Szabó Szabolcs végrehajtotta azt a bravúrt, hogy a csepeli-soroksári választókerületben 2014 és 2018 után harmadszor is legyőzte a parlamenti választáson Németh Szilárdot.

Szabó Szabolcs: a Fidesz előbb-utóbb nem tudja kontrollálni az általa keltett gyűlöletet

Fotó: MTI/Kovács Attila

Mint a 444.hu-nak adott interjújában elmondta, szerinte a pártoknak saját ellenzéki médiát kellene felépíteniük, a parlamenti vitákból pedig ki kellene vonulniuk teljesen.

Úgy látja, hogy ha Orbánék újabb nagyarányú győzelme miatt még többen elmennek az országból, akkor szellemi bázis nélkül marad az ellenzék, a képviselők pedig legfeljebb elszigetelt kis partizánokként működhetnek majd.

Az interjúban elmondta még, hogy szerinte a Fidesz-szavazók egyre inkább kontrollálhatatlanok lesznek.

Egyre inkább irányíthatatlanná fog válni Orbán szavazótábora. És ebből még óriási problémák lehetnek. Ez már nagyon jól érződött az orosz-ukrán háború kapcsán is, hogy akkor mi Oroszország és Putyin vagy Ukrajna és Zelenszkij mellett vagyunk vagy nem vagyunk, vagy ki a gonosz ebben a háborúban, azért az nagyon nem egyértelmű a saját választói körében sem

- jelentette ki Szabó.

A politikus szerint alapvetően érzélemvezérelt kampányt visz a Fidesz nagyon régóta. Nyilván Finkeltsteintől megtanulták, hogy a legegyszerűbben felkelthető érzelem a gyűlölet, ezért gyűlöletet keltenek.

És ezt előbb-utóbb a Fidesz nem fogja tudni kontrollálni. Attól félek, hogy mindez nagyon könnyen átcsaphat egy nagyon masszív EU-ellenes retorikába, és könnyen belecsúszhatunk abba, ami a britekkel történt. Ők is mindenért Brüsszelt tették felelőssé, a halászok Brüsszel miatt mentek tönkre, a whiskey Brüsszel miatt drágult. Egy hülye politikai helyzetben az tűnt jó ötletnek, hogy szavazzanak az uniós tagságról, és aztán nagyot néztek, hogy a kilépéspártiak kerültek többségbe.

- mondta Szabó.

A képviselő hangsúlyozta, hogy senki ne várja a független sajtótól, hogy direkt pártpropagandát közvetítsen.

"Az a legmegdöbbentőbb, hogy a 2019-es önkormányzati választás után volt arról szól, hogy mivel jónéhány jelentős település önkormányzatának vezetését vették át ellenzékiek, legalább azt a minimális lehetőséget, amit a nyilvánosság felé ez tud jelenteni, kihasználják. Az önkormányzati média egyfajta összecsatolásával kialakítanának egy független önkormányzati hírrendszert. De ez is elmaradt"

- mondta. Majd hozzátette:

most ott tartunk, hogy van egy nagy fideszes propaganda, amit én nem tekintek újságírásnak vagy sajtónak. Van egy viszonylag szűk független média és nincsen ellenzéki média. Sokan szokták emiatt piszkálni a független sajtót, dehát az a dolguk, hogy leírják, hogy mi történik, kérdezzenek, kritizáljanak, függetlenül attól, hogy melyik oldalon állnak.

Mindenkinek mondom, hogy ne várja egyik független sajtótól vagy újságírótól, hogy pártpropagandát toljon, mert nem az a dolga. Ha valaki pártmédiát szeretne, akkor azt föl kell építeni.

- jelentette ki Szabó Szabolcs.

