Némi kivárás után a DK elnöke is értékelte az ellenzéki összefogás választási vereségét.

Gyurcsány a választási vereségről: "Márki-Zay nem volt a legjobb kapitány"

Gyurcsány Ferenc a DK Facebook-videójában arról beszélt, hogy "súlyos vereséget szenvedett egy közös gondolat, egy közös álom, egy közös cél, ami mindazt tartalmazta, hogy milyen Magyarországot szeretnénk. Nem ilyet."

A volt miniszterelnök szerint ez nem volt demokratikus választás, de az aktív magyar választók legnagyobb többsége ezt a választást ilyen formában elfogadja. Úgy fogalmazott, nem adják fel azt az álmot, amilyennek ezt a hazát látni szeretnék.

A vereséggel kapcsolatban ezt mondta:

„ha valaki csatába megy, nem adhatja fel azt, amit valójában gondol, valamilyen taktikai meggondolásból, nem lehet egy európai, polgári, alapvetően baloldali gondolatú ellenzék olyan programmal sikeres, mely sok tekintetben a jobboldalt, a kormányzó jobboldalt tekinti példának és mintának”.

Azt is hozzátette, „a Fidesz alternatívája a baloldalon, a szabadelvű világban, a mérsékelt jobbközép világban, a zöld világban van. 

Majd a vereséget jelentős részben (bár az ellenzéki miniszterelnök-jelölt nevét ki nem mondva) Márki-Zay Péter nyakába varrta. Gyurcsány arról beszélt, hogy ha valaki nem elég bátor nagyot álmodni, akkor

"végül amikor cselekedni kell, erőtlennek, rosszabb esetben gyávának fog bizonyulni. Erőtlent meg gyávát nem bíznak meg, hogy vezessen bármit, különösképp nem a hazát. Kapitány nem attól lesz valaki, hogy megválasztják. Kapitány attól lesz valaki, hogy biztonsággal, biztonságos úton, biztonságos kikötő felé vezeti a hajót. Aki a hajót viharba vezeti, aki nem éri el a kikötőt, aki nem ér oda a kívánt célhoz, az lehet, hogy ott állt a kormánynál, de végül azok, akik rábízták a hajó sorsát, azt gondolják, talán nem ez a legjobb kapitány. És azt hiszem, hogy igazuk van"

- fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
@KisTehen: Ne örülj annyira! Most, hogy meg volt a választás, nem lesz szükség a FIDESZ-es trollokra, ugrott a zsíros állásod. De ha nem voltál ilyen állásban, akkor nem mondtam semmit. Egy biztos, az osztogatásnak vége, folytatódik a fosztogatás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Markzay adott magának egy kurva nagy pofont azzal, hpgy nem hagyta a pártokat kampányolni, ezzel a narancsot segítette, lehet hogy nem véletlen volt ezaz egész?!!!
Al X
@KisTehen: Ne örülj annyira! Most, hogy meg volt a választás, nem lesz szükség a FIDESZ-es trollokra, ugrott a zsíros állásod. De ha nem voltál ilyen állásban, akkor nem mondtam semmit. Egy biztos, az osztogatásnak vége, folytatódik a fosztogatás.
Dr. Proktor
Hogy örülnek a muzsikok elvbarátai a jobbágyok...
simmering73
"Mi 12 éve mondjuk, hogy ezek a választások előre “el vannak csalva”, ezek Orbán mindenkori kétharmados győzelmére vannak beállítva. A megvalósult ellenzéki összefogás azt az ígéretet hordozta, hogy Orbán nem tudja a választást elcsalni a rendszerbe iktatott elemekkel, hanem olyan csalásra kényszerül, ami felébreszti az országot, hogy egy bűnözővel áll szemben, aki leigázta az országot, s akitől nem lehet választások útján megszabadulni. Olyan, mint egy idegen megszálló hatalom (Putyin bábjaként majdnem szó szerint az is).
Erre minden esély megvolt, mert az ellenzék tartósan, magabiztosan és meggyőzően vezetett a Fidesz előtt, s ha az az előny megmarad, akkor Orbánnak nagyon durva csalásra lett volna szüksége. De ekkor megjelent a színen Márki-Zay Péter a hazugságával, hogy ő majd az ellenzék mellé állítja a fideszes szavazókat és a bizonytalanokat. Jöttek az önjelölt szürke eminenciás értelmiségiek, akik 12 éve rombolják és pusztítják még azt is, ami van, és elhitették az előválasztás második fordulója előtt, hogy egy jobboldalival kell legyőzni a jobboldali Orbánt. A koncepció is őrültség volt."
nepszava.us/orban-ketharmaddal-nyert-marki-zay-politikai-hulla-lejart-vegre-a-megbizatasa/
Dr. Proktor
@Al X: Azért aki pénzért csinálta az egy fokkal azért jobb mint aki őszinte hittel...
Al X
@Dr. Proktor: Úgy látom, hogy a magyar népnek nehéz kilépni ebből a bántalmazó kapcsolatból. De távol áll tőlem az áldozat-hibáztatás.
Namely
És még most sem képesek magukba nézni, hogy talán, mondom csak talán, nem-e ők rontottak el valamit. Nem. Másokat hibáztatnak, pedig csak Schiffer Andrást kellett volna meghallgatni, aki ezt már 1 éve is megmondta. :D
ómió
Már a kesztyűbábjaid kiválasztását is "elkúrod"?
Nessy
@Al X: Stockholm szindróma! Ez egyébként történelmünk folyamán nem először jelentkezik.
Peller Anikó
@Gazella: A Makizé nem volt képes az ellenzéki összefogás élére állni, ő a saját élére akart állni és ezt nem is rejtette véka alá. Szembeköpve az ellenzéki koalíciót, kirekesztette a tömegbázist adó dékát, a fidesz által mozgósított birkák segítségével első körben kinyírta a Jakabot, majd a második körben a többieket.

Az utolsó körben pedig saját magát.
Nessy
@Peller Anikó: Ö volt anno a jelöltek közt a leggyengébb láncszem. Nekem máig rejtély az akkori sikere.Ezt már akkor mondtam, de majd lenyeltek érte.
Peller Anikó
@Nessy: Semmi rejtély nincs benne, a fidesz mozgatta a szálakat, mozgósította a birkáit és ők elmentek az előválasztási szavazásra, szavaztak a leggyengébb láncszemre.

A Makizé a 0%-os támogatottságával hiába küzdött bámulatosan és a végére már már egészen meggyőzően de néhány elkövetett apró meggondolatlanság valamint az ellenzéki összefogás felvállalásának hiányában az ellenzéki tömegbázisa eloszlott. Amire a fidesz persze minden erővel rájátszott és rázúdította a teljes lejárató kampánygépezetét az ellenzéki előválasztás második fordulóját követő első naptól kezdve.

