Soltész Árpád újságíró fasiszta kleptokráciának nevezte Orbán Viktor rendszerét a Pátria Rádióban, az egyik szlovák közszolgálati rádióban. 

"Én teljesen respektálom a magyar választási eredményt. A magyar állampolgár úgy döntött, hogy egy fasiszta, kleptokratikus rezsimben akar élni, amit egyszerűen tudomásul kell venni, ez Magyarország döntése. Viszont ebből le kell vonni a konzekvenciákat: egy ilyen országnak nincs semmi keresnivalója sem a NATO-ban, sem az Európai Unióban”

Az MKP egyből szükségét érezte annak, hogy közleményt adjon ki.

Szlovák rádió: "A magyar állampolgár úgy döntött, hogy egy fasiszta, kleptokratikus rezsimben akar élni"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ebben azt írták: értetlenül állnak a szlovákiai magyar neoliberálisan gondolkodó személyek kirekesztő gyűlölet-megnyilvánulásai előtt a Fidesz-KDNP és Orbán Viktor választási győzelme után. Az MKP szerint rengetegen keresték őket, hogy ezzel a típusú magatartással szemben „tenni kéne valamit”.

Forrás: 444.hu

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@Gyurka80: És milyen igaza van.
Segítek egy kis fényt abba a NER sötétbe amit a fejedbe idomítottak ,pont az ilyenekért kaptuk anno teljesen igazságosan Trianont,ma is ránkfér egy új Trianon,lenne gondolkodó,tisztességes jellemeseknek egy rész, és lenne Orbűnisztán akkora ,olyan mint a legnyomorultabb megye,vasfüggönnyel,még a román határőr is lövöldözné a menekülőket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A pirosvonalnak erősen ködoszlató hatása van. Még azok is tisztábban látnak.
FLETÓ
Persze! vegyétek be Ukrajnát! Aztán majd itt mi zárjuk el a GÁZt!
Sámannus
Az Ukrajnában lekötött kezű civilek is megszavazhatták orbánt ha hasonlattal kell élnünk a bekötött szemű cigányok, és vidéki emberek nem is hallottak az ellenzéki jelöltekről, legfeljebb negatív szennyáradatot.Egyegy jelölt ezzel maradt magára a jelöltségét folyó versenyben. Az ő minden próbálkozásukat fedte el az össztűz ami az ellenzékre zúdult.
Magyarországon azért nincsenek bombatölcsérek, mert belülről folyik az öldöklés., egyébként a legbékésebb megoldás a közmédia hazugság szőnyegbombázása volt a leghatékonyabb szórólap.
Gyurka80
Megszólalt a totocska. Aki olyan cseh aki magyarul beszél!
troppauerhumer
@Gyurka80: És milyen igaza van.
Segítek egy kis fényt abba a NER sötétbe amit a fejedbe idomítottak ,pont az ilyenekért kaptuk anno teljesen igazságosan Trianont,ma is ránkfér egy új Trianon,lenne gondolkodó,tisztességes jellemeseknek egy rész, és lenne Orbűnisztán akkora ,olyan mint a legnyomorultabb megye,vasfüggönnyel,még a román határőr is lövöldözné a menekülőket.
nemethagnes
@troppauerhumer: Takarodjál Magyarországból !
Sámannus
@troppauerhumer: ilyenek a fostalicskák ha másik magyar kritizál.
Clavigo
@KisTehen: a Kolostormalacot leginkább.. Inkább aludjál,,böcce..Mindenki jobban jár.
Gazella
Tiszántúl ahol rengeteg az alul iskolázott roma akik közmunkából élnek mely 50.000 ft.
Beérett a zsirháj álma... lebutitotta a a magyart...
Gazella
Plussz a narancs rengeteg szavazatot elcsalt.
Dr. Proktor
A birkák hastonállatok, azért vannak hogy nyírják őket, mondta egyszer főfideszes ismerősöm. Ezentúl én is beállok nyírni,
Sámannus
Sok okunk van a frissen megválasztott kormány ellen fellázadni, mivel a járvány áldozatait megduplázta azzal, hogy kizavarta a nem covidos betegeket az egészségügyi ellátásból. Ezt az állítást a korábbi halálozási adatokkal együtt igazolható. A kormány tudatosan mondott le magyar testvéreink életéről. a járvány adatai szerint ez a halálozás fele a covid hanyag kezelésének áldozata, a másik fele, a covid kezelés miatti félre állított betegek halálozásából adódik. Az állítások valóságtartalma a statisztikai hivatal ötéves halálozási adatainak az összevetése igazolja.
