Látom, hogy a vereség után néhány ellenzéki is Gyurcsány Ferencet emlegeti, mert könnyebb és megnyugtatóbb nekik az a tudat, hogy ő a hibás ezért a választási vereségért, nem pedig Márki-Zay Péter

– írta Barkóczi Balázs pénteken Facebook-oldalán. Az ellenzéki politikus Budapest 12. választókörzetében tudott nyerni a választáson a fideszes Pintér Gábor ellen.

Megszólalt a DK-s Barkóczi Balázs: "Valóban van itt egy Gyurcsány-szál, nem is annyira a háttérben"

Fotó: Facebook

Barkóczi a Fidesz kétharmados sikerét úgy értékelte:

„valóban van itt egy Gyurcsány-szál a háttérben, csak nem úgy, ahogy elsőre gondolják, meg nem is annyira a háttérben”.

2019. önkormányzati választás – Nincs Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc pedig felszántja az országot az egész kampányban. Eredmény: masszív ellenzéki győzelem, nyertünk Budapesten, Miskolcon, Pécsen, Tatabányán, Salgótarjánban, Egerben és Szombathelyen.

2022. országgyűlési választás – Gyurcsány Ferenc nem folytathat országos kampányt, mert erre kéri Márki-Zay Péter, aki végigkampányolja az országot. Eredmény: kétharmados Fidesz-győzelem, a 2019-ben megnyert városok jelentős többségében veszített az ellenzék.

A DK-s politikus szerint ezekből kell levonni a következtetéseket, mert „ha nem nézünk szembe az igazsággal, tanulni sem fogunk belőle: Márki-Zay Péter a kétharmad felelőse”, fogalmazott.

Forrás: 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
MZP még nem tudja, hogy már jóval az önkormányzati választások előtt ő lesz felmutatva, mint utálatos kép...a fidesznek nagyon kell Hódmezővásárhely is, tehát mindent megtesznek, hogy meg is szerezzék...Gyurcsány egy cseppet lazíthat, és fotelből nézheti hogy darálják be az új főellenséget...na persze ez nem jelenti azt, hogy a gyurcsányozás megszűnik...a gyurcsányozás örök, de nemsokára szorosan a nyomában követi az mzp-zés...

Megnyugvás, árokbetemetés mostanában nem várható...főleg azért, mert a gyengén muzsikáló ellenzéket még nem sikerült úgy istenigazából összeugrasztani... mindenesetre a fidesz háttéremberei dolgoznak rajta...persze csak finoman, mert megvárják, hogy az ellenzék maga végezze el a piszkos munkát.
namihami
Már miért ne lehetne? A legnagyobb ellenzéki párt vezetője. Kinek, ha neki sem?
surdilloFUJT
@Dr. Proktor: Anyád jól van???a gerinctelen,aljas hazug ,tolvaj,maffiózó,Gyurcsány üres aktatáskáját sem vihetné!!!FÉNYÉVEKRE VANNAK EGYMÁSÓL EMBERILEG!!!
surdilloFUJT
@KisTehen: te nagy marha meg tovább szophatod a vityádat,egészségedre!!!
ómió
Na, efftársak! Így kell "körbenyalni" Böszme vezéreteket "píszí" módon!
evacica
@sgl: Na nm amikor a fidesz bukott 2006 felgyújtották Budapestet, a Kossuth térből latrinát csináltak felszólalt minden nap a húgyszagú téren valamelyik ész kombájn fideszes fellógatták az oszlopokra az ellenzéki ismert emberek képét szétverték a TV székházat cca 400 rendőr megsérült amiről nem szeretnek beszélni, csak a "szemkilövető" Gyurcsányozás megy! Na ez a fidesz!!! Mindenek Gyurcsány az oka ha esik ha fúj a Trianonért 1848 elbukásáért a II világháborúért szóval minden rosszért ami M.O. éri! Csak az az áldott jó Orbán csak az nem felel semmi rosszért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.