Csókay András, a bangladesi sziámi ikrek szétválasztásával nemzetközi hírre is szert tevő magyar idegsebész elemezte a 2022-es országgyűlési választás eredményét a Mandinernek.

A világhírű magyar idegsebész szerint a Szentlélek segítette a Fideszt a választáson
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A professzor az interjúban arról beszélt, vasárnap este meggyőződött arról,

hogy a Szentlélek nem ment szabadságra, hanem működik.

A felmérésekhez képest jóval biztosabb volt a Fidesz győzelme, ez pedig azért történhetett így mert

rengeteg ima szállt az ég felé azért, hogy Magyarország a józan ész szerint válasszon. Ez a hatalmas mozgalom megindította a Szentlelket, aki leszállt Magyarországra és rengeteg embernek segített bölcsen dönteni.

Csókay András az eredményekből pedig azt olvassa ki, hogy a kiábrándult baloldaliak is jobboldalon leltek „politikai otthonra”, ami „óriási fegyvertény”.

Az orvosprofesszor azt mondta, lát esélyt a nemzeti megbékélésre.

„Vallom, hogy ennek az országnak a Szűzanya a királynője, ha képesek vagyunk hozzá fordulni, elhozza nekünk a békét”

– nyilatkozta az idegsebész.

Forrás: mandiner.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Javaslom a professzor úrnak, hogy ha lehet maradjon az orvostudománynál, abban professzionálisan otthon van míg a politika témájában maximum csak jóindulatú amatőr lehetne.
Nyírfa
Aha. Jézus, már csak olyan. Olyan fideszes! :D:D::D
Ez az ember netalán Kásler testvére? :D
nezelodo
Csak nem alacsonyodott le annyira a szentlélek, hogy ezt a garnitúrát segítse, vagy ő is csak az M1-et nézi!? Ráadásul még a tömjénfüstöt sem érezte, amivel magukat szagosítják a "fiatal demokrata" Orbánék?
Dr. Proktor
Csak nem ő Németh István vagy omió? :-)
134.bátor
Saját magát sem ártana megműteni,az idegsebèsz doktor úrnak.
kereső
Én ezen olyan jót nevettem Mert ez már az a kategória.
Béla333
A szentlélek, egy csomó ellopott közpénz, egy csomó hazugság, aljasság és a média csiga gerincű emberei!
Más már nem is kellett!
Havanagi
Cipész maradjon a kaptafánál.Doktor Úr ! Ne menjen a jégre,mert hanyatt esik!
Dr. Proktor
A mondás szerint a zsenit és az őrültet csak egy hajszál választja el egymástól...
Eltűnt a hajszál?
nezelodo
Vajon mit szól ehhez a filmrendező barátja, aki már a lábával szavazott Orbánékra?
Al X
Ezt most úgy vegyem, hogy ő is gratulált, mint Hosszú Katinkánk?
namihami
Szentlélek?!?! Ez egy új megnevezése a putyini számítógépes hackereknek?
Nyírfa
@namihami: 16.21

Ugye, hogy ugye? Nekem meggyőződésem, hogy ez az orbáni győzelem háttere!
simmering73
Látom lobotómiát hajtottak végre rajtad is.
Nessy
Elég sok földi milliárdba került a "Szentlélek segedelme" A többi nem éppen tisztességes húzásáról pártunknak és kormányunknak, nem is beszélve!
namihami
@Nyírfa: 16.25:. Nem állítom, hogy a Fidesz, ezzel a ""Narancs-Magyarország"" háttérrel ne nyerhette volna meg a választást. A közpénzzel megtámogatott és a ""magyarparaszt--narancsmagyar"" kategória segítsége ehhez (valószínűleg) elég lett volna.
A putyini támogatás a 2/3-hoz kellett. Ez a parlamenti tömeg, mint az előző, az orbáni (családi) törvények csontnélkül való átjutásához kellett. Így, a 2/3 birtokában, még a törvényeket se kell csavargatni. Ami 50% közeli eredmény esetén sokszor kellett volna. (lásd a 2018-2022 évek)
Ez a parlamenticselédség pedig (anyagi okok miatt) nem fog akadályokat gőrdíteni elé. Ahogy a Tihazátokosok se. Kövérlaca pedig továbbra is ott fog állni a vártán...
Nyírfa
@Kanji: 16.42