Az MKP állítása, minősítése a valóságot tükrözi, mivel a kormány védekezési kiadásai ellehetetlenítették a hatékony védekezést, részben a használhatatlan eszközök beszerzésével, részben a megelőzésre használható eszközök, tesztek kihasználatlansága miatt. Másrészt a diktatórikus intézkedéseik is a védekezést akadályozták. az egészségügyi dolgozók folytonos zaklatásával.
Csak támogatni lehet az MKP megállapításait.
Pálinkás Pál
nem a magyarok, hanem a cigánycsürhe, meg a debilek...,sajna belőlük ment el több választani...
Dr. Proktor
@KisTehen: Éhen is halnál! Nem tudod hogy Budapest fizeti a legtöbb adót amiből nektek jut a semmittevésért, Budapestnek pedig csak csöppen, csurran?
A köztest pedig viszi Mészáros Lölő...
almosd
És milyen igaza van ,a fidesz megkapta a legitimációt a továvábbi lopásra,csalásra.
justhpeter
Soltész Árpád újságírónak igaza van: Orbán eny kleptokrata-nemzeti-szégyenkeresztény tolvaj. Ha tetszik a "győztes többségnek, ha nem.
De ha már minden jó a szégyenkeresztények oldalán, miért cikkeztek arról, hogy már csak 7,7 millió választópolgár van Mgyarországon ?
Hogy van az, hogy a kolostormalacukat már sehol nem jegyzik Európában ?
Nem kellene ezekre az igaz választ megtalálni ?
Yoda69
Sajnos igaz. Magyarorszag es a magyar nep elveszett hoszzu hosszu idore.
Béla333
Amíg nálunk akkora az ostobaság, hogy a 10 évig a háború elindításáért dolgozó párt és politikusa el tudja hitetni az emberekkel, hogy miután kitört a háború, onnan ő már egy békepárti valaki,
és a választók becumizzák, hogy aki a soha nem akart háborút, de egy szövetség részeként (NATO) elfogadja, hogy ha kell, ha a szövetség úgy dönt, akkor ahhoz tartani kell magunkat, az a politikus meg háborúba akarja küldeni a fiainkat,
az a nemzet nem érdemel mást, csak azt amit kap:
Unión kívüli, NATO-n kívüli életet, a Putyini Oroszország szövetségeseként!
Dr. Proktor
@Gazella: Nem kellett elcsalni szavazatokat! A kobotok már kellően idomítottak...
Dr. Proktor
@Pegero: Ha ismernéd a történelmet, akkor tudnád!
Így csak a szegénységi bizonyítványt állítottad ki magadról, bár nem kellett volna, már jól ismerünk...
csipetke
...és a szlovákok azt is tudják,hogy tulajdonképp hazugsággal nyertek? Mindenhol azt tolta orbán,és a papagájkórus,hogy most a háború,és a béke között döntenek, ami nyilvánvaló hazugság. Európa,és a nyugat,vagy putyin között döntöttek az egy bites vidéki szavazók,akiket be tudtak etetni. Szomorú világ jön 1-2 hónap múlva,mert bele-bele hallgattam orbán sajtótájékoztatójába, ígért fűt-fát, de tudjuk,hogy az ígéreteiket nemigen szokták batartani. Emellett orbán elvan a kis valóságtól elrugaszkodott világában,és azt mondta,hogy márpedig gender-kérdésben nem engedünk Brüsszelnek. B@szki,az emberek nemsokára nemhogy csirkefarhátat nem tudnak majd venni,hanem örülnek,ha kenyerük lesz,ez a lény meg a genderkérdéssel foglalkozik?!Gratulálok az összes fidesz-szavazónak,mert ők elintézték azt is,hogy elinduljon a jogállamisági eljárás, úgyhogy lesz nekünk anyánk kínja,nem lóvé. Elkeserítő ez az egész
csipetke
@nemethagnes: 23:11 Hát téged meg honnan szalajtottak,hogy megmondd bárkinek is,ráadásul ilyen prosztó,gyökér mődon,hogy takarodjon?Neked kéne takarodnod innen,egy olyan oldalra,ahol orbán gazdádat épp szentté avatják az egy bites idióták.
Al X
Én soha sem hittem el a csúti Cipolla - kárpátok géniuza 2 - egyetlen szavát sem. Nem mindenki lát át a szitán. Sajnos.
csipetke
@Horizont: 07:23. Csak annyit hallottam túl.képp,amennyit az RTL híradóban átvettek belőle. De az is sok volt. Mi van völnerrel,a Pegazussal,és a többi genyó dologgal? Most már biztos, hogy besóprik a szőnyeg alá egytől egyig. Ígérgetni meg mindig tudott a puhos, csak épp nem tartotta be,de megmagyarázza, a birka arra is tapsikol
csipetke
@csipetke: Ja, és még a címre:- ez nem egyszerű kleptokracia, hanem kleptomániás kleptokrácia
Aki Én
Szomorú, de nem vitatható tény :(
Ez pedig egy nagyon okos, értelmes beszélgetés, nagyon érdemes meghallgatni.
Fantasztikusan jókat, igazakat mond a kisöreg.

