Jámbor András és Hajnal Miklós is erről beszélt, valamint arról, hogy semmi értelme nem lenne egy klasszikus, beülős képviselői munkának. Habár Hadházy Ákos a választás másnapján csak egyetlen mentséget tudott mondani arra, hogy az ellenzék képviselői felvegyék parlamenti mandátumukat („…ha az azzal járó fizetésből élő politikusként végre azt csináljuk, amit az elfecsérelt előző négy évben csinálnunk kellett volna.”), most két ellenzéki politikus is bejelentette, hogy meg fogja tenni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
@Horizont: Bolondok lennének nem felvenni. Az elmúlt négy évben is felvették az ellenzéki képviselők a mandátumot, meg is szavazták rendre a fizetésemelésüket. A többi meg úgysem érdekes.
kereső
Érdeklődöm tisztelettel, ami már nagyon-nagyon fogyogat részemről- mi a lószarért? A fizuért adjátok el a maradék tisztességeteket? Nem ezért szavaztunk ám rátok. Azért szavaztunk, hogy leváltsátok a fideSS-t, nem a parlamenti helyért. Jó ötlet egyébként, két fasiszta párt mellé beülni primadonnának.Mert más dolgotok úgysem lesz.
Béla333
Pedig már meg is van a megoldás:
"Ellenzék: Mindent megteszünk, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő"

Mondják 12 év maffia kormányzás és egy újabb 2/3-os vereség után!
Ezzel minden el van intézve, mindenki megbocsájt mindent, csak a MZP a hibás, senki más!
Mindenki maradhat a helyén!
kormanyos63
@Béla333: Béla, én is leírtam többször, hogy nemcsak MZP a hibás(de a legnagyobb felelősség őt terheli a csúfos, megalázó vereség miatt), hanem a többi ellenzéki párt, és annak vezetői is!
A választási vereség napján az összes pártvezetőnek le kellett volna mondania, én ezt tartottam volna tisztességesnek!
Ami pedig az ellenzéki parlamenti képviselőket illeti, még szép hogy be fognak űlni havi 2-milláért!
Az vesse rájuk az első követ, aki nem ezt tenné a helyükben!
Amúgy meg valóban csak statiszták lesznek a fideszmaffia előadásához!
justhpeter
Eddíg is melegedő volt a parlament, ezután is az lesz. Bent az eső nem esik, a képviselő a maga ura, ha akar megszólal, ha akar nem. Van ennél jobb állás ?
pécsi
Negyedszer kétharmad! Elvtársak ideje lenne ezen elgondolkodni. A magyar nép többsége a kommunista-fasiszta - moslék koaliciót elkúldte a bús p..ba. Aki nem fogadja el a többség döntését, az nem demokrata.Pedig az előttem szólók mind azok, ugye? Végezetűl marad a kivándorlás/ ahogy a böszme vezér megmondta " el lehet menni" ! Elég legyen az uszításból. Aki dolgozik az tegye, a nyugdíjasok örüljenek az ingyen lóvéért /13. havi nyugdíj, ny. prémium stb./.Hajrá Magyarország ! Persze, aki nem magyar ,az huzzon el!
Béla333
De akkor ha az ellenzéki képviselők beállnak biodíszletnek, akkor meg mi a fenének bízunk meg bennük újra és újra, ha tudjuk, hogy elárulnak minket?!
El kéne felejteni őket, új arcok és főleg új pártok kellenek.
Vagy csak egy is elég...
szegfue
@pécsi: 13:51 Remélem érted is, amit irtál?! A családom, a szüleim, igy én is M.o-n születtem, magyar anyakönyvi kivonatom van, magyar állampolgár vagyok, tehát tetszik, nem tetszik én is magyar vagyok... persze ellenzéki. Ugyhogy fogadd meg a saját tanácsodat: "Elég legyen az uszitásból."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.