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Forrás: 444.hu

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt a fokozódó, és egyre többeket érintő gyűlöletet ha meg is tudná valaki állítani, sok évnek kellene eltelni ahhoz,hogy ismét kicsit normalizálódjon a helyzet! Már családon belül is szembe állítja az időseket és a fiatalokat! Ahol olyan elhangozhat a kormánypárt részéről a parlamentben, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét? Amikor ma már az ellenzék ellenség, amit nem kevesen kiirtanának, eltakarítanának etc.? Amikor a miniszterelnököt a bosszú, a paranoiás hatalom féltés,a pénzéhség, a pávatánc élteti?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miért akarja??? hisz a lopáson kívül ez élteti! =))
ómió
Nafene, efftársak! Már a patkányozó Bangóné efftársnőtöket is - vagy ő a "szeretet szaván szólt"(?) - a Fideszre hazudjátok?
Béla333
Nem kell itt semmi más, csak Éljen O'G, éljen a maffia!
Akinek meg ez nem tetszik, majd elmegy...
Béla333
Ja bocs: O1G meg a maffia ami kell ennek a népnek. Isszák a királyi TV szavait!
Ismételgetik Orbán büfögését! Hogy ő a béke híve, Márki-Zay, meg az ellenzék meg háborút akar!
Gondolkodni? Minek ez a luxus?
Megmondja a köztévé (??!!) hogy miről mi a központi vélemény és ennyi elég is...
Nessy
Ezt a fokozódó, és egyre többeket érintő gyűlöletet ha meg is tudná valaki állítani, sok évnek kellene eltelni ahhoz,hogy ismét kicsit normalizálódjon a helyzet! Már családon belül is szembe állítja az időseket és a fiatalokat! Ahol olyan elhangozhat a kormánypárt részéről a parlamentben, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét? Amikor ma már az ellenzék ellenség, amit nem kevesen kiirtanának, eltakarítanának etc.? Amikor a miniszterelnököt a bosszú, a paranoiás hatalom féltés,a pénzéhség, a pávatánc élteti?
Csizmás Kond
...tehát akik nem Orvánra szavaztak azok hajlamosak elmenni az országból.
Na uraim önök megfejtették az év találós-kérdését. Igenis aki itthon akar maradni és a saját jövőjét akarja megvalósítani és nem a külföldi szolgaságra vágyik az arra szavaz aki ezt próbálja megvalósítani. Az ilyen külföldre kodorgók okozták mindig az ország vesztét legyenek azok kicsik vagy hatalmasok, mindegyik egy nemtelen, fajtalan, elvtelen és névtelen ország látrehozását segíti elő, ma is azon munkálkodnak külső segítséggel. ...márpedig aki a saját hazája ellen dolgozik az hadd nem mondjam mit érdemel.
Nyírfa
Jól beszél. Értelmes, nem ragoz, egyértelmű a mondanivalója.
Nyírfa
@Nessy: 09.29