www.atv.hu/videok/20220406/mit-kezd-az-ujabb-ketharmaddal-a-fidesz
telegdilaci
@troppauerhumer: Csak kimondták az igazat,nem is értem a sok ostoba akik a Fideszre szavaztak elhitték Orbánnak a békepártiságot,mé éppen hogy újjá választották őket azonnal elkezdték a háborúskodást,én mindig tudtam hogy ez egy hazug jellemtelen manipulátor,mindíg az érdekeinek megfelelően hantázik manipulálja a hiszékeny Embereket,el mondták a Fideszre szavazók azért szavaztak rájuk mert félnek a háborútól! amit Orbán az agyukba súlykolt,ami persze egy bődületes hazugság!
ómió
Soltész efftársnak ennyire megártott a Lenin összes?
Nyírfa
@troppauerhumer: tegnap, 23.02

Osztom a véleményed.
kereső
Azért ez egy nagy szegénységi bizonyitvány, amit a magyar"irástudó, politológus, elemző" értelmiség részére állitottak ki szlovákiában- amely nem fél megnevezni az orbán rendszer valóságát.
Nyírfa
@Horizont: 07.18

Egy újabb agresszív leányzó. Biztosan mihazánkos. Azon mindig meglepődöm, ha valaki nő létére csörtet be karddal, hogy rendet vágjon. Nem egy szöszke, kék szemű, pisze kis angyal így első nekifutásra. :)
Lepényleső
...hiheti a naív aki az eredményt elhiszi?
Aki viszont gondolkozik,- annak a lóláb messziről kilátszik?
Nyírfa
@Horizont: Anikó férfi? :)))
A németágnes nick alatt jelentkező bárki stílusa egy az egyben olyan mint Rizikóé.
Hát, Anikón még egy ideig derülni fogok. Én megvettem, hogy hölgy.:)
kereső
@Mirabilis: Azért ebből vegyél vissza, egy kicsinykét. Nem fogadom el, hogy bármilyen módon szembe állitsd Bpestet, a vidékkel. Próbálj meg előbb tájékozódni, mielőtt a fasiszták kirekesztő szövegét nyomod itten- amiből már igy épp elegem van.
kereső
@nemethagnes: Takarodjál te, meg a fasiszta fajtád. Ezért kár volt megszólalnod "drágaságom". Neked is inkább gyertya kellene, nem zászlólobogás.
Gyurka80
@troppauerhumer: Trianonnal példálózol, te hazátlan? Ami elvtársaidnak is köszönhető, kun béláénak.
nyuggerpasi
Ajánlom a figyelmekbe a G7 azon írását,melyben a vidéki kistelepülések szavataszámláló bizottságaiba elmenő értelmes emberek mondják el,hogy is néz ki a kis falvakban a szavazás.
kereső
@Nyírfa: Pedig , ugye milyen szép az "orcája"!!
Al X
@csipetke: propeller.hu/itthon/3793652-szlovak-radio-magyar-allampolgar-ugy-dontott-hogy-egy?all#c3328483
@kereső: propeller.hu/itthon/3793652-szlovak-radio-magyar-allampolgar-ugy-dontott-hogy-egy?all#c3328622
Új generáció ("@nemethagnes") ? Lehet, hogy FIDESZ-es trollnak már közmunkásokat vezényelnek ki? Mert az olcsóbb! Ez volt a hölgynek az első hozzászólása:
propeller.hu/tagok/nemethagnes
Eladott Ország
A bűnöző román cigány és politikai prostituált bandája pont arra hajt hogy kizárjanak minket az EU-ból és a NATO-ból. Ez a rohadt tróger banda az ország tragédiája! Sajnos sokba fog kerülni a fájdalmas ébredés.
Emmersson71
@Gyurka80: "Megszólalt a totocska. Aki olyan cseh aki magyarul beszél!"

