A választás éjszakáján szétverték azt a kiállítást, amit egy hete Ljubov Nepop ukrán nagykövet és Karácsony Gergely főpolgármester nyitott meg Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren.

Szétverték és oroszbarát feliratokkal látták el Budapesten az ukrán menekültek képeiből nyílt kiállítást
Fotó: Facebook/Orosz Anna

Az Azonnali fotókat is készített a helyszínen. A felvételek tanúsága szerint a képeket leszaggatták és összefirkálták. A kiállított műveken többek között olyan feliratok olvashatók mint például: "hazaárulás", "uszítás", "Palesztin" (ez utóbbinál az illető valószínűleg azt sem tudta, melyik a nép és melyik az autonóm terület neve).

A 24.hu megtudta, a leszakított képeket a szervezők már visszahelyezték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága a mai napon a sajtóban megjelent információk alapján hivatalból indított eljárást rongálás szabálysértés miatt ismeretlen tettes ellen. 

Forrás: azonnali.hu, 24.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Áruld már el, ha valaki kormány hű, annak miért kötelező mindent és mindenkit gyűlölni, akinek más a véleménye? Ráadásul goromba és alpári stílusban? Igaz Illiberális = szűk látókörű, bigott... Bár modortalanságról a régiek sem írtak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Magyarnak szégyen lenni. Letördelném annak a kezét aki kiálitott plakátokat rongál meg.
troppauerhumer
Gratula Orbán Viktor nemzetmegvezetőnek a újraválasztásához !
Szépen gyarapítja az országot.
1990 -ig voltunk megbecsült Magyarország-
2010-től megteremtette Orbűnisztán nemzetthynáci maffiállamot.
És most ápr.03-kemény,kitartó"munkával", goebbelsi propagandával szellemi fogyatékosok"Primitisztántját.
Libbantölő
Kit érdekel! Idemenekült suttyó ukrán, félkegyelmű nők tüntetnek a befogadó ország ellen! Hahó buzibal! Ez normális szerintetek? Karigeci mocskos pofáját is le kellett volna tépni, azután rászarni! Kb ez a normalitás!
Tehenész
@Libbantölő: Vicces amikor egy igazoltan félkegyelmű becsmérel egy áldozatot. Szavaiddal élve itt Csák rád lehet szarni, de nagyot.
Qqberci
Ahogy Hofi mondta: Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő...

Megyünk előre? Hova???...
kereső
@Qqberci: Teljes melleszélességgel a lukasenkoi úton. Nem orbanisztán leszünk, hanem putyinisztán.1956 örökösei imádják az oroszokat, és a kgb-s ezredest. De!!! egyetlen qrva hangot nem akarok hallani "szuverenitásról, önrendelkezési jogról,nemzetálllamról"- amikor elindul a jogállami eljárás.
ómió
Csak nem a II. Ukrán Front "emlékei" miatt?
Nessy
@Shikari: Áruld már el, ha valaki kormány hű, annak miért kötelező mindent és mindenkit gyűlölni, akinek más a véleménye? Ráadásul goromba és alpári stílusban? Igaz Illiberális = szűk látókörű, bigott... Bár modortalanságról a régiek sem írtak.
Dr. Proktor
@ómió: Tahókám! A ukréán front helyet jelöl, nem ukrán katonákat! Ülj le, történelemből elégtelen...
Ja és ruszkibérenc!
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: Bocs a tahóért, hirtelen felindulásból írtam, bár igaz!
Nessy
@Shikari: Ne legyetek már ennyire paranoiások! Ha valaki szól, hogy nem így kellene valamit csinálni, az miért gyűlölet? Már ne sértődj meg, de jelenleg én a jobboldaltól olvasom, hallom, hogy takarodjak, hazaáruló, bolsináci, libsibolsi stb. vagyok. A parlamentben kifejti a kormánypárt, hogy "felélem a gyerekeim jövőjét, Nincs népgazdasági hasznom , stb. Ha úgy érzed, hogy "gyűlöllek", vitassuk meg miért érzed úgy mielőtt Eltakarítasz". Hátha megértjük valahol egymást.
csak úgy....