Világos mint a Nap.
tomsawyer - régről
Gyurcsány Ferenc profi túlélő és jelenleg ebben az üzemmódban van. Erre készül hónapok óta, mivel nagyjából decemberben már tudta, hogy a hajó elment. Csak az volt a kérdés, mennyire ment el. (Ezt akkoriban írtam is. Ahogy azt is, hogy Gyurcsány is tudja, hogy elment és hátradőlt. Kávézgat, verselget.)
A túlélését készíti elő jó ideje, ezt szolgálja a mostani nyilatkozata.
Mondanám, hogy nem kéne túlélnie, mert ez meg a magyarok érdekét szolgálná. Ahogy számos másik pártnak és politikusnak sem kéne túlélnie. De a realitás az, hogy most leírom, hogy teljes megújulásra van szükség és ennek első lépése az, hogy a tagadásból végre kijönnek és így a szavazóik - a megmaradt szavazóik - is elkezdenek végre kifarolni a gubójukból és szétnézni.
Leírom, aztán minden megy tovább a maga útján. Mert én senki vagyok és senki el sem fogja olvasni azt, amit írok.
A bel-pesti értelmiségi zárványból - és világtól elrugaszkodott pártközpontokból, ami erre a bel-pesti értelmiségi zárványra hallgat - "nevelgetése" a népnek azzal járt, hogy az ellenzékiek egy része is átszavazott a Fideszre. Mert ez történt. Köze nincs a valósághoz, a nép számára fontos dolgokhoz annak, amit ők ott abban a kis langymeleg gubóban kitalálgatnak. Végre nézzen már szembe ezzel mindenki. Mert amíg tagadnak, addig esélyük sincs.
MZP hibázott, de az, hogy ez egy sokkal mélyebb szintű probléma és csak a nagysága volt kérdés a bukásnak, nem vitatható. Mással is buktak volna, mert minden üzenetük rossz volt, mivel nem vette figyelembe a néplélektant, a politikai pszichológiát, a nép vágyait.
Feri részéről a túlélés záloga az, hogy bűnbakot keres és ehhez asszisztál jelenleg mindenki. Nem egy trúváj, mert évezredek óta ez a módi. Most megvan a bűnbak, rátolják a felelősséget, mindenki elpáholja és aztán mintegy megtisztulva megy a parlamentbe (a szavazó pedig a munkahelyére) és folytatja azt, amit eddig. Ami aztán időhurokban újra és újra ismételni fogja magát.
A végtelenségig.
Emmersson71
@Nessy: A Hazafias Népfrontot is 98%-kal szavazták meg az emberek annak idején. Ott sem a meggyőződés, hanem az érdekek és a félelem hozta az eredményt.
tomsawyer - régről
* "amiK (vagy amelyek) erre az értelmiségi zárványokra hallgatNAK" - többesszám a pártközpontok többesszáma miatt, de a lényegen nem változtat: amíg nem értik meg, hogy csak a nagyságrendje volt kérdés annak, hogy mennyire veszítenek, addig nincs továbblépés.
Nyírfa
@Al X: 11.31

Ez az oldal annyira hasznos, hogy könyvjelzőre tettem. Köszönöm az infót.
Al X
@KisTehen: propeller.hu/itthon/3792011-gyurcsany-valasztasi-veresegrol-marki-zay-nem-volt-legjobb?all#c3325504

Nem érzem magam megleckéztetve (általad). Zsigeri indulattól vezérelt hozzászólásom nem sok volt. Ezt bárki ellenőrizheti. Rá kell kattintani az illető ikonjára és megjelenik az összes hozzászólása. Nálad ezt találtam pl.:
propeller.hu/itthon/3792011-gyurcsany-valasztasi-veresegrol-marki-zay-nem-volt-legjobb?all#c3325504
Al X
@Al X: javítom az előző hozzászólásom:

@KisTehen: propeller.hu/itthon/3792011-gyurcsany-valasztasi-veresegrol-marki-zay-nem-volt-legjobb?all#c3325504

