Rámutatott: nem csak a választás napján lehet csalni.

Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokatHadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos független képviselő újabb leleplező Facebook-posztot tett közzé, ezúttal a 2022-es választások kapcsán megmutatkozó visszaéléseket tárgyalja. Hadházy rögtön leszögezi, hogy nemcsak akkor van szó csalásról, ha lefizetnek valakit vagy ha egy szavazó utasításra ikszel. 

Az igazi csalások nem szavazókörökben és nem a választás napján történtek, hanem jóval előbb, a szemünk láttára. Nem egyszer, nem kétszer, hanem nap mint nap

– írja. Majd hat példát is felsorol, fotókkal alátámasztva.

Az első, hogy Vitányi István fideszes képviselő az EU-s pénzből vett élelmiszercsomagokat úgy osztogatta, mintha azokat a kormánypárttól kapnák az emberek. Ezt az EU-s pénzből kiosztott laptopok ügyéhez hasonlította.

A második csalás – amelyhez hasonlót több helyszínen is tapasztaltak – Kakasdon történt: itt önkormányzati autó segítségével önkormánzati dolgozó szereli a fideszes plakátokat. 

A harmadik a propagandae-mailekre vonatkozik:

„Rogánék az oltási regisztrációs mailek millióira küldték a hazug propagandaüzeneteiket. Még a Kúria is kimondta, hogy arcátlan csalás, aztán az arcátlan csaló »Alkotmánybíróság«megsemmisítette az ítéletet.”

Negyedikként hangsúlyozza: „A plakátok jelentős részét nem a Fidesz, hanem a kormány fizette – ez arcátlan csalás, ráadásul tiltott pártfinanszírozás is. Ez amúgy évek óta zajlik.” Nem is csoda, hogy az állami pénzekkel megtolt fideszes plakátok mellett az ellenzéknek alig marad helye a saját hirdetéseire.

„Orbán minden héten beszélhetett órákat a közrádióban, amikor akart, a tévében is. Az ellenzék öt percet kapott. Ez a legnagyobb csalás, évek óta zajlik”

– szól az ötödik pont.

A Hadházy szerint idézőjeles Nemzeti Választási Bizottság nem vizsgálta meg a Romániában elégetett szavazólapok ügyét. Szerinte ha a választás egyik részét elcsalják, akkor az egészet csalják el.

„A VILÁG LEGOSTOBÁBB, LEGKÁRTÉKONYABB ELLENZÉKE LENNÉNK, HA EZEKEN SZÓ NÉLKÜL ÁTLÉPNÉNK. És akkor is, ha csak picsogunk miatta és nem teszünk ellene semmit”

– írja.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
Orbánfóbia elleni gombát adott ingyen a piacon.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 16:28 Egy normálisan működö hozzáértő demokratikus kormánynak nem kellene ellenzék,mert az úgy működne,hogy mindenki elégedett.A vadkapitalista áldemokrata,kizsákmányoló,tolvaj kormányhoz kell űtős ellenzék...érted faszfej?
Hadházynak igaza van!!!
nyuggerpasi
Vagyis a Göbbelsi propaganda győzött most is,nem Orbán. Csak nehogy a pálya vége is olyan legyen mint azoké.
ómió
Hullaházy efftárs ezt is meghazudta nekünk!? Ezt az "efftársi sokoldalúságot"!!!
Istenakinincsen
@Pegero: április 7., 22:01
Bocs hogy megkérdezem te mihez értesz a fingáson,a faszságokon és a fideSSimádatodon kívül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.