Kicsi, párszáz fős, borsodi településekről van szó.

Ez az a három falu, ahol minden szavazó a Fideszre ikszeltMTI/Balázs Attila

A 444.hu sorra vette a leginkább fideszes településeket az országban. 39 olyan települést találtak az országban, ahol a választók több mint 90 százaléka a Fidesz jelöltjére szavazott vasárnap. Érdekes, hogy ezek többsége az ország szegényebb régióiban található, tizenhárom Borsod megyében.

Nyolc erősen fideszes település van Baranyában, hat Somogyban, kettő Szabolcsban, kettő Szolnok megyében, egy Hajdú-Biharban, egy Hevesben és egy Zalában. De találunk két példát Vas megyében (Nemesmedves, Iklanberény), és egyet Győr-Moson-Sopronban is (Vadosfa) is.

Három településen – mindhárom Borsod megyei falu – Bódvalenkén, Fájon és Gadnán mindenki a fideszes Riz Gáborra és Demeter Zoltánra szavazott.

Többnyire kistelepülésekről és néhány száz szavazóról van szó. A Szolnok megyei Tiszabura az egyetlen kivétel, ahol ezernél többen szavaztak, a Fidesz mégis 90 százalék felett teljesített.

A kiugróan fideszes települések eredménye kilóg a statisztikából, de nem annyira, és a jelenség sem annyira gyakori, hogy ez rendszerszintű visszaélésre utalna. 

Forrás: 444.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
Pest megyét se hagyjátok ki az elemzésetekből :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Málna: Hülyülsz te baszki. Téged nem kell másnak beállítani hozod te a hülye formádat nap mint nap. Ha nem érted amit írtam akkor ne pofázz bele és ne tekerd ki amit én írok. Ha nem érted akkor meg kussolj. Én már ezt a kort megéltem de te nem biztos.
Málna
@Horizont: Értettem, amit írtál. Nem tekertem ki, itt van minden, el lehet olvasni. Te próbálod félremagyarázni. Furán viselkedsz, az már biztos.
Pegero
@Horizont: Miért nem privátban csevegtek, abba nem tudok belepofázni?!
Lepényleső
...ahogy mindannyian csak,és kizárólag a vanília fagylaltot szereti mindenki?
Vajon e holdról is látható eredményhez mérhető-e Münchausen báró kalandjai?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.