Mintha csak '89-ben lennénk. Emlékszel a Kónya-Pető vitára? Ugyanaz a lincshangulat van a jobboldalon mint akkor.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 09: 48 ☺ Kedves Filip vagy Kálmán. Mondjál már egy olyan Uniós országot, amelyikkel az orbáni diktatórikus rezsim jó kapcsolatot ápol. A V4-ből is már csak V-1 lett. Szégyen lett magyarnak lenni a világban, és ebben a bűnöző román cigány (többgenerációs migráns) és politikai prostituált bandája a felelős, nem az ellenzék!
Visegrádi négyek (V4) Amióta létezik ez a csoportosulás, valahogy azaz érzésem félünk a többi háromtól. Így viszont Orbán elérte az áhított vezetőszerepet ! Bár még csak kerülnek mint a leprást de a vezér elintézni hogy utáljanak is minket... A GRÁZI EGYEK.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274212445_4855723401186710_6623634274604985646_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dpz3P0wtsUsAX8fsfKm&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-XAXNY29lcqW213mIq-DuIMd350sNiZDrjujJdEv2GDA&oe=62544A4E
"Mert szennyes folt lettél a nagy penészből...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274098693_4840259912759797_4926413840855594378_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=oTu4HVjWtykAX9UgrW7&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT_fxW3ty9E6DWu830gbsAfi3DQIZ9pEBLX7cdjzS8gJqQ&oe=62537A6A
Macskaszem
@Philip Marlowe: Dehogy szeretetből, kedvtelésből. Azért mert beszopják az összes hazugságot. Nézik a fidesz tévét, de nem gondolkoznak.
Csak krumpli legyen, meg közmunka. Ennyiből áll az életük. Vagy inkább a vegetálásuk növény (gomba) szinten.
magyar1
Ha ilyen a baloldali értelmiség, sajnos nem lesz itt jó soha. Orbán úgy áll a háborúhoz és zelenszkijhez ahogy kell. Mo. Mo érdékeit képviseli - mondta. Ezt minden vezetőnek örökre meg kellene tanulni.
Olyan buta a baloldal, hogy tegnap a tv-ben Orbántól kérdezték meg, hogy miért veszítettek.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:20 ♦ Én nem a szavazásról írtam, hanem arról, hogy kiutáltak bennünket Európából, és ez a orbáni diktatórikus rezsim bűne. A féleszű futsalos papagáj már majdnem minden európai országot berendelt és rendre utasított, már csak az ENSZ hiányzik. Az országon belül a gyűlöletet, pedig a dagadt törtpe szítja, hogy elterelje a figyelmet az ország totális kifosztásáról. Ezért súlyos árat fog fizetni az ország egy rohadt gazember miatt!
Nyírfa
@Philip Marlowe: 10.20

Az ellenzéki szavazóknak eszméi vannak, amelyek valódi békét, mindenki számára elérhető jóllétet teremtenek. Ez ilyen egyszerű. Hogy Orbánt utáljuk, megvetjük, lehet ragozni, ki mit érez iránta, éppen abból adódik, hogy ezeket a nemes célokat akarja kitörölni még az emlékezetből is, a képviselőit pedig válogatott eszközökkel félre rakni.
Lehet ezt tagadni, attól még igaz, lehet követni , a kormány által kijelölt úton járni, annak is megvannak, meglesznek a maga következményei, nemcsak a nemzet számára. Gondolod, hogy pl. a te életedet, egészségedet nem befolyásolja a folyamatos harc, az örökös ellenségkeresés, s nem kerülhetsz akár visszafordíthatatlanul, s jóvátehetetlenül a hatása alá?
polgarb
@KisTehen: Nem mondta neked senki te nagy marha,hogy a kenderföldre ne menj legelni?!
Béla333
@KisTehen: 09.28
Ha valaki/valamelyik párt tüntet, akkor az a háború híve? Oszt mire föl?
Akik a Kossuth téret kordont bontottak, annak idején, azok háború pártiak voltak?
Vagy kordont bontani a béke jegyében kell, a háború ellen tüntetni meg a háború pártiak szoktak?
Zilált a gondolkodásod...
Eladott Ország
@magyar1: ma, 101:42 ♣ Írod: "Orbán úgy áll a háborúhoz és zelenszkijhez ahogy kell." Ezt Európa kulturáltabb fele is így értelmezi?! A cseh, lengyel és a szlovén kormányfő az oroszok által ostromlott Kijevben találkozott az ukrán elnökkel. Zelenszkijjel. - Jaroslaw Kacznyski: Orbán Viktor nem jött el? ! – Nem ő inkább Brüsszel ellen harcol!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277548561_510585050688454_1764521431323385736_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OD3GXiMFxVoAX-rR0sD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-oFkx8eB94pIJ3Jk3QmGsHnhrCJ59Jl-q1Fgw7d8ArMw&oe=62534861
V-1 ek találkozója , V1G csúcs. Ezt a nemzetközi kudarcot már csak egy ember tudja döntetlenre menteni, jelenlétével: Győzike. Nógrádi György, Bakondi György, és Kósa Lajos szívesen beugranak az elmaradozó külföldi vendégek helyett. Hogy legyen úrigelleres felhangja a meetingnek, elmehetne még Matolcsy is +1V-nek. Esetleg Lázár bejelentkezhet majd Bécsből, hogy helyszíni riportot adjon a hanyatló nyugatról, KGBéla meg Moszkvából villogtathatja anyanyelvi szintű orosztudását. Kis kövér pojáca. Álmodozik a high-roller európai politikáról, de csak arra ébred fel, hogy az általa teremtett, jó kis megszokott szaros bilibe lóg a keze.
uploads.disquscdn.com/images/a3ac85279e2a29a4080167daaa11deb96cc4c0a2f8a9255e948e0776a160dc42.jpg?w=600&h=535
Viktort Moszkvába várja a covidlepergető makkoshotykai nagy asztal. V1, mint Viktor, tehát győztünk.
uploads.disquscdn.com/images/8a0b4f962a67a51ec1a613dfcb6192359dc657f051579ec2b3fa5e97cc413ad6.jpg?w=600&h=366
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.07

