Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekei és férje, Magyar Péter társaságában adta le a szavazatát.

A budapesti Hegyvidéki Mesevár Óvodában kialakított szavazókörben adta le voksát Varga Judit.

Varga Judit a gyerekeivel adta le a szavazatát

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Forrás: mti.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bocs főnök igény merült fel újabb alkotmánymódosítádsra: Az apa elvált férfi, az anya elvált nő. Tényleg elváltak?! Majd elválik. A lényeg, hogy ki kapja a vagyonunkat. CSOKoltatom a mintacsonkacsaládot, remélem kéthetente mehetnek a gyerekek Balatonra henyélni. Államilag támogatott hitel felvéve. Várom a fejleményeket, hogy viszi é a bank a nemnyaralót'. Amire ugye sokadik ingatlanoként nem is jár. Már akinek. Nem szép dolog kiteregetni hogy a férje esetleg félrekefélt a diákhitel központban, Jucus meg a Gulyás Ggerire izgul fel. Csak sajnos már foglalt, Gergely szíve Viktorért eped. Szerintem ez igaz szerelem, a kólásdobozt is meddig nyalogatta a miniszterelnök úr puha ajkai után. Amit isten egybeköt, ember szét ne válassza, Jucus! A válás magánügy, ahogy valaki melegsége is az. De nem is ez az oka annak, hogy az emberek ezeket az illetőket elítélik, hanem az, hogy aljasok, képmutatóak, hazugok és tolvajok. Ráadásul úgy üvöltik habzó szájjal, hogy márpedig vesszen minden meleg (leszbikus vagy bárki, aki nem hetero) és a család szentsége az első, hogy közben Józsi évtizedekig titkolja a saját melegségét (és nem átall eléggé homofób módon viselkedni), Juci meg úgy íratja bele a gránitszilárdságú tákolmányba a saját magánéletét, hogy az éppen romokban hever. Na, többek között ez az álszentségük az, ami gyomorforgatóan undorító. No meg válás után a vagyont jobban lehet dugdosni. A felvett Csok az macerás, 10 évig együtt kellene élnie az egész családnak a Csokos ingatlanban. De semmi gond Orbán ferdezi Jucust, így minden ajtó - lyuk kitárul.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/88392fc3-d92f-4aa4-996d-6034e41e8345.jpg
Néro
A gazságügyi el-le adta mindenét. A szavazata már nem érdekes tök mindegy mi az X-e.
namihami
Azt követelte a főnöke, hogy mindenki vigyen még egy embert. Csak ez a cseléd arra nem számított, hogy egy ekkora emberke még nem rendelkezik szavazatijoggal. Ha erre előbb gondol. akkor (neki) nem lett volna probléma a ""dicső 133-mal"" hozatni egy törvényt, hogy a fideszes hozzátartozók korhatár nélkül szavazhatnak. Persze, csak az anyucira és az apucira. (Szájer esetén ez határesetnek minősül)
Eladott Ország
Madein fidesz! Csak nekünk van igazunk! Csak a mi gondolkodásunk a jó! Nekünk ne beszéljen senki! Majd mi meg mondjuk mi a jó! És a birodalom elbukott. Varga Judit Egész Európát megváltoztatjuk. Micsoda egy öntelt majom ez a képződmény! Inkább maradt volna a foci dekázásnál , a focinak már olyan mindegy , de az országnak nem. Kedves Judit! Én a Duna folyásirányát szeretném megvaltoztatni-sztem önökkel ez biztos menne - hogy ekkora tinó legyen valaki!
scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/257632689_2974328579491489_4370873901822020126_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=SiEcYtzzw40AX8CEjKz&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AT9ui4KL6IG4b57h_lAbbBWN69qk0Imyw3YCs577sUqtRA&oe=624F4EE0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.