A 444.hu egyik olvasója fotózta le mindezt. 

A feliratot az olvasótól kapott fotó szerint megpróbálták lemosni, de mivel ez nem sikerült, inkább letakarták és ráállítottak egy rendőrt is.

Felfestették a "Ruszkik, haza!" feliratot az orosz nagykövetség elé, de azonnal le is törölték, és ráállítottak egy járőrt

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Mért mi a baj ezzel hisz csak idéztek miniszterelnökünk egykor oly nagymellenyel,oly büszkén mondott szavait! Ja, hogy az a baj, hogy sokan emlékeznek még erre!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Philip Marlowe: 14:18. Pajti! Magyarországon született, Magyarországon élő, dolgozó, adót fizető állampolgárnak miért ne lenne köze ahhoz ami az országban történik? Miért ne lenne köze ahhoz, hogy a magyar kormány számitógépes rendszerében idegen országok kutakodnak? Miért ne lenne köze ahhoz, hogy erre hogyan reagálnak a kormányban? Miért ne lenne köze bármihez, amit a kormány tesz?- mert ugye, az a magyar adófizető állampolgár- munkáltató. A miniszter, meg szolga- az állampolgár , az ország szolgája és nem ura.Arra vállalkozik, amikor elindul a választáson.
Nessy
@kereső: Az az igéret, más a megvalósítás! Ott már nem miniszter ( a nép szolgája), hanem ura és parancsolója.Amit csak lehet titkosítanak, elvégre csak rólunk van szó.
kereső
@Nessy: Tudom én azt, csak ez a "pajtás", akar nagyon okos és kötözködő lenni.
CsipkeRózsa
Azt hittem, a nagy tócsát a rendőr produkálta, nem tudta visszatartani.
ómió
Most azok "festenek" ilyeneket, akik 56-ban behívták őket!? Már megint ez az "efftársi tisztesség"?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.