Nem fogja érteni.
Nyírfa
@Philip Marlowe: 11.09

Nessy szokta mondani, hogy aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál.)
Ne is haragudj, de ilyen sületlenségekre én nem válaszolok.
Ha érdekel, mit jelent az, hogy nemes eszme, béke és jóllét, akkor nézd meg az értelmező szótárt, vagy olvasgass minket szorgalmasan.
Csizmás Kond
@Nyírfa: Most is minden elérhető, mi az amit így nem érsz el és baloldallal elérnéd ?
Nyírfa
@Horizont: 11.14

Besorolt vacsiékhoz. :)
A te férjed mikor akar szülni? Az enyém már kifutott a korból, kedve se lenne hozzá, de a majdani unokák nemváltó műtétjében még reménykedünk, minél előbb, annál jobb. :))))
Málna
@Nessy: "Ahol olyan elhangozhat a kormánypárt részéről a parlamentben, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét?" Ki mondta ezt a Parlamentben?
Csizmás Kond
@Horizont: " . Még téged is elárul csak figyelj."
Gondolom ezt a magad sérelmeidből merítetted...de tudod hogy nem mindenki hagy cserben, úgy mint titeket vagy épp ti azokat akik mellett kurjongattatok. Nézd meg hányan szavaztak abaloldalról jobbra és azután zúgjad az árulást.
Amikor Márky ki állt és elbúcsúzott csak a két fia állott mellette szégenszemre, holott addig az egész kampány alatt
az egész baloldal mellette vigyorgott mint az ablakban a muskátli...hát ez az árulás...eddig ér a balos becsület.
nezelodo
@Nessy: Majd a málna eltünteti (meghekkeli, mint a "csuhások térdre imára" kijelentésének a hivatkozását, aztán vigyorog mint a majom, ha nem jelenik meg a korábban működő videó, vagy cikk, hivatásos a koma), ha felteszel arról egy hivatkozást, hogy Orbán kijelentette hogy a "nyugdíjasok eleszik a fiatalok elöl a jövőt". Nehéz megtalálni az ilyesmit úgy mint Pld a Veszprém-megyei volt MSZMP Pb tagjainak utolsó névsorát, rühelli néhány ma is hatalomba lévő család...
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:20 ♦ A szavazat tisztaságát meg felejtsük el! A határon túli szavazásról az EBESZ véleményét olvasd el. Egy szavazó több borítékot is bedobott az úrnába, (nem kettőt) nem kértek személyi igazolvány, volt akinek az anyja szavazott a fia helyett, vagy csak egyszerűen egy ember összegyűjtötte a szavazólapokat és bedobta, a kutya sem szólt nekik, az úrnát nem zárták le, éjszakára a folyósón hagyták , Borsodban volt olyan, hogy 20- 25 ezret is fizettek egy szavazatért ( Koncz Zsuzsa krumplikálynőre), csoportos buszoztatás szavaszásra ,и так далее ( és így tovább) ...
A távozni készülők üzenik orbánnak:
.../´¯/)
...,/¯../
.../.../
.../´¯/'...'/´¯¯`·¸
.../'/.../.../.../¨¯\
...('(...´...´... ¯~/'...')
...\...'.../
...''...\... _.·´
...\...(
...\...\...
Hát ebből se lesz demográfiai fordulat! A lényeg nem látszik. Kire szavazott? Milyen cuki, 2 ujjal tudja csak fogni a kis pöcörőt. Bizos hideg vót. Hol engedtek be egyszerre két embert egy szavazófülkébe?
uploads.disquscdn.com/images/c5217b0fb4bfa6c7c66567f690b9d4037395b5889006365858da2f845dc0d0dd.jpg?w=800&h=1493
Csizmás Kond
@Horizont: ...a képen csak a két fia látszott...és őszintén sajnáltam a gyerekeket.
...és mit értesz Orbáni becsület alatt ,...mert ő nyert tehát kell legyen ha annyian mellette vannak.
Nyírfa
@Philip Marlowe: 11.40