@Shikari: te egy üldözési mániában szenvedö elmebeteg!
ómió
@Dr. Proktor: Üdvözöllek, ruszkibérenc efftárs! Örülök a bemutatkozásodnak! Én ómió vagyok! Az Ukrán Front nevet meg anno, ugye, azért kapták, mert abban egyetlen ukrán se volt!? "Píszí" módon így kell hazudnotok? "Naccerű", idiótája! Egyéb "újítás", mondjuk, Korózs efftársadék hazugságládájából?
Toller Béla
A rendőrség most megint vizsgázik ! Ha nem találja meg a bűnösöket, akkor cinkos lesz ebben a mocskos, fasisztaszagú ügyben !
Nessy
@Shikari: Na, a kirekesztőről jobb nem beszélni! Nem tudom kik azok akik hivatalosan is kirekesztik a fél országot, az ellenzéki gondolkozásúakat.
Dr. Proktor
@ómió: A Szovjetunió támadott, Ukrajnán keresztül! Biztos volt ukrán is a katonák között, de a többség orosz, kirgíz és a többi szövetségbe forrt köztársaságok szülötte...
Ruszkibérenc pedig Orbán efftársad, Szógyártó pincsijével együtt!
Dr. Proktor
@Shikari: Ti most azt az orosz népet szeretitek amelyik Horthyt eltakarította? Amelyik leverte az 1948-as és az 1956-os forradalmakat?
kereső
@Dr. Proktor: Én szeretem az orosz "népet"- olyan nagyságokat adtak a világnak, mint Csehov, Gogol, Dosztojevszkij, Tolsztoj, Solohov, Sosztakovics, Sztravinszkij...
csipetke
@troppauerhumer: 06:45 Milyen az a kormány,ahol kisgrofó,és győzike a frontember?!
csipetke
@Shikari: 09:09 Hogy miért gyűlöl benneteket mindenki? orbánod pávatánca miatt. Köpködi,szapulja Brüsszelt,putyin valagába bújik,felváltva a kínai elnök valagával,mindenfelé billegeti a hatalmas hájtömeget,ahonnan éppen pénzt remél,vagy más érdeke fűződik hozzá. Európában már lejáratta magát,már azt se hiszik el neki,amit kérdez. orbán miatt szégyelli az ember,hogy magyar
Dr. Proktor
@Shikari: Tárgyi tévedésben vagy! Nem ellenünk tüntet, csak fel szeretné hívni a figyelmünket nyomorult helyzetükre és fel szeretne világosítani hogy mi várható az oroszoktól ha közös határunk lenne megint...
csipetke
@Shikari: 13:55 nemtom konkrétan mire gondolsz,de végülis farok-farok. orbán megtapasztalta Soros farkát,aki taníttatta,most meg putyinéra van rágyógyulva.
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem kellett volna megvenni a más város által át nem vett selejtet annyiért, amennyiért minőséget is kaphattunk volna!
De mint tudjuk, pontosabban a fidesz tudja: "van az a pénz"...
kereső
Mennyire kell ehhez NEM! embernek lenni?
Dr. Proktor
@KisTehen: Mindig csodálom a magadfajtát? Hát már elfeledkeztél az internacionalista szolidaritásról? Már nem énekled, hogy "A párttal a néppel egy az utunk..."?
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem szép dolog megtagadni a múltadat...