Nem érzem magam megleckéztetve (általad). Zsigeri indulattól vezérelt hozzászólásom nem sok volt. Ezt bárki ellenőrizheti. Rá kell kattintani az illető ikonjára és megjelenik az összes hozzászólása. Nálad ezt találtam pl.:
propeller.hu/itthon/3791923-valasztas-2022-egyharmados-feldolgozottsagnal-is-nagy-fidesz-elonye?all#c3324885
Nessy
@Emmersson71: Érdekes, nekem is ez jutott eszembe!
Emmersson71
@Nessy: Mert nincsen új a Nap alatt..csak a diktátorok jönnek-mennek.
Nessy
@Emmersson71: De nekem egy életbe kettő kisit sok!
Csizmás Kond
...ezek vagy fejre álltak vagy a szájuk áll másképp mint egy pár nappal ezelőtt...
Németh István
A márki-zaj legfeljebb patkány kereső szakon végzett zseniként a hajófenékbe való setét elméjű barom fasz, a tengeralattjárók mélytengeri süllyedésekor is a hajó legaljában tartózkodhat!
Az alapvető az intelligencia készsége nincs meg pedig a patkányok igazából intelligens állatok - így nyivákolva ki s utálták maguk közül! Különben szükség volna egy valóságos ellenzékre de nem a mocskos moslék ellenségekre! >> gyurcsány, dobrev, ujhelyi, cseh, szabó t.- AKI MOST LE FOG BUKNI A SZAVAZAT CSALÁSAI miatt - donáth, árvai, torockai a főszemetek a barom fekete, és a jakab meg a fasz-sorba sem lehet!
tomsawyer - régről
@Németh István: Ezt egyszer már szó szerint írtad. Hónapokkal korábban. Déjà vu.
Gyurka80
Makinak üzenem NEM vitatkozni (min.elnöki vita a hülyékkel) , hanem választást kell nyerni lűtyőke! És illendő lenne a nyertesnek gratulálni, de libbantaknál (maki NEM keresztény) ez nem szokás! Bezzeg böszmeferi amikor csalással 2006-os választást megnyerte narancsbuktát vitt a FIDESZ-ne.Pofátlan egy banda, ezért buknak mindig!
tomsawyer - régről
Nem tudtam mi hiányzik, ám hirtelen rájöttem, hogy Alajos a vándorprédikátor. Az aztán kurvára hiányzott.
tomsawyer - régről
Aki néha Gyula, a szellemileg kátrányos tömeghipnotizőr.
tomsawyer - régről
Néha meg Elemér, a csenevész vakegér genderszédelgő. Ja. Olyan nincs. Pedig igény az vóna rá.
tomsawyer - régről
Meg a vesszőre is. Az igény után.

