Bár az egyéni körzetben vereséget szenvedett Lázár Jánostól, Márki-Zay Péter biztos parlamentbe jutó így is, hiszen első helyen szerepel az ellenzéki összefogás listáján.

Márki-Zay Péter valószínűleg inkább a polgármesterséget választja a parlamenti mandátum helyett
Fotó: Facebook/ Vásárhelyi Televízió

A hódmezővásárhelyi polgármestert arról kérdezte a helyi televízió, hogy melyik tisztségét viszi tovább a jövőben. Márki-Zay Péter azt felelte:

"Terveink szerint igen, maradok, ebben a helyzetben Hódmezővásárhely mellett kell állni."

Mint részletezte, a városban lényegesen kevesebb szavazatot kapott Lázár János is, és ő maga is, mint korábban.

Lázár János is kapott már 13.000 szavazatot, én is kaptam már 13500-at. Most mind a ketten 12000 alatt voltunk, fej-fej mellett, a pillanatnyi adatok 150 szavazattal állnak Lázár János mellett

- nyilatkozta az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje. Úgy véli, a még számolásra váró 500 nyugati szavazat majd felé billenti a mérleg nyelvét.

Forrás: hodpress.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
r2d2
Vásárhely meg téged?! 2024-ben nem... Ezer szem rajtad!
Szalay Miklós
Aki kíváncsi a kudarc okaira, ezt nézze meg, de figyelmesen. Orbán rendszerének tömör de alapos összefoglalója:

youtu.be/7MlFxwYoQFM

+ Márki-Zay realista értékelése:

egyvilag.hu/index.shtml#PT111_markijay
Gazella
Huzz el a közéletből... igazi szarkeverő vagy markzay.
verőce21
Kib@sztuk az ablakon a moslék jelöltjét...!
ómió
De "szerény" lett ez a Maki efftárs! Megelégszik az otthoni hazudozással.
Németh István
Na abban sem lesz köszönet! Ahhoz is hülye volt, ÉS SEMMIFÉLE REMÉNY NINCS, hogy Hódmezővásárhely ezt az önzetlenségét értékelni tudja! Egy szar tetű here!
Magyarul politikai hulla, gyakorlatilag egy nímand > szófosó gép, és nagyon fos a tartalom is! Egy viszont jó benne >> hogy a környezete is be fröcsizésre kerül, amely elkerülendő tényező!
kereső
Na most már lehet gründolni azt az igazi,jobboldali konzervativ-keresztény pártot Péter. Kitartást és jó egészséget hozzá. Csak minket hagyj békén.
Eladott Ország
Egy kollégiumi bűnbanda úgy állt politikusnak, hogy nem volt alternatívája. Elég nagy baj ez nekünk! "Nem hiszem, hogy a 2010 óta folyamatosan kormányon lévő banda értené, de ez egy kulcsgondolat Bajnai Gordontól: nagy tisztesség az, hogy miniszterelnök lehetett, de nem szabad senkinek azt gondolnia, hogy ez neki jár. Szerintem minden szava a helyén van ennek az embernek, bár a diagnózisai súlyosak. Igaza van. Amikor átvette a kormányzást, hogy kirántsa az országot a szakadékból, akkor Magyarországot az infarktus fenyegette, most a lassan ölő rákos daganat pusztítja a szöveteit; morális válságban van az ország és ebbe a válságba befelé megyünk. Elmondása szerint látta, hogy a Fidesz hogyan épül be egyes ellenzéki pártokba, és arra a következtetésre jutott: „ebben a helyzetben én csak vesztes, csak hülye lehetek. Nagyon jó úgy politikusnak állni, hogy az embernek van alternatívája..."
Dr. Proktor
@ómió: Ide idéznéd akár csak egy hazugságát?
Vagy csak te hazudsz...
ómió
@Dr. Proktor: Példát kérsz? Ám legyen! Emlékszel még, hogy, amikor egy tv riportban Maki efftársad milyen átfogóan ecsetelte, hogy ő bizony a magánegészségügy "nagy csodálója" (fűszoknyás lányok mohítóval) és ő "arra indul", hogy az egészségügy, bizony, üzlet legyen!? Aztán, pár nappal később a kampányban, amikor azzal szembesítették, hogy ő újra fizetőssé tenné az egészségügyet, ő az egészségügy magánosításának tervét simán lehazudva, azt egyszerűen a "Zorbánra" hazudta!? Szóval, a hazudozásaitokat ne másra hazudjátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.