Németh István
Az ukránok, de az európai-usa-soros-ukrán korrupt konglomerátum sem gondolhatja komolyan hogy az aljas önpusztító polgárháború agresszorainak uszítását az oroszokkal szemben Magyarország, de egyetlen egy a valóságot ismerő állam (nemzet ) elfogadja!!! Sajnáljuk az ukrán -orosz tisztességes polgárokat, mi több próbálunk segíteni, segítséget nyújtani! Azonban a kifejezetten agresszív, követelődző, dolgozni, alkalmazkodni nem, de magukat kiszolgáltatni akaró - sajnos így kell jellemezni > hordának; itt semmi keresnivalója nincs!! Akik az élelmiszer csomagokat, az originált becsomagolt és nem is olcsó élelmiszereket kapásból a szemétbe dobják, ingyen szállást és étkeztetést követelnek, mi több szállodai elhelyezést, de a legalap-vetőbb munkát a saját lakókörzetük rendben tartását sem vállalják fel - az ilyeneknek itt keresni-valójuk nincs! Élősködjenek a saját vezetőiket fejve! DE a mi hazánkból takarodjanak! Elég és sok is volt a II. ukrán font aljas megnyilvánulása II. világháború alatt!
Gauntlet
szép kis ország, szép kis bizonyítvány!
Gauntlet
@Németh István: te is lehetsz még szatyros menekült ! ezeknek meg gyereke is van !
Dr. Proktor
@Shikari: Nem tüntet hanem együttérzést vár, de ez számodra ismeretlen fogalom!
A gyűlölködés a lételemetek...
ómió
@Dr. Proktor: Nem únod még a "mosakodósdit"? Nem lenne úgy átütőbb hazudnod, hogy azért nevezték ukrán frontnak, mert csupa kirgízekből állt? Próbáld ki! Hátha...! Aztán meg, ha te olyan aláírással látod el a kommentedet, hogy ruszkibérenc (vagy), akkor azt feltétlen a "Zorbánra" kell hazudnod? Úgy az efftársi? Semmit nem mond neked, hogy eféle a számotokra bukta választáson se jött be? Csak nem a frusztráció (hogy nem fizethetsz ötszörös gázárat) teszi veled ezt az agyatlanságot?
rbela
Igen. mert OV. azt mondta "az ukrán elnök ellenség"
kereső
"Összeomlás ez, de az éjszaka egyik mélypontja az volt, amikor Orbán ellenfélnek nevezte az ukrán elnököt. Azt az embert, akinek hazáját halomra lövik az oroszok. Kórházakat, utcán álló civileket bombáznak szét, gyermekek hullái a tereken. Milliók menekülnek hátrahagyva mindenüket. Zelenszkij segítséget kér, védeni próbálja az európai békét és életet.
És Orbán szavait röhögés fogadja.
Ez mélypont.
Ez az a pillanat, amikor nincs tovább.
A virágok szirmai osszecsukódnak, az amúgy is pusztító éjszakában elsírod magad, hogy mivé lett a hazád.
A pillanat, amikor tudod, minden egész eltörött. Amikor magadra zárod az ajtót."
Dr. Proktor
@ómió: Kéred megint a listát a fidesz kommunistáiról? Több van mint az ellenzékben...
Németh István
@Dr. Proktor: Segg a szádra, szar a kezedre, a hazának link gyermeke!
Az ukránok még azt sem érdemlik meg, hogy befogadják őket "menekültként" A moslék 4.5 millió miért nem a hazáját védi? Mert tudják, hogy az nem haza, hanem maffia birodalom! Ezért is agresszívak, azt hiszik, hogy nekik a világon mindent szabad! Mindent tönkretesznek, semmit nem becsülnek, kiszolgáltatják magukat! Ezt addig kell megakadályozni amíg lehet! A Kárpátaljáról menekült magyarok nagyon mások, még a cigányok is normálisak, de az ukránok aljas népség!
Te meg hol élsz te barom;@Dr. Proktor: meg a kibaszatos hülye@kereső: @rbela: @Gauntlet: @Nessy: >> ÉS tanuljátok meg végre embernek kell lenni, látni kell a valósságot, ha gond van beszéljük meg sok mindent meg lehet érteni, ha tisztességesen beszélünk a témáról DE az bassza szájba a büdös rohadt kurva anyját aki a másikat csak mocskolni, alázni tudja egy értelmes mondatot, hazugságok nélkül le nem tud írni! ÉRTHETŐ???