Igazság? :D

No, hozd az igazságodra a bizonyítékokat. Az nem számít annak, hogy , mert Orbán azt mondta. Dokumentálj - tudod, mit jelent?, nézz utána, ha nem -, jelöld meg a forrásokat -, aztán beszélhetünk a stílusodról is, ami arra enged következtetni, hogy nem volt gyerekszobád - hogy ez mit jelent, remélhetőleg nem kell megmagyarázni.
De, ha mégis, ne arra gondolj, hogy nyolcan nevelkedtetek egy szobában, hanem arra, hogy úgy viselkedsz mint egy utcagyerek.
Málna
@Horizont: 11:44 Nem emlékezhetsz rá, mert nem mondott ilyet.:-)
Nyírfa
@Horizont: 11.38

Ott áll, hogy ki mondta: az öregek felélik a fiatalok jövőjét. És még mi minden van abban a cikkben... Péter volt a motorja a Nolblognak, aztán a megszűnésével még írt a NOL-on, de már kifelé nézegetett. 2016. márciusban már nem volt blogtér, de Péter cikkei alá az utolsó napig kommenteltünk. Grincs és Rózsa - Csipkerózsa -
hozzászólása meg is található , ha lejjebb pörget az olvasó.
Málna
@nezelodo: Hát te nem vagy normális...:-) Egyem azt az öreg, butuska agyatokat...:-)
Csizmás Kond
@Horizont: ...leírtam hogy csak egy képet láttam és ott ha karod elő is kereshetem csak ő és a két szemüveges fia látszik...
...
Yoda69
Mar most se. Ezt a moralis gyuloletet, amit az emberek lelkebe programazott generaciok sem tudjak eltorolni, es ki tudja meddig eloskodik meg rajtunk ez a tetu es a sleppje.
Csizmás Kond
@Horizont: Most már igen...de így is gyászos...hol vannak akik kapitányuknak nevezték őt ?
Málna
@Horizont: Vitázni semmiképp se állj le velem, abból megint nem fogsz jól kijönni. Elég lesz egy link az igazad bizonyítására.
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,És t honnan veszed, hogy a ti eszméitek a jó? (pl. a férfiak szülhetnek?"

Aztán sírtok, hogy a fél világ ostoba idiótának tart titeket.
Aki Én
,,Kedves Fidesz szavazó!

Én vagyok az ellenzéki szavazó. Azért írok neked, hogy megértsd, miért szavaztam a "baloldal", "moslékkoalíció", "libsik" satöbbi pártcsoportosulásra.

De előbb egy kicsit magamról. Budán élő értelmiségi, több diplomás ember vagyok. Éltem és dolgoztam külföldön fiatalabb koromban, magas beosztásban, idegen nyelven, sokféle ember közt, nyugati fizetésért. Egy nagyjából 300 milliót érő házban lakom, és egy 25 milliós Mercedessel járok, ami csak az egyik autóm. Most igényeltem vissza én is és a feleségem is fejenként 809 ezer Ft adót, és még 480 ezret, mert 2 gyereket nevelünk. Az energia árak emelkedése miatt napelemet rakattam a tetőre, mert azzal tudom olcsón fűteni a medencét, és a jakuzzit, ami havi 20-30 ezer Ft lenne. Eddig ezt rezsicsökkentett energiával tettem meg a többi adófizető kárára. De most erre a napelemre felrántottam majd 2 milliót az államtól, mert kifizette felét. A jakuzzi meg fasza télen, 36 fokos vízzel. Ez idén közel 4 millió Ft állam bácsitól. Nem mintha szükségem lenne rá, mert másfél milla fizetést hazaviszek havonta, és a megtakarításaim is hoznak egy átlag fizetést legalább.