Vannak ám olyan románok is, akik magyarul beszélnek - ha épp érdekük úgy kívánja. Ők a bozgorok.
kereső
@Nyírfa: Nem. Az "Anikónak":)))))))))))
Nyírfa
@kereső: 09.41

Nem tudtam eldönteni, kire kérdezel rá. :)
Anikónak, igen! :)
kereső
@Al X: Ha, "hölgy", ha nem - mihazánkos nyelvezte van. Bár, mostanság már némely fideSS-es is elengedi magát, gyanitom a jobbiktól oda vándorolt náculók.
Aki Én
@Gyurka80: @ómió: Attól, hogy a fidesz nyert, ti nem lettetek bölcsebbek.
Aki Én
,,ezzel a típusú magatartással szemben „tenni kéne valamit”"

Azt tudjuk, hogy az ilyen rezsimek nem bírják a kritikus hangokat, hát még ha igaz is.
Nyírfa
@Horizont: 10.05

Néha fáraszt, néha nem értek vele egyet, amúgy jó fejnek tűnik. :)
Nyírfa
Fel kell készülnünk egy orosz-kínai típusú elnyomó intézkedéssorozatra, ami kifejezetten ellenünk fog irányulni.
Nyírfa
@Horizont: 10.18

Egyet értek azzal, hogy nem kell mindenben egyet értenünk. :)
Olykor még a fiammal is akkorát vitatkozunk mint egy ház. A szememre veti, hogy nem olvasok eredetiben külföldi lapokat, hogy az ideáim felől közelítem meg a történéseket, és tényleg. Ha úgy tudnék angolul, ahogyan ő, és legalább törném a németet, ja, és biztonsággal mozognék az online felületeken, akkor én is "lapozgatnám" a legkülönfélébb médiatermékeket. Az ideáimból pedig nem engedek, azok tartottak, és tartanak életben, mert azok én vagyok.
Imádom, amikor megáll az ajtómban, megkérdezi, mizujs, és dumálunk! :)
Gyurka80
@Aki Én: Sajnos ti meg hülyék maradtatok, mert nem értitek miért nyert!
Gyurka80
@Emmersson71: A fenti mondást a csehek mondták, ha nem értetted volna meg!
Emmersson71
@Gyurka80: Picit nézz után, kiket nevezünk/neveznek tótoknak :)
Gyurka80
@Emmersson71: Ha nem érted az iróniát a te bajod!
Emmersson71
@Gyurka80: Értem én a viccet, szeretem is..sőt, felismerem, ha szembejön. Te nem vicceltél, de még csak nem is ironizáltál.
Az én mondásomat pedig magyarok mondták a sunyibb román bérenc bozgorokra. Ironizálva ;)
Nyírfa
@Horizont: 10.38

Lehet , hogy a nagyfiam és a te fiad ismerték egymást? :) Ő is az ELTE-re járt, egy időben ő is fideszes volt - mondtam is neki, persze csak viccesen, hogy kitagadom -, aztán váltott. Annyira nem tetszett neki, ami itthon történik, hogy előkészítette az angliai létet, és útnak indult. Idén lesz tíz éve.
A Vastagbőr volt a nolblogosok - tudod, a Népszabadság blogterének a törzslakói - egyik legtöbbet idézett oldala. Kicsi a világ! :)
Aki Én
@Gyurka80: Mi pontosan értjük. Te nem érted :)

,,Kedves Fidesz szavazó!

Én vagyok az ellenzéki szavazó. Azért írok neked, hogy megértsd, miért szavaztam a "baloldal", "moslékkoalíció", "libsik" satöbbi pártcsoportosulásra.

De előbb egy kicsit magamról. Budán élő értelmiségi, több diplomás ember vagyok. Éltem és dolgoztam külföldön fiatalabb koromban, magas beosztásban, idegen nyelven, sokféle ember közt, nyugati fizetésért. Egy nagyjából 300 milliót érő házban lakom, és egy 25 milliós Mercedessel járok, ami csak az egyik autóm. Most igényeltem vissza én is és a feleségem is fejenként 809 ezer Ft adót, és még 480 ezret, mert 2 gyereket nevelünk. Az energia árak emelkedése miatt napelemet rakattam a tetőre, mert azzal tudom olcsón fűteni a medencét, és a jakuzzit, ami havi 20-30 ezer Ft lenne. Eddig ezt rezsicsökkentett energiával tettem meg a többi adófizető kárára. De most erre a napelemre felrántottam majd 2 milliót az államtól, mert kifizette felét. A jakuzzi meg fasza télen, 36 fokos vízzel. Ez idén közel 4 millió Ft állam bácsitól. Nem mintha szükségem lenne rá, mert másfél milla fizetést hazaviszek havonta, és a megtakarításaim is hoznak egy átlag fizetést legalább.