Az ima, a ház, az egy-ház te magad vagy, rajtad kívül nincsen semmi, mert minden vagy a mindenségből.
Nyírfa
@namihami: 17.02

A valódi eredmények a fej-fej melletti állást rögzítették volna, talán leheletnyi fidesz-győzelmet hozva. Ez az özönvíz-szerű győzelem annyira abnormális, irreális, hogy nagyon-nagyon utána kéne menni. Talán az Anonnymus-csoport, talán ...nem is tudom,
Ákoson kívül senkit nem érdekel, hogy született ennyi fidesz-mandátum?
Az EBSZ által feltárt jogsértések sem számítanak? Nem értem. Olyan plötty ez az egész. Tessék-lássék megy a morgolódás, de mintha mindegy is lenne.
Emmersson71
Akkor pontosan kiderülne, mennyi hívő él kis hazánkban, ha vasárnaponként fizetni kéne a templomba belépéskor! Persze, egy számláló is jó volna - szólni kell dajcstompikának, otthon van beléptetőkapu dolgában. Lenne nagy döbbenet, még ha a tripláját is hazudnák, mint az ún. NB1 esetében :P
kereső
@Emmersson71: Ment a lájk, de egyet megjegyeznék- a hit, és a vallás nem egy és ugyanazon dolog. A valódi hivő, nem kérkedik a hitével-mert az az ő legbensőbb magánügye. A vallás meg...láttuk már, nem egytől- nem kettőtől. És azért sem szabad ezt összemosni- mert van nekünk egy "biznisz" egyházunk is- a hit gyülekezet.
Emmersson71
@kereső: Nincs vita köztünk. Az igaz hívőnek nincsen szüksége se templomra, se papokra ;)
A vallás a gond, nem a hit!
szép új világ
Akkor a bezsebelt a szakmai elismerések sem téged illetnek, hanem a Szentléleket és a Szűzanyát.
Emmersson71
@szép új világ: Csókossy "St NER" András
kereső
@Emmersson71: Perentvalvi Rita irta: kéréssel fordul azon hivőkhöz, akik ellenzékiek, hogy bojkottálják a magyarországi egyházakat.
namihami
@kereső: 18.42: Egy nálam okosabb ember egyszer azt mondta, hogy az, aki a leghangosabban imádkozik, az nem az Istenéhez, hanem a szomszédjainak teszi. Ezek a mi ""frisskeresztényeink"" (hozzávéve az ilyen agydoktor bérhívőket, a látszatnak imádkoznak, nem a hitnek) hirtelen jött megtérése vajon mennyire lehet valós? Elég csak a Liberális Internacionálé (akkor még) alelnökének a megnyilatkozásaira emlékezni. Igaz, akkoriban a család még kevésbé volt tehetős. Persze, ő akkor is, most is szegény volt és maradt is. (hiszen mondta, sőt írásba adta)
És ehhez nincs mit hozzátenni...
kereső
@namihami: Igen. és tudod mi a legrosszabb az egészben? Ezeknek az embereknek legnagyobb része, a hitét és a hazáját is csak száján hordja, a szive helyett.Orbán bizonyosan ilyen . Hazáját szerető, azt védelmező " Hazádnak rendületlenül légy hive, ó magyar"...-ként élő, az nem árulja el a hazáját , a szövetségesét egy terrorista agresszornak , a saját maga érdekében és hasznára.
telegdilaci
@levarosbukta:Sikeresen át mosták az agyát hogy egy választási csalással nyert választást a Szentlélek segítette,mikozben a Fideszesek többsége áll keresztény érdekből nyomatják hogy Nemzeti keresztény kormány holott semmi közük a kereszténységhez,még a KDNP-nek sem akik egy 0%-kos támogatottságú pártocska! akik önállóan soha nem jutnának be a Parlamentbe!
evacica
Én tisztelem a Professzor úr szakmai tudását, meg azt is hogy mélyen vallásos, persze ez magánügy! De azt hogy a fideszt a szentlélek segítette, hát hát ezzel azért egy kis baj van Professzor úr! Segítette Putyin háborúja, a nép hülyítése hazugságaival! Ki a fene akar itt háborút?! Senki de ez a sok szerencsétlen el is hitte ennek a jellemtelen hazug Orbánnak a hazugságait, és a sok odahaza maradt ellenzéki szavazó! Ja meg az ördög!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.