Lemondtam volna erről már 4-szer is a javadra. Én megpróbáltam..."

ugytudjuk.hu/cikk/2022-04-06_egy-ellenzeki-szavazo-a-fideszeseknek-nem-akartam-atmutetni-a-gyerekedet-hanem-jot-akartam-tenni-veled-is-meg-a-tobbi-szerencsetlennek-is-hatha-lesz-normalis-oktatas-meg-korhaz
Csizmás Kond
@Horizont: ...te egyre nélkülözhetetlenebb kezdtél lenni...:)
Nyírfa
@Horizont: 12.26

NE!!! :)))
Teljesen mindegy, mi a valóság, mik a tények, ezer és ezer linket hozhatunk, bizonyíthatunk, magyarázhatunk, ők meg állnak előttünk mint a hülye gyerekek, akiknek a szellemi képessége egy két mondatos retardálté, és mindenre ugyanazt mondják, aztán elfordulnak, és összeröhögnek, hogy hátha lefárasztottak minket egy újabb hiábavaló "eszmecserével" .
Ők ilyenek, alapvető kulturális hiányosságokkal küzdenek, értelmezési problémáik vannak, sok esetben pszichés elváltozásaik. Semmit nem fognak fel a világ történéseinek okaiból, nem is érdekli őket: bunyózni akarnak, sikerre vágynak és védettségre, s hogy mi ennek az ára, annak a felmérésére alkalmatlanok.
Ők a fideszszavazók kétharmada, a 3. harmad a hivatásos bűnözőké, mint mészáros és társai.
Málna
@Nyírfa: @Horizont: Enyhén szólva is ciki, ahogy tereltek és ideológiát próbáltok gyártani a saját ostobaságotokra és hazugságaitokra. De legalább szórakoztató.:-)
Persze azért örülök, hogy nem sokat számított a szavazatotok.:-)
nezelodo
@Málna: Azt hiszen az nem én vagyok butuska, nem emlékszel, vagy csak simán letagadod, mert tudod, már nem lehet visszakeresni amikor elárultad magad. Jól elsöprögettek a múlt cikis bizonyítékai között, a mostaniak pedig évtizedekre titkosítva lettek Pedig hogy rikácsolt Orbán ellenzékben az ellen, amit ma naponta művel és a választói képébe röhög.
Csizmás Kond
@Horizont: ..te már nevetni nem is tudsz csak röhögni ?
Málna
@nezelodo: Mivel árultam el magam?:-)
nezelodo
@Málna: Tarts önvizsgálatot, hátha megleled...
Málna
@nezelodo: Fogalmam sincs, miről beszélsz. Így nehéz...Már a múltkor is célozgattál, kezdem azt hinni,hogy magad sem tudod, mit akarsz mondani. Nem lehetne nyíltan, felnőtt módon kommunikálni?
nezelodo
@Málna: "Vitázni semmiképp se állj le velem, abból megint nem fogsz jól kijönni" Az imént ezzel fenyegetted meg egyik vitapartneredet, hát én sem állok le vitázni veled, elég nekem az a bizonyosság amit csináltál, maradjunk ennyiben.
Málna
@nezelodo: Én nem vitázni akarok, csak kérdeztem, hogy miről beszélsz, mire célozgatsz. De most már nem érdekel, mert te tényleg nem vagy százas...
Csizmás Kond
@Horizont: ...nálunk erre azt mondják lószokás...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem én találtam ki...
"RÖHÖGÉS, (röh-ög-és) fn. tt. röhögés-t, tb. ~ěk, harm. szr. ~e. Durva, illetlen nevetés módja, midőn valaki röhög; továbbá a lónak ilynemü örömnyilatkozása. Kanczaröhögés, csődörröhögés."
Málna
@Pegero: 15:42 Ne csodálkozz ezen, még én sem tudom megemészteni. Hihetetlen ez a fölényes győzelem.