Lemondtam volna erről már 4-szer is a javadra. Én megpróbáltam..."

ugytudjuk.hu/cikk/2022-04-06_egy-ellenzeki-szavazo-a-fideszeseknek-nem-akartam-atmutetni-a-gyerekedet-hanem-jot-akartam-tenni-veled-is-meg-a-tobbi-szerencsetlennek-is-hatha-lesz-normalis-oktatas-meg-korhaz
CsipkeRózsa
@nemethagnes: 23:11

Milyen jogon küldhetsz el egy magyar állampolgárt az országból, mert nem tetszik a véleménye? Másoknak a te véleményed nem tetszik.
Csizmás Kond
..pedig a neve szerint nem is tót...inkább valami balfasz.
csipetke
@Horizont: 09:11 Nemá'.. Én is azt hittem,hogy nő...)
Nyírfa
@csipetke: 15.35

Érnek itt minket meglepetések! :))
Gyurka80
@Aki Én: Ez a cikket osztjátok most ezerrel, ami KAMU,ilyet senki nem ír le (példa lehet a kimaxolásra!!
Gyurka80
@Aki Én: Amilyen hülyék vagytok el is hiszitek a példát!
nemethagnes
@csipetke: Aki azt mondja, hogy rendben van Trianon, az takarodjon innen, tudod te prosztó.
nemethagnes
@CsipkeRózsa: Minden normális magyar ember ezt válaszolja annak, aki úgy gondolja, hogy megérdemeltük Trianont.
CsipkeRózsa
@nemethagnes: Egy normális ember tudja, hogy senkit nem utasíthat ki az országból.

Minden normális ember tudja, hogy nem egyformák a vélemények, minden normális embernek lehet saját véleménye.
Nyírfa
@nemethagnes: Mi vagy Te? Führer? Netán felállt egy véleményvizsgáló hatóság, amely téged bízott meg a gyanús alakok felderítésével, megregulázásával, majd kiutasításával?
Nem. Nem vagy vezér, bár, láthatóan szeretnél az lenni. Nem vagy hatósági ember sem, bár nagyon vágysz hatósági jogosítványokra, hogy megélhesd az annyira kívánt hatalmat.
Mi is lehetsz valójában: egy elnyomott kisember, egy soha nem szeretett gyermek, egy elvadult ifjú, egy félbemaradt egzisztencia, egy tanulatlan, primitív bárki.

Hagyd szépen békén a társaimat, ha nem akarod, hogy itt is elutasítást , és megvetést kapjál.
Gazella
@Mirabilis: dunántúlon még vannak normális gondolkodású emberek.
kereső
@Mirabilis: Az. Hogy egyáltalán szóba állok egy ilyen elvakult alakkal. Cseszd meg a budapestiségedet., de semmiképpen nem lehet igy újabb megosztást generálni az országban, főleg annak nem, aki ellenzékinek mondja magát. Ez a társadalom már igy is atomjaira hullott.
Virág Árpád
A magyar állampolgár úgy döntött, ahogy ti koszos tótok soha!
Gyurka80
@Nyírfa: Bolondbanya te ne oktass ki senkit!
Gyurka80
@troppauerhumer: Aki szerint Trianon igazságos az idióta. Tudod ki mondta akinek nem fáj Troanon az NEM magyar . így te sem vagy az! Magyarázd már meg ha tudod, hogy az idióta sógorok miért kapták meg a területet és majdnem Sopront is!
csipetke
@nemethagnes: ápr.7 18:47 Itt nem trianonról van szó,te süket HP! Mindenhol,mindenkihez ilyen stílusban nyomod?
Esetleg még otthon is?Van itt 1-2 fidesz troll rajtad kívül is, van,amelyik ilyen tapló,mint te, de a legtöbbel lehet vitázni. Aki ilyen stílusban szól bárkihez is,mint te, azt utálják,mint a szikkadt szart. Neked is olyan oldalon kéne inkább ügyködnöd,ahol a gazdádat szentté avatják.
Havanagi
"...egy ilyen országnak nincs semmi keresnivalója sem a NATO-ban, sem az Európai Unióban”
Nem is olyan soká eljön az a pillanat ,amikor kitessékelik(kipicsázzák,de ez nagyon parlagi) Magyarországot UNIÓ-ból,NÁTÓ-ból
nemethagnes
@csipetke: te baromagyú, legalább olvasd el mire írtam azt, amit írtam, de igenis Trianonról volt szó !
Gazella
@Mirabilis: Pedig vannak dunántúlon is normális emberek.
csipetke
Te tényleg ilyen hülye gyökér vagy? Vagy a pártközpontban rásegítenek, hogy hozd a fideszes színvonalat?
Csizmás Kond
A Magyarországon miniszterelnökként újraválasztott Orbán Viktor az egyedüli hiteles politikus Európában – mondta Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke. Az erről szóló felvételt a magyar külgazdasági és külügyminiszter osztotta meg szombaton, a Facebookon.

