A Kossuth rádióban értékelte a választást Nagy Dávid, az MKKP operatív igazgatója. Azt mondta, retteg, mi történik majd az óvodában a fiával, miután eredménytelen lett a népszavazás.

A kutyapártos politikus retteg, hogy nem átműtve jön-e haza az óvodából a gyermeke

Fotó: MKKP

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot (MKKP) meglepetésként érte, hogy a választást még mindig kiírják Magyarországon 2022-ben is, de Orbán Viktor miniszterelnök kiírta, és meg is nyerte magának – mondta a párt operatív igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Hozzátette, Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, de adott esetben az ellenzékét is megkérdezi. "Úgyhogy ezt is szeretnénk neki megköszönni, és

Vlagyimir Putyin után mi is szeretnénk neki gratulálni"

- mondta a politikus.

Az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt – mint fogalmazott – rettegésben él vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett,

"tehát túltolta a kutyapárt ezt az érvénytelen népszavazást (...), és most nem lehetek biztos abban, hogy ha a középső fiam elküldöm óvodába, akkor ott nem drag queenek oktatják, nem melegpornót fogyaszt vagy nem éppen átműtve fog hazaérni".

Címlapkép: MKKP

Forrás: Infostart

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Nagy Dávid, MKKP! Csak egyféleképpen szabadulhatsz meg a rettegésedtől, ha te magad műtöd át a gyermekedet. Ezek a kérdések úgyis csak a családra tartoznak, az óvoda ne szóljon bele!
ómió
És nincs türelme kivárni a következő bolsi "kormányzást"? Akkor, az idiótája hamar megtudhatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.