Nessy
@Pegero: Ezt a második mondatot kár volt leírni. Egyébként most már Orbán, mint lelkes státuszkeresztény, minden nap ezzel fogja zárni a Miatyánkot. +Mert enyém az ország, a hatalom a dicsőség! (Az a dicsőség erősen kétes!)
Nessy
@Pegero: Ez nem gyűlölet. Tudom, hogy ilyen szöveg nem hangzik el soha, de a jelenlegi egyszemélyes rendeleti kormányzásnak ez az értelme! Vannak kedvezményezettek, vannak a többiek, vannak akiktől jó lenne megszabadulni. Erre jó pár ötletet lehet itt a propin is olvasni. Ennyi!
koszpeko
@Béla333: mikro és makro gazdasàgi adatokat hiàba daràl 4 elemit végzett közmunkàsoknak.
Ő nekik az a lényeg, hogy a köznek hazudott média bemondta ha Màrki nyer hàború lesz.
Azt kell hogy mondjam ebben az orszàgban több az aki lusta gondolkodni (majd a fityfasz megteszi helyettük) mint az intelligens.
Sajnos le kell süllyedni arra a szintre ami a narancsködösöknek természetes.
Egyszerű tőmondatokkal kell kommunikàlni.
Sajnos màr a sötétség van 2/3-ban.
El kell ismerni és így kell gondolkodni az ellenzéknek.
Ha szaftos hazugsàgokat talàltak volna ki mint a fityfasz lehet, hogy több mandàtuma lenne az ellenzéknek.
Ez van.
Málna
@Horizont: Te örülsz annak, hogy szar világ jön - úgy is, hogy neked is szar lesz. Mi ez, ha nem gyűlölet?
Eladott Ország
@Pegero: A fidesz szavazói bizonyítékok arra, hogy hazánkban a fénynél is gyorsaban terjed a sötétség!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277229394_1309914559488448_3469863347128096359_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EyqvYgh84G8AX8SyV5H&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT9q3B0zusMbAXUcly1M_5N8Ej2QjcGoRMVaMapTLm2RBw&oe=625475DE
Orbánnak, az üzbég krumplikutató átadása után megérkezett hazánkba a krumpliszaró automata. Magyarországon a krumpli komoly dolog, választás lehet vele nyerni.
giphy.com/gifs/r8MXjDhfXRpvO/fullscreen
kereső
Miért, akarja kontrollálni? Nem hinném.Nem arra van programozva.
fergeteg
Kár,hogy a pestiek nem kaptak ingyen a Fidesztől orbánfóbia elleni gombát.
fergeteg
Bolsitévét akartok? Van elég belőle.
csapnivalo
Az önkormányzati médiával kapcsolatban volt szándék annak megvalósulására. Össze is jött tízegynéhány polgármester, hogy megvitassák. Nos, a baj csak annyi volt, hogy ezek nem informatikusok, vagy nem lapkiadók voltak előző életükben. Nem érdemes részletezni a szakmájukat, de legyen elég annyi, hogy foggggalmuk sem volt arról, hogy miről is szólt volna a kezdeményezés. És mivel mindenki erős ember akart lenni és a saját - vadabbnál vadabb - elképzelését erőltetni volt egyszerűbb, minthogy megértsék a lényeget, így rögtön el is halt az egész. Nem beszélve arról, hogy pénzt egyik sem akart rá adni :)))

Ezt vagy valaki megcsinálja szó nélkül és amikor kész, odaadja, hogy tessék, lehet használni, vagy soha nem lesz belőle semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.