Soltész Árpád újságíró fasiszta kleptokráciának nevezte Orbán Viktor rendszerét a Pátria Rádióban, az egyik szlovák közszolgálati rádióban. 

"Én teljesen respektálom a magyar választási eredményt. A magyar állampolgár úgy döntött, hogy egy fasiszta, kleptokratikus rezsimben akar élni, amit egyszerűen tudomásul kell venni, ez Magyarország döntése. Viszont ebből le kell vonni a konzekvenciákat: egy ilyen országnak nincs semmi keresnivalója sem a NATO-ban, sem az Európai Unióban”

Az MKP egyből szükségét érezte annak, hogy közleményt adjon ki.

Szlovák rádió: "A magyar állampolgár úgy döntött, hogy egy fasiszta, kleptokratikus rezsimben akar élni"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ebben azt írták: értetlenül állnak a szlovákiai magyar neoliberálisan gondolkodó személyek kirekesztő gyűlölet-megnyilvánulásai előtt a Fidesz-KDNP és Orbán Viktor választási győzelme után. Az MKP szerint rengetegen keresték őket, hogy ezzel a típusú magatartással szemben „tenni kéne valamit”.

Forrás: 444.hu

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@Gyurka80: És milyen igaza van.
Segítek egy kis fényt abba a NER sötétbe amit a fejedbe idomítottak ,pont az ilyenekért kaptuk anno teljesen igazságosan Trianont,ma is ránkfér egy új Trianon,lenne gondolkodó,tisztességes jellemeseknek egy rész, és lenne Orbűnisztán akkora ,olyan mint a legnyomorultabb megye,vasfüggönnyel,még a román határőr is lövöldözné a menekülőket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
"Viszont ebből le kell vonni a konzekvenciákat: egy ilyen országnak nincs semmi keresnivalója sem a NATO-ban, sem az Európai Unióban”
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A demokrácia nagy tisztelőjét hallottuk, aki el kívánja dönteni, hogy kinek van helye valahol és kinek nincs.

UI: azonban valóban el kellene gondolkodnunk, hogy kívánunk-e olyan kluboknak a tagjai lenni, ahol a médiasznobok véleménye többet nyom, mint a politikusok szava.

UI2: a médiasznob megnézhetné, hogy vajon miért nem írnak a gazdái által kitartott lapokban pl az ukrán, nyíltan náci gazemberek népirtásairól egy híresen anitnáci kontinensen.
Gyurka80
@Aki Én: Te nagyokos te nem érted meg!
verőce21
Pesten is Budán is csak parasztok laknak már régóta. Ha a gyökereket megnéznénk akkor látnánk a paraszti ősöket, akiknek a szorgalmát, álhatatosságát, alázatát, erkölcsét már megtagadta a PESTI ÉN.

A pesti én egy üres buborék. Haza (vidékre) nem megy, mert nem várja ott már semmi de a pesti maradása is üres, mert nem köti oda semmi...

A parasztivadékokból, vidékiekből – tisztelet a kivételnek –, rendre öntudatos kommunisták, proletárok lettek.
gina
Ki kérem magymnak,csak az 1 Bites fogatlan szar magyarok akarták, meg is érdemlik
simmering73
@nemethagnes: Te nem a másik németh vagy nemváltás után? Mert a pofád legalább olyan mocskos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.