Aki Én
@Libbantölő: @Shikari: Megint meghasonultál, elmebeteg?
Aki Én
@Németh István: ,,Segg a szádra, szar a kezedre"
,,te meg hol élsz te barom
Neked te moslék geciláda
...
,,ÉS tanuljátok meg végre embernek kell lenni, látni kell a valósságot, ha gond van beszéljük meg sok mindent meg lehet érteni, ha tisztességesen beszélünk a témáról DE az bassza szájba a büdös rohadt kurva anyját aki a másikat csak mocskolni, alázni tudja egy értelmes mondatot, hazugságok nélkül le nem tud írni! ÉRTHETŐ???"

Ez így, valami olyan mélységesen súlyos és veszélyes elmezavarról árulkodik, hogy az elképesztő.
Nessy
@Aki Én: Azt hiszem ez a hapsi összegyűjtött minden alpári, mocskos, jelzőt, amit valaha hallott a környezetében. Most azokat minden értelem nélkül sorolja föl, és néha beiktat egy alanyt és egy állítmányt, mert az is kell a mondathoz. Bár valakinek az édesanyját olyan jelzőkkel illetni, amiket ő felsorol, még a legrészegebb kocsisok sem engedtek maguknak, mert azért garantáltan orrba vágták. Nem hiszem, hogy ennél lejjebb tud még valaki süllyedni, aki embernek képzeli magát.
Aki Én
@Nessy: ...ez egy igazi elmebeteg. Súlyos gondjai vannak, ez nem kérdés.
namihami
A meccsről hazafele útbaesett. Ha már arrajártak, hát megnézték.
Lássa a világ, hogy a jobboldal is ad a kultúrára. A fideszeseknek is van igényük a szépre.
Németh István
@Aki Én: @Nessy: >> csak sajnálni lehet benneteket, LESAJNÁLNI!
Dr. Proktor
@Aki Én: @Aki Én: Németh István vagy agent provocateur vagy elmebájos, más lehetőség nincs.
Aki Én
@Dr. Proktor: Hogy elmebeteg, az nem kérdés.
evacica
Gratulálok! Ez aztán az igazi fideszes virtus! Szégyelljék magukat, hogy halatokat gyaláznak és így viselkednek egy országgal akit egy elmebeteg gyilkos megtámadott, hogy uralmát rájuk kényszerítse!
Dr. Proktor
@Shikari: Tudatlan vagy, vagy csak az origóról vagy a agyarnemzetről tájékozódó?? Nem megtiltották, csak az ukránt tették kötelezővé mint nálunk Magyarországon! A magyart továbbra is szabadon lehetett használni...
"Csernicskó István nyelvészprofesszor, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rektora a kárpátalja.mának azt nyilatkozta:
Emlékeztetett továbbá arra, hogy Ukrajna vállalta, hogy megengedi vagy bátorítja a kisebbségi nyelvek használatát a helyi önkormányzatok ülésein, amikor csatlakozott az Európa Tanácshoz. Hozzátette: Tehát ne essünk túlzásba. Az, hogy ukránul kell, nem jelenti azt, hogy más nyelven nem szabad."
kereső
@Dr. Proktor: Ennek , meg a többinek is mondhatod. Az a szent, amit a nyelvtörvény ügyében az oroszpincsi druzsba peti nyilatkozott,. Ez volt a hivatkozás, amellyel blokkolták Ukrajna partneri megállapodását a NATO-val.. A magyar emberek meg, nem igazán szeretnek kutakodni- kételyek nélkül elfogadják, amit a kormány mond. Akkor is , ha utólag bebizonyosodik, hogy hazudott egy méreteset.
kereső
@Dr. Proktor: És nem törődnek azzal, hogy a február 24-ét követő kormányzati magatartás és megnyilvánulás milyen hatással lesz a Kárpát-aljai magyarok jövőjére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.