TANULNI KELL ORBÁNTÓL! =)) A kormány kezében a „szabadság szigete”: Budapest talán májusig húzhatja a Orbánék támogatása nélkül. A következő kormány pénzügyi segítsége nélkül aligha működtethető tovább Budapest – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes, arra a kérdésünkre, milyen B-terve van fővárosi önkormányzatnak a Fidesz-KNDP győzelmét hozó választás után. Mint közölte, a Fővárosi Közgyűlés politikai értelemben féléves költségvetést fogadott el 2022-re. A működési bevételek közé eleve betervezték az elvont 20 milliárdos iparűzési adó kormányzati kompenzációját, a fejlesztésekre szánt 30 milliárdos hitel felvételét, amelyet az új kormánynak kell engedélyezni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem rinyálni kell, hanem tanulni Orbántól

annál is inkább, hogy a fővárosnak ezek a pénzek – mert igazából még csak nem is támogatások – valóban járnak!

A napszava.hu számol be Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes – aki Karácsony Gergely főpolgármester általános helyettese – nyilatkozatáról a választás után.
„A következő kormány pénzügyi segítsége nélkül aligha működtethető tovább Budapest” – zengi, ami már megfogalmazásában is sántít, lévén szó sincs segítségről csupán arról, hogy Orbánék KEVESEBBET LOPJANAK EL a fővárostól!
Ráadásul a derék vice-főpolginak volt egy nagyon talányos mondata, szerinte: „Budapest sorsa annak a kormánynak a kezében van, amelyik gyakorlatilag csak Budapesten szenvedett vereséget. A fővárosiak láthatóan változást akarnak városvezetés és a kormány kapcsolatában”!
Igen elég volt abból, hogy: ahogy kezdték pl., Tarlós ajnározásával,. Tanulni kell Orbántól (ahogy ő teszi az EU-val) és keményen zsarolni, ha kell!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.