Egészen elképesztő eset történt a hétvégén. 

Ahogy a Blikk vasárnap megírta, este 19 óra körül telefonált egy nyolcéves kisfiú a 112-es segélyhívószámra. Azt mondta a diszpécsernek, hogy édesanyja rosszul van. A helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem tudtak rajta segíteni. Kiderült, hogy a nőt megölték. A rendőrök néhány óra alatt elfogtak egy 32 éves férfit, aki a gyilkossággal gyanúsítható.

A rendőrség hétfőn közölte: a bejelentéstől számított három órán belül, egy XV. kerületi mozi vetítőtermében fogták el azt a 32 éves férfit, akit élettársa megölésével gyanúsítanak.

A nyomozás adatai szerint a férfi körülbelül két hónappal korábban ismerkedett meg a 30 éves nővel. Vasárnap zuglói lakásban táncolás közben vesztek össze, a férfi a másik szobába küldte a nő gyerekét, majd bántalmazta az asszonyt, végül elment otthonról. Amikor a kisfiú elő mert jönni, az anyját a padlón fekve találta, már nem lélegzett. Telefonon hívta az apját, majd a mentőkkel is beszélt, akiket azután ő engedett be a lakásba. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni az áldozatot, de nem lehetett rajta segíteni.

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján hajtóvadászatot indított az élettárs után. Sikerült telefonon elérniük a férfit, ő azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy hol tartózkodik. A hajtóvadászat eredményeként este 21 óra 35 perckor egy XV. kerületi bevásárlóközpont mozijában találták meg és fogták el a feltételezett elkövetőt, aki anyjával éppen az új szuperhős-filmet nézte. C. Károlynak esélye sem volt az ellenállásra, megbilincselve állították elő a Teve utcába,emberölés gyanújával hallgatták ki. A férfi a bántalmazást beismerte, az ölést azonban tagadta – annak ellenére, hogy az április 4-én soron kívül elvégzett igazságügyi boncolás megállapította: az áldozatot megfojtották. A gyanúsítottat a fővárosi rendőrök őrizetbe vették, és kérték, hogy az ügyészség javasolja a bíróságnak, hogy tegyék előzetesbe.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.