„Nagyon köszönöm mindenkinek az elmúlt hetek, hónapok, évek támogatását! Köszönjük a szavazóknak, civileknek, aktivistáknak, szavazatszámlálóknak azt az elképesztő munkát, amit beleraktak ebbe a kampányba! És szeretném megköszönni Márki-Zay Péternek is azt az emberfeletti erőfeszítést, amivel felszántotta az országot” – írta az Óbuda-Békásmegyeren egyéni mandátumot szerző Szabó Tímea Párbeszéd-társelnök hétfő esti Facebook-bejegyzésében.

A választókerület, ahol nem működött a propaganda

Fotó: Facebook

„A 3. kerületben megmutattuk a hazug, gyűlöletkeltő és maffiaeszközökben nem válogató Fidesznek, hogy nincs az az aljas propaganda, nincs az a fabrikált hazugság, amivel az ellenzéki összefogás tisztességesen, az emberekért dolgozó, a képviselőséget szolgálatnak tekintő tagját elhitelteleníthetik, megtörhetik, legyőzhetik! A sokéves kitartó, a közösség érdekeit szem előtt tartó közös munka a kerületben meghozta gyümölcsét. Akkorát vertünk a fideszes Bús Balázsra, mint ide Lacháza. Pedig ha volt mocskos, lejárató kampány a 106 körzetben, akkor az enyém biztos a top 3-ban volt”

– írta.

„Korábban voltam már a Rogán »Anonymus« Tóni által vezérelt gépezetben CIA-ügynök, de miután a legnagyobb fájdalmukra ez nem működött, mert senki nem hitte el, ezután a végképp minden alapot nélkülöző, végletekig szánalmas »kokaincsempészetből származó kampánypénz« idétlenséggel jöttek. De nem csak »jöttek«, hanem ez ömlött a szenny lakájmédiából, a propagandistáktól, a mindenhova bedobott szórólapokból, az ezzel átmatricázott összes plakátról, Bús Balázs napi 5 posztjából. És most jön a csavar. Nem működött a propaganda! Hiába vergődtek, hiába költöttek szó szerint százmilliókat az én ellehetetlenítésemre, lejaratásomra, hiába állt a titkosszolgálat hónapokig a házunk előtt, rólam nem találtak semmi terhelőt – én velük ellentétben nem loptam, nem csaltam, nem jachtoztam –, ezért kénytelenek voltak kitalálni a legvadabb hazugságokat”

– tette hozzá a személyét ért támadásokról szólva.

Végezetül pedig azt üzente, hogy „megyek, megyünk tovább, egyben marad az ellenzék, soha nem adjuk fel az igazságért és igazságosságért folytatott a harcot!”

Forrás: Magyar Hang

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Budapest egeszeben nem mukodott a naci fideSS prpaganda, mindossze 2 korzetet tudtak behuzni, de azt is recsegve. Sajnos a videki embereket megint megvezettek. 4 eve a nem letezo migransokkal, most pedig a hazugsaggal, hogy a baloldal haboruba vinne az orszagot. Ennek sajnos mindannyian isszuk a levet, mert lehet nem lesz tobbe alkalom a fideSS bekes eszkozokkel valo levaltasara.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: A többség akarata érvényesül, de meg kell hallgatniuk az ellenzéket is, az nem jelent meghunyázkodást.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ilyen nem létezik normális országban, ill. demokráciában.
CsipkeRózsa
@Shikari: Eddig is az volt, mert Magyarország minielnöke azt képzeli, ő az országba helyezett kisisten, Isten után az első, aki megmondja, mit akar, ha aljas is az intézkedés.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem mondom, csak gondolom, a minielnök le van ...
CsipkeRózsa
@Shikari: Te azt már régóta hangsúlyozod, ill. gondolod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Csak válaszolok, nem mindegy, hogy ki kezdte? Ez nem háború, csak beszélgetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.