Ma kinek kéne tönkretenni az életét?
Ezen el kéne gondolkodni, hátha szembejön valaki, aztán azzal ki lehetne jól baszni. Ne vesszen kárba ez a nap se! Ne legyen az ördögé!
tomsawyer - régről
@Kanji: Az a gond, hogy 10 éve nem csak néha sziporkáztam. Gondolom ez volt annyira irritáló, meg az, hogy szerettem az embereket. Úgyhogy mindkettőről kiöléséről gondoskodni kellett.
Pont leszarom, hogy éppen ki használja a nickedet Alajos vagy Alojzia.
tomsawyer - régről
*Egy -ről raggal kevesebb. :/
Ne hagyd veszendőbe menni ezt a napot, valakivel basszál ki vagy játszd el, hogy részeg vagy.
verőce21
Az ATV-n már tegnap megfejtették, a rossz idő sokat segített a Fidesznek a győzelemhez...! :)
Lepényleső
Vajon mikor döbbennnek rá,hogy e hatalom ellen így sohasem fognak győzedelmeskedni?
Aki az elfogadott játékszabályok alapján nyer,majd hatalma erejével a maga képére átírja a
szabályokat (menet közben is) az ellen csak e féle módszerrel lehet fellépni erdményesen?
(Egy üzlet árul tizenöt féle csokoládét,de bizony a legrosszabból csak egyszer vesznek. A
tizennégy kelendőt mindet elrejtik a raktárban a rossz csokoládé gyártóinak segítségével.
S láss csodát megnő a tré csokoládéra a kereslet,- mert a többitől erre az esély is elveszett.
Aztán mellet verve az élvezhetetlen csokoládé gyártója kiáll a tömeg elé,hogy övé a legjobb!)(?)
Dr. Proktor
@tomsawyer - régről: Gyurcsány már nem túlélő! A Fidesz lenullázta és az MSZP rálapátolta a földet a koporsójára!
Sajnos nem tudja ezt elfogadni és teljesen visszavonulni, addig pedig hatalmas ballaszt az ellenzéknek, a Fidesznek pedig ideális céltábla, amire a nép vevő, függetlenül attól hogy igaz amit rálőcsölnek vagy sem..
Dr. Proktor
@KisTehen: Mit követett el, világosíts fel?
tomsawyer - régről
Nem tudtam mi hiányzott, aztán rájöttem. Az, hogy újabb nicken írjon nekem a pszichopata. És lehetőleg bagatellizálja a 10 év rettenetet, aminek egyébként nem az volt a teteje, hogy mindeközben naponta 10x próbált kibaszni velem különböző nickeken - amit most is csinál - hanem az, hogy erről tudott egy rakás ember - ahogy most is - és a kisujját se mozdította meg. Nem az háborít fel és dühít, (az is persze, mert igazságtalan és ha másoknak nem kellett átélni, nekem miért?), hogy napi szinten basztatott, szemétkedett úgy, hogy én vagyok közszereplő, tehát semmit se vagyok köteles tűrni. Hanem az, hogy senkiben sem volt annyi emberség, hogy leállítsa vagy mellém álljon. Meg az, hogy mindent feltört és így nem volt magánéletem, elveszítettem az emberekbe vetett bizalmam, a hitem az emberiségben, a jóban, az intimitásra való képességemet, mert állandóan attól rettegtem, ezt hány ember hallja vajon, amit most mondok, írok valakinek magánban vagy amit beszélgetek valakivel magánban? Ennek következtében pedig nem lett családom és ez nem pótolható, nem helyrehozható. Ez lehetett volna legszebb 10 évem, amikor fiatal vagyok, családot alapítok, gyerekem lesz. Életem lesz. És ez az elembeteg narcisztikus pszichopata állat elvette tőlem és ti hagytátok. És most bagatellizálni akarja és erre is kussol mindenki. Szégyelljétek magatokat. Rohadék hipokrita gazemberek vagytok.
Eladott Ország
Nagy valószínűséggel egy népi (polgári) demokratikus forradalom tudja helyretenni a dolgokat, vagy az, hogy az orbáni diktatórikus rezsim gazdaságilag becsődöl, és ránkoszönt a még mélyebb nyomor ( még nem vagyunk eléggé Európa koldusháza) , mely a küszöbön áll! "Tetszettek volna forradalmat csinálni." - Antall József. Nos úgy áll a helyzet, hogy a nagy álma teljesüni fog.
tomsawyer - régről
