A közösségi oldalán akadt ki a politikus.

"A Nemzeti Választási Bizottság ma délután úgy találta, nincs abban semmi kivetnivaló, hogy valaki valamiért kitöltött szavazólapokat éget el és szór szét egy Marosvásárhely melletti szemétlerakón.

Vagyis ezt így nem mondta ki, de egészen furcsa indoklással elutasította azt a beadványokat, amelyben a levélszavazás eredményének megsemmisítését és a teljes eljárás megismétlését kértem"

- írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

Hadházy Ákos: az NVI szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha valaki kitöltött szavazólapokat éget

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

A politikus hozzátette:

"A mai napig nem tudjuk, hogy ki és milyen céllal vitte azokat a szavazólapokat a szemétdombra. Lehet egy szervezett választási csalás mellékterméke vagy szándékos provokáció is, de a lényeg, hogy valaki illetéktelenül hozzájutott szavazólapokhoz. Ez kompromittálja az egész levélszavazást, sőt, általában is aláássa a választásokba és a demokráciába vetett közbizalmat.

Az NVB szerint persze mindez smafu, és különben is a választási eljárási törvény – ezt figyeljék! – hatály csak Magyarország területére terjed ki".

Forrás: szmo.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"a levélszavazás eredményének megsemmisítését kértem."

A aa, a teljes levélszavazási paródia rendszert kell megsemmisíteni.
Nyírfa
@Peller Anikó: Mikor, Anikó? Ki által? Itt, amikor már Győzike is pozícióról álmodik?
Nyírfa
@bakcsubakka: Még megvárom az EU reakcióit, döntéseit, mert azok sok mindenen változtathatnak, az EBESZ-vizsgálatokat, és, ha nincs, nem lesz fordulat, ha senki nem menti meg ezt az országot, akkor , igen, le lehet vonni a konzekvenciát, a magyaroknak nem való a demokrácia, hagyni kell őket visszacsúszni oda, ahová ők akarnak.
ómió
Pláne, ha meg nem történt csalást próbálnak velük igazolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.