Szerda 14 órára nemzetközi sajtótájékoztatót hirdetett meg a Karmelita kolostorba Fidesz-KDNP kétharmados kétharmados választási győzelme után Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök.

Szeretném megerősíteni, hogy a választáson győztes pártnak és kormánynak a víziója Európáról változatlan

– mondta Orbán Viktor szerdán. Olyan párt kapott felhatalmazást a választáson szerinte, amely hisz a nemzetállamokban.

Abban hiszünk, hogy ennek a gondolatnak egész Európában reneszánsza lesz

– tette hozzá. A sorscsapások globális természetűek Orbán szerint (ilyen a háború, a járványok, a migráció), a válaszokat azonban nemzeti alapon kell meghozni.

Azt is mondta, hogy megerősítik a szövetségeket: továbbra is az Európai Unión és a NATO-n belül képzelik el a jövőnket, és erősíteni kell szerinte a közös hadsereget.

Forrás: Telex

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@134.bátor: Szerintem csak egy szarházi,,,,, akivel végtelenül türelmesen " bánnak ".. ( eu,nato ),,,,mert én már kibasztam volna mindkét " klubból "..
orsos vendel
"Orbán Viktor: "Továbbra is Szegeden és a Vacon-n belül képzeljük el a jövőnket"
134.bátor
El kell ismerni,zseniálisan keveri a lapokat...ide is egy kicsi,oda is egy kicsi. A választáson a szemèlye döntött,egy súlytalan,szîntelen ,szagtalan MZP ellen. A kèt politikust nem lehet egy lapon emlegetni. Már sosem tudjuk meg, Dobrev Klárával vajon mi lett volna?
Clavigo
@134.bátor: Szerintem csak egy szarházi,,,,, akivel végtelenül türelmesen " bánnak ".. ( eu,nato ),,,,mert én már kibasztam volna mindkét " klubból "..
134.bátor
@Clavigo: Èn is ezt gondoltam eddig. Nem lehet vèletlen,hogy egy èvtizede orránál fogva vezet mindenkit ..nem azt mondtam,hogy szeretem,mert gyűlölöm,azèrt amit tett,ès tenni fog,de már elismerem,hogy zseniális politikus
Nyírfa
@134.bátor: A farkas zseniális, amikor átveri Piroskát, vagy csak ez a természete?
ómió
Még akkor is, ha ez az Unió egyre "vörösgennyesebb"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.