A volt amerikai elnök telefonon fejezte ki gratulációját. 

Donald Trump is gratulált Orbán Viktornak a győzelemhez

Fotó: AFP

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megsúgta az MTI-nek, hogy a leváltott elnök telefonon gratulált Orbánnak.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Látszik, hogy nem bolsi. Ismeri az illemet!
kereső
@Horizont: Sőőőőőőőőőt. "Ria ,ria Hungária"., mint vasárnap este .
kereső
@Horizont: Ez azután tört ki belőlük a nagy röhögés után, amikor orbán "Zelenszkij elnököt", mint ellenfelét(ellenségét- orbánnak az ellenfél az ellenség) emlitette.

"Az egész vasárnap este megrendítő volt, de számomra a legfájdalmasabb az volt, hogy amikor Orbán Zelenszkijt is a legyőzött ellenfelek között említette, akkor a közönség ezt hangos röhögéssel és lelkes ovációval ünnepelte. Miközben Ukrajnában szabályos népírtás folyik, az utcákon civilek elhagyott holttestei hevernek, a képeken fiaikat gyászoló zokogó anyák, tolószékben ülő menekülők és porig rombolt épületek fotói láthatók, Magyarországon a választásokon elsöprő győzelmet arat az a párt , amelynek vezetője a dicsőség táblára írja, hogy mindenféle szolidaritást megtagad a szenvedő ukrán néppel és vezetőjükkel. És a közönsége nemcsak elfogadja ezt, hanem önfeledten tapsol is ehhez. Nem azért mert mind gonosz, hanem mert fogalmuk sincs arról, hogy mi történik. És rettegnek a háborútól, attól, hogy megfagynak télen, elviszik a fiaikat katonának. A félelem megeszi a lelkeket! És mi most közvetlen szemtanúi vagyunk annak, ahogyan ez megtörténik. Orbán negyedszer nyer választást ezzel a lélekgyilkos félelemkeltéssel. Persze azok, akik ott tapsoltak és röhögtek az eredményváróban, ők pontosan tudják, hogy mi történik Ukrajnában. Ugyanúgy látják a borzalmas felvételeket és hallják a híreket, de az útszélen fekvő hullahegyeknél, a népirátásnál számukra fontosabb a gucci táska, a 120 milliós óra, a jachtozás és helikopterezés és a hatalom szélvédett árnyéka. Ők igazi gonosz emberek és Orbánban megtalálták azt, aki a gonoszságukat politikai erővé tudja formálni. Szegény Magyarország!"
/Vásáárhelyi Mária/
kereső
@Horizont: És akkor druzsba petinek van nagyon vastag bőr a pofáján, és berendeli az Ukrán nagykövet asszonyt- mert megsértették az "urat és parancsolót"? Ők sértik meg az ukrán elnököt és népet állandóan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.