NEM vagyok közszereplő - így pontos. A "nem" kimaradt.
Hozzáteszem: nem is akarok az lenni! Kurvára semmi kedvem ahhoz, hogy egy elmebeteg, aki eleinte, az első 5 évben napi 100 alkalmat keresett arra, hogyan tudna belém rúgni, aztán napi 10-et, 20-at, ami igazán "dicséretes" visszafogottság, még tovább baszogasson. Eközben napi szinten jelezve, hogy éppen mit hallgatott le, tört fel és ott mit talált, nehogy megnyugodjak és végre egy napig biztonságban érezzem magamat, mert akkor esetleg lehetett volna kapcsolatom vagy barátaim vagy egy kis életem legalább.
Kurvára takarodjon már az apja faszára, de kibaszott sürgősen!
És ti meg süllyedjetek már el szégyenetekben, hogy ezt hagytátok!
HAGYJON VÉGRE BÉKÉN!
tomsawyer - régről
Kurvára felhúz, hogy ez megtörténhetett. Csak egy percig képzelje már el mindenki, hogy milyen úgy élni, hogy azt is lehallgatja valaki, hogy mikor szarsz.
Jó édes kurva anyját annak, aki szerint ez normális 10 éven keresztül és ezt nekem el kellett tűrnöm.
És annak külön a kurva anyját, aki szerint ezt nekem nem szabad szóvá tennem.
Rohadtul azt írok, amit akarok és ez olyan szintű okádék embertelen aljasság, hogy nemcsak, hogy szóvá lehet tennem, de naponta szóvá fogom tenni, amíg meg nem döglök, mert ehhez van kedvem. Eszem ágában nincs ilyen emberekkel lenni, akik szerint ez rendben van!
tomsawyer - régről
Nem ajánlom, hogy még egyszer bagatellizálja bárki azt, amit művelt ez a toprongy.
tomsawyer - régről
Még van mondanivalóm, úgyhogy mondom:
Az, ami most a választásokon történt, kicsiben a leképzése az egésznek, amit velem műveltetek.
Ti jobban tudjátok, hogy mit akarnak a vidékiek. Ti megmondjátok nekik, hogy nekik mi legyen fontos, mi legyen lényeges, mik legyenek az álmaik. Ti megmondjátok nekik, hogy miért küzdjenek. Ti majd jobban tudjátok náluk, milyen az ő életük. Ti odamentek, rácsodálkoztok, aztán hazabattyogtok a bel-budai villátokba vagy a bel-pesti kecótokba és roppant izgalmas beszámolókat írtok, hogy naháát, hogy ezek milyen fura állatok ott falun! Közben észre nem veszitek, mennyire lekezelőek vagytok velük, mennyire arrogánsan felsőbbrendű, elitista hozzáállásotok van, mennyire nem figyeltek oda rájuk, mennyire sértő, amit csináltok, mennyire leereszkedőek vagytok. Aztán csodálkoztok, hogy nem olvassák a médiátokat, nem érdekli a ti céljaitok az ott élőket, nem azt csinálják, amit ti elképzeltetek. Ezt aztán a pesti felsőbbrendű burokban jól megvitatjátok. Kielemzitek. És a végeredmény az, hogy semmi se változik. Úgy tekintetek rájuk, mint egy egzotikus, gyarmati alsóbbrendű kasztból szalajtott félvademberre. És még csak észre se veszitek.
Megalázzátok őket, és ezt ti a "természetes" hozzáállásnak tartjátok.
Nekik ez ott nem természetes. És én onnét jöttem. Itt élek köztetek 15 éve és úgy érzem magamat, mint idegen a cowboyok között.
Segítek a seggfejnek, aki gondolom azt szerette volna demonstrálni a kurvájával (egyikük központozni se tud, mert szóközt rak az írásjel elé): nemcsak, hogy nem lettem türelmesebb az utóbbi 10 évben, de pont fordítva. Nemcsak, hogy nem lettem edzettebb az utóbbi 10 évben, de pont fordítva. És ami a legszörnyűbb: minimálisan se tolerálom mostanra ezt az aljasságot. Nulla lett a toleranciaküszöböm. Holott a világ legtoleránsabb embere voltam.
Rohadtul nem fog semmi sem változni. Se nagyban.
Se az én életemben. De legalább leírtam, hogy a szakadék felé mentek, és folyton ismétlődni fog a bukta, mert ti tévedtek.
tomsawyer - régről
Nekik ott vidéken nem természetes az, hogy megalázóak vagytok. Mert nem ebben a pesti elmebeteg hozzáállásban szocializálódtak. Nekik ez ott végtelenül irritáló és nem kérnek belőletek.
