Új korszak kezdődik Hódmezővásárhelyen, a polgárháborúnak ma este vége lett, ugyanis a háborút megnyertük – jelentette ki Lázár János vasárnap.

Megszólalt az Orbán negyedik kormányából kiszorult Lázár János: „Ma este visszatértem!”

Lázár János, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tart Hódmezővásárhelyen, a Fidesz irodában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Lázár János 96,33 százalékos feldolgozottság alapján a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg a 39,86 százalékot elérő Márki-Zay Péterrel szemben a Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetben. Sajtótájékoztatóján azt mondta, a választókerület mind a 19 településén, így Hódmezővásárhelyen is elnyerte a választópolgárok támogatását. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A Fidesz-KDNP jelöltjeként Lázár János 96,33 százalékos feldolgozottság alapján a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg a 39,86 százalékot elérő Márki-Zay Péterrel szemben a Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzetben. Sajtótájékoztatóján azt mondta, a választókerület mind a 19 településén, így Hódmezővásárhelyen is elnyerte a választópolgárok támogatását.

A politikus köszönetet mondott családjának és Orbán Viktor miniszterelnöknek, valamint fideszes képviselőtársainak a támogatásért, az aktivistáknak, önkénteseknek a munkájukért.

Óriási túlerővel szemben kellett helytállni ebben a kampányban, támadások, nemtelen eszközök bevetésével szemben kellett bebizonyítani, hogy méltó a bizalomra – közölte. Hozzátette: "az elvégzett munka nem volt hiábavaló, elnyertük a választópolgárok bizalmát".

Lázár János azt kérte azoktól, akik támogatták, s azoktól is, akik nem rá szavaztak, zárják le a polgárháborút, fogjanak kezet, ne egymás ellen küzdjenek, hanem egymásért.

Bebizonyosodott, hogy negatív kampánnyal, gyűlölettel nem lehet eredményt elérni. Választást csak munkával, teljesítménnyel lehet nyerni

- hangsúlyozta.

Politikához és a választásokhoz a legtöbb, ami kell, az az alázat.

A hübrisz ma veszített, és nyert az alázat

- jelentette ki az hatodik parlamenti ciklusát kezdő képviselő.

Úgy fogalmazott,

munkára jelentkezik, hogy együtt dolgozzon mindenkivel a közösség fölemelkedésért, hiszen Hódmezővásárhelynek és térségének ideje volna, hogy fölfele haladjon.

Kérdésre válaszolva elmondta, a győzelem személyesen is sokat jelent számára, a politikai pályafutásában úgy érzi, új korszak kezdődött. Arra a kérdésre pedig, hogy ez azt jelenti-e, hogy visszatér az országos politikába, esetleg a kormányzatba, azt válaszolta:

ma este visszatért.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Luzerjano bővítheti vadászkastélyát a magyarok véréből.
izéke
Budapest váljon ki ebből a szarkupacból és legyen önálló ország. Debrecen legyen az új főváros mert közelebb lenne putyinhoz orbán segge
Toller Béla
Most négy éven át megint minden patkány dalolni fog, de hát ilyen az, amikor egy idiótát választ vezérének az egyébként győztes oldal, a bal !
ómió
Gratula, János! Ideje volt Maki efftárs "szarvát letörnöd"!
Cucika
Egyáltalán mit várnak akik ilyen emberre szavaznak. Jó lenne tudni!
Lepényleső
...nekünk az átlag adózónak pedig ezért az Úr Isten kegyelmezzen?
VESZ-ÉSZ
Lázár visszatért,vele a lopás a csalás és a korrupció is visszatért. Folytatódik a tébolyult Orbán által bevezetett minden képzeletet felülmúló aljaskodás,de ha ez kellett a (jó) népnek megkapta.Ennek a Fideszes győzelemnek a magyar nép lesz a vesztese,mert erkölcsileg is silányodunk,mint a vezérek odafent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.