„Április 3-án nem sikerült leváltanunk a magyar történelem legkorruptabb kormányát”

– írják közleményükben az ellenzéki összefogás pártjai, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd. Az ellenzéki pártok közösen egyeztettek és értékelték a választási eredményt, amely szerintük „lesújtó Magyarország jövőjének szempontjából”.

Ellenzék: "Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő.”

Ellenzéki eredményváró a városligeti műjégen. 
Fotó: FERENC ISZA / AFP

A pártok közleményükben kitérnek arra is, hogy az eredmény ellenére sokaknak hálásak lehetnek, így a szavazóknak a bizalomért, az aktivistáknak, a szavazatszámlálóknak is.

„A választásokat követően kötelességünk levonni a tanulságokat is. Mivel a hat ellenzéki párt közös listával, közös jelölő szervezetként indult a választáson, ezt a munkát is közösen kell elvégeznünk”

– folytatták közleményükben, melyben azt írták, hogy a hatpárti ellenzék tagjai már a választás másnapján összeültek, hogy kiértékeljék az eredményeket, illetve „felvázolják az előttünk álló időszak főbb feladatait és hat párt további együttműködésének kereteit”. Hozzátették: „Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő.”

Forrás: Telex.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Orszagos lefedettsegu mediat kell szerezniuk eloszor is. Minimum egy teve, egy radio es egy napilap. E nelkul nem fog menni 4 ev mulva sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@drrotf: budapest és pest megye példája jól mutatja, hogy faszság a fisesz médiáját okolni
drrotf
@KisTehen: Hol okoltam én a médiát az összefogás vereségéért?Csak annyit írtam, hogy ha nem áll a rendelkezésre annyi kommunikációs eszköz mint az ellenfélnek, akkor az embereket meg kell győzni és nem az utolsó három ,négy hónapban.Azt nem írtam igaz hogy személyes találkozásokkal kell kiküszöbölni a FIDESZ óriási média és pénzbeli támogatását.Biztos olvastad hogy a FIDESZ-nek a médiában és pénzben is az ellenzékhez viszonyítva óriási a fölénye volt nem számolva azt,hogy ehhez még a kormány is besegített!Ennek ellenére azt mondom, hogy ez tudott dolog volt , ilyen feltételekkel kellett megküzdeni az ellenzéki összefogásnak.Nehéz meggyőzni az olyan embereket akik az információt csak egy médiából szerzik, s most mint láthattuk az ilyen fölényt szinte lehetetlen kiküszöbölni!
Lepényleső
Nem lesz hasonló helyzet,- annak aki kettőt észre eddig sem vett,
- csak azért,mert most még hozzátoldott egyet?
ómió
Mindent megtesztek, hogy ezt a "legkorruptabbat" a "Zorbánra" hazudjátok? Még mindig? Nem baj, hogy most is azért buktáztatok, mert már 12 éve nem hiszi el a normális választó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.