Nem látjátok magatokat kívülről, nem értitek, hogy egymásnak írogattok, egymásnak osztogattok díjakat és egymást ajnározzátok, közben azt hiszitek, hogy Budapestből, meg vagy két megyei jogú városból áll a világ. És ti vagytok az értelmiség, tehát ti mindent jobban tudtok ezektől az emberektől.
Nem érdekel - és ezt a legőszintébben mondom -, hogy mik a céljaitok, mi a magyarázatotok az aljasságra, hogy tényleg mindent feltört-e ez a barom, vagy csak elhitette velem, hogy megtette. Ugyanis a kettő között hatásában nincs különbség. Ha valaki azt hiszi, hogy minden percét megfigyelik és lehallgatják, akkor ugyanúgy tönkremegy az élete, mintha tényleg megtörténne.
Ez embertelen és aki be akarja nekem magyarázni azt, hogy ez természetes, meg ezt nekem el kéne tűrnöm, holott neki meg az összes többinek nem kellett soha eltűrnie: az egy hipokrita barom.
Esélytelen, hogy megértse egyetlen egy ember is, hogy nem a provokációra ugrom, hanem egyszerűen a kiindulópont is felháborítóan arrogáns és felsőbbrendű volt: nem kérdeztek meg arról, hogy én mit akarok és nem ugyanazt kellett átélnem, mint az összes többinek. Ez pedig így teljesen igazságtalan.
Eltelt 10 év, és mostanra olyan szinten nem maradt bennem türelem, megértés, hogy bárkinek átharapom a torkát ha bagatellizálni merészeli ezt a rettenetet, mert nekem ebből a szemétségből elegem van. Torkig vagyok veletek.
Csizmás Kond
Gyurcsány Ferencnek az anyja picsája...ő volt a utóbbi történelem legfelforgatóbb, legléhább, leg ellentmondó nemzetellenes alakja. Még a szar kommunistapártoló aprorokonság is próbált emberibb arcot mutatni bármilyen aljasságot is csináltak mint ez a tetű.
tomsawyer - régről
Most olvasom, hogy tőlem függetlenül Hont pontosan ugyanazt írta le a belpestiek által írogatott "vidéki beszámolókról", mint én 14:26-kor. Nagyon örvendek.
Legalább ebben valakivel egyetértek. Kurvára semmire se megyek vele, sőt.
De legalább egy ember látja, hogy mennyire rohadtul felsőbbrendű és káros, mennyire kontraproduktív az, amit művelnek.
Egyúttal segítek: úgysem fog változni.
namihami
""Gyurcsány a választási vereségről: "Márki-Zay nem volt a legjobb kapitány"""
Sőt, talán a legrosszabb. Az embernek az volt az érzése, hogy direkt az Orbán keze alá dolgozott.
Sámannus
@Gazella: Volt egy DK-s besegítés a jelöltünk kampányában. Ott volt a zasszony és Gréczy a média szakértő is!
A kihangositó begerjedt, nem lehetett használni ez a szakember odament, megkopogtatta és maradt minden szar. egészen jó kis esemény volt mínusz őt fok körül volt, és csontig hatolt a fagyos szél. Összébb húzódtunk, hogy meg ne fagyjunk, és halljunk is valamit. Mégis jobb volt, hogy nem jöttbe a Zsotya szakértelme, bár nem volt szándékos úgy tűnt
Sámannus
@Csizmás Kond: mert az ország fele csokizabáló nem gondolkodó ugyi. A másik meg csak a szart tupírozza belőle.
Gyurka80
@verőce21: Ha meg jó idő van az a baj, mert mennek a telekre az emberek.hahaha
Sámannus
Vegyél már fel tesó tisztasági betétet, mert nem veszed észre, hogy magad alá szarsz.
inkább tényleg cserélődjetek le.
verőce21
Kib@sztuk az ablakon a moslék jelöltjét...! :)
tomsawyer - régről
@Kanji: Mi lenne, ha te kezdenéd az eltűnést a ferde faszba?!
10 év után elmondhatatlanul elegem van belőletek, konkrétan belőled, bár gondolom, most éppen egy olyan használja a nicket, aki legalább képes központozni.
Mi lenne ha ti tűnnétek el mind a ferde faszba végre?! Már az is késő lenne, ha mindezt év elején tettétek volna meg. Az is menthetetlenül késő lenne.