A Szijjártó Péter bejegyzésében található interjúrészletben Václav Klaus a nyugati világ szempontjából fontos győzelemként értékelte Orbán Viktor sikerét.

“Én nem hallgatom el, hogy napjaink meghatározó európai politikusai közül egyetlen barátomnak Orbánt tartom, akit nagyon becsülök, és akinek nagyon-nagyon sok meglátásával egyetértek, ami az életet, a világot, a társadalmat, Európát, a jelenlegi problémákra vonatkozó megoldásokat illeti” – fejtette ki a cseh politikus.
Kiemelte, Orbán Viktor az “egyetlen, aki valóban nemzetét és országát igyekszik képviselni, és ezt nem rejti véka alá, és ennek megfelelően cselekszik”.
Gauntlet
Pedig a kirekesztő-gyűlölet a Fidesz alapprogramja! Csak rá kell nézni a Kampányra!!
Gauntlet
@Csizmás Kond: Sose fogom megérteni hogy ilyen névvel hogy védhetsz egy aljas, rosszindulatú diktatúrát.
A valódi Csizmás kiállt a védtelen elesettekért, nem a hazug rugdosónak segített!
Olvasni tudsz, ugye?
Írd be ezt a gugliba:
Fidesz fekete könyv

Aztán az első két találatot olvasd el az utolsó betűig és gyere vissza.
Köszönjük!!
Csizmás Kond
@Gauntlet: A propaganda minden oldalon az magát szenté avatni a másikat ördögnek kiáltani ki...és én azt nem értem te miért hiszed hogy csak neked lehet igazad ?
Gazella
@Mirabilis: Tök mindegy hány ember a normális, amikor elcsalták a szavazatokat a fideszesek..
Aki Én
@Gyurka80: Látom egy qrva szót sem értettél meg ebből az írásból. Sem...
Namely
"Viszont ebből le kell vonni a konzekvenciákat: egy ilyen országnak nincs semmi keresnivalója sem a NATO-ban, sem az Európai Unióban”
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A demokrácia nagy tisztelőjét hallottuk, aki el kívánja dönteni, hogy kinek van helye valahol és kinek nincs.

UI: azonban valóban el kellene gondolkodnunk, hogy kívánunk-e olyan kluboknak a tagjai lenni, ahol a médiasznobok véleménye többet nyom, mint a politikusok szava.

UI2: a médiasznob megnézhetné, hogy vajon miért nem írnak a gazdái által kitartott lapokban pl az ukrán, nyíltan náci gazemberek népirtásairól egy híresen anitnáci kontinensen.
Gyurka80
@Aki Én: Te nagyokos te nem érted meg!
verőce21
Pesten is Budán is csak parasztok laknak már régóta. Ha a gyökereket megnéznénk akkor látnánk a paraszti ősöket, akiknek a szorgalmát, álhatatosságát, alázatát, erkölcsét már megtagadta a PESTI ÉN.

A pesti én egy üres buborék. Haza (vidékre) nem megy, mert nem várja ott már semmi de a pesti maradása is üres, mert nem köti oda semmi...

A parasztivadékokból, vidékiekből – tisztelet a kivételnek –, rendre öntudatos kommunisták, proletárok lettek.
gina
Ki kérem magymnak,csak az 1 Bites fogatlan szar magyarok akarták, meg is érdemlik
simmering73
@nemethagnes: Te nem a másik németh vagy nemváltás után? Mert a pofád legalább olyan mocskos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.