tomsawyer - régről
@Kanji: tudod kinek ajánlgassál filmeket?! Tudod kinek a nyomorát és elvett éveit és megaláztatását bagatellizáld máskor?! Dugd a seggedbe a filmjeidet és zenéidet, de kurva sürgősen! És lehetőleg keresztbe!
tomsawyer - régről
@Kanji: Mi a faszt képzelsz te magadról, baszd meg?! Hogy merészelsz mások életébe beavatkozni, ki a faszom kérte tőled?! Az egész életed láthatóan másokat kihasználó, másokon élősködő, romboló, mások életét tönkretevő romhalmaz. És te akarsz nekem ajánlgatni bármit?! Életedben semmi jót még soha nem tettél. Még véletlenül sem. Csak ártottál. Te akarod nekem megmondani, hogy mit tegyek?! Te?! Ki vónál' te?! Kik vónátok' ti? Már rég kiállítottátok magatokról a bizonyítványt és mind megbuktatok. Emberségből. Tisztességből. Becsületből.
Te nekem semmit se ajánlgassál!
pécsi
Ha van esze a hibbantnak, kivándorol. Irány Bulgária. Ria,Ria Hungária! Gyurcsány takarodj!
FLETÓ
Megyót sikerült 2004-ben megpuccsolni, Fideszt nem!!! Óriási a különbség!
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 06:19 ♦ A büszke fideszes örül, hogy Orbán így „fellendítette” Magyarországot. Államadósság 42 ezer milliárd, Kínai hitel: Budapest-Belgrád vasútvonal 600 miliárd Ft, Fudan egyetem 450 milliárd Ft, Paks2 98 millió Euró hitel, Japán hitel: 1800 milliárd Ft. Fidesznyikek ugye belátjátok, hogy még az unokáitok sem tudjàk ezt az adòságot visszafizetni. Köszönjétek meg Viktorkátoknak!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272110125_123457846856050_5228611318904446704_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=uniHIzf5CEIAX9Mi5Xn&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT8Ef3HtatHNbJJJSfHN7AbpDl-v6wjzcwmiOVulMVviiQ&oe=625466BF
Az Orbán kormány csökkentette 3 hónapra a álláskeresési járadékot, ami 9 hónap volt. Az Orbán kormány emelte fel az ÁFÁ-t 27 %-ra, ami 20%-volt, csökkentette a táppénzt, emelte a TB hozzájárulást. Rohadt már a paradicsom nem sárga. A forint a világ harmadik legrosszabbul teljesítő valutája volt az elmúlt három hónapban, csak az 50 százalékot zuhanó török líra és a chilei peso teljesített rosszabbul.
Kis székre állok onnan szerteszét pisállok. A kör közepén állok, a sámlimról ordibálok!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277747659_1314109629068941_7932351338475012546_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=xo7f97yoKGQAX9GdTdB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT9XWpb7B0bB5g3Tlc5bB0vAIf0wYNelq3R-jCa_ZWTUZA&oe=6254C2D5
FLETÓ
@Eladott Ország: Megint félrebeszélsz! 55 mandátumot vittek el hatan egy koalícióban!!! Avagy még az is csökken! Lassan a MI HAZÁNK népszerűbb itthon, mint a MOSLÉK bármelyik tagja külön-külön!!!

vtr.valasztas.hu/ogy2022

Na, keresd a bűnbakot!
Csizmás Kond
Az hogy ők, mármint az a néhány aki a kupaktanácsot alkotja, milyen Magyarországot akart, nem volt képes felfogni, hogy nagyon sokan nem olyant akarnak. Ha pedig valaki nem képes hogy felmérje a körülötte lévő akaratot az nem való vezetőnek. Csak arra voltak jók, hogy a szarakodás tetőfokán mocskolódva megmutassák milyenek is ők...
nyuggerpasi
Mióta is nyeri magát degeszre Orbán? Megvan! Gyurcsány őszödi meggondolatlan agymenése óta.
Eladott Ország
@FLETÓ: Jó isten, hova jutott ez az ország...Ez a videó tökéletesen összefoglalja
www.youtube.com/watch?v=83pBiQl0OjU
FLETÓ
@Eladott Ország: "Gyuri! Te vagy a rendező! Balra vagy jobbra?! - Kobra!"

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220408141616gyuri.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.