Nem lesz a lakosságot sújtó adóemelés – jelentette ki a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a Világgazdaság podcastjában pénteken.

Miniszterelnöki megbízott: az embereket érintő megszorítás egészen biztosan nem lesz
Fotó: Facebook/Nyitrai Zsolt

Nyitrai Zsolt azt mondta: a globális helyzet Magyarországot is érinti: a magyar gazdaságot is több mint 2 éve "gyötri" a koronavírus-járvány, az energiaárak berobbanása, továbbá az orosz-ukrán háború. Mindezek miatt "költségvetési fegyelemre" lesz szükség, de leszögezte:

"az embereket érintő megszorítás egészen biztosan nem lesz".

A miniszterelnöki megbízott azt is kiemelte, hogy európai uniós helyreállítási alap forrásai "nem ajándékok", ezek járnak Magyarországnak, a magyar nemzetnek. Ezekért a támogatásokért a magyar kormány küzdeni fog – közölte.

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta: a polgári kormányzat működésének "lelke" a családok támogatása. Csak a családok támogatásával haladhat a magyar nemzet – jelentette ki. Mindemellett az általa képviselet kiemelt társadalmi csoportok a jövőben is kiemelt figyelmet fognak kapni – tette hozzá.

A miniszterelnöki megbízott kérdésre válaszolva azt mondta: április végén május legelején lehet az újonnan megválasztott országgyűlés alakuló ülése.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Nemhát hehee...vótmánilyen ugye :
2012 Orbán kormány ,1-2-3-s Matolcsy csomagok,9889 milliárd,68 új adó,szektoriális adók,bankok,multik ,szolgáltatók megadóztatása stb,.amiket a magát elhülyíteni hagyó népségnek úgy nyomták le a torkán :
"nemmegszorítások"amiket "nemhárítanakát"höhöö..nemhát...mindent mi adófizetők szívjuk..
Ez a nép pont olyan hülye mint a választások mutatják höhöö..
Kern András csinált riportott tévében 1993-ban Sorossal,konklúziója:
Namost Soros György mindenben realista ,de abban nem ,hogy kishazánkban 100 éven belül nem lesz hülye ember..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
megszoritás nem lesz, és kaja sem lesz elegendő
division
@Rockxy: Ez igaz, az őrült magyarok már mindent kezdenek felvásárolni.
troppauerhumer
Nemhát hehee...vótmánilyen ugye :
2012 Orbán kormány ,1-2-3-s Matolcsy csomagok,9889 milliárd,68 új adó,szektoriális adók,bankok,multik ,szolgáltatók megadóztatása stb,.amiket a magát elhülyíteni hagyó népségnek úgy nyomták le a torkán :
"nemmegszorítások"amiket "nemhárítanakát"höhöö..nemhát...mindent mi adófizetők szívjuk..
Ez a nép pont olyan hülye mint a választások mutatják höhöö..
Kern András csinált riportott tévében 1993-ban Sorossal,konklúziója:
Namost Soros György mindenben realista ,de abban nem ,hogy kishazánkban 100 éven belül nem lesz hülye ember..
Al X
Az embereket NEM érintő megszorítás kb. olyan, mint a kettővel maradék nélkül osztható páratlan szám.
terlasz
Naná, hogy nem lesz megszorítás, mert a fidesz-szótárból törölték ezt a fogalmat.
Majd adócsökkentésnek hívják, és mindenki boldog lesz, amikor ürül a zsebe.
nezelodo
Nem lesz megszorítás! Már most van! Infláció, Euro árfolyam, devizahitelek, az elnapolt kútadó, hogy a vidéki híveknek is lehervadjon a képükről a mosoly. Az önkormányzatoktól sincs mit elvenni már, de "bízhatnak a kormány találékonyságában". Az iparűzési adó, súlyadó, baleseti adó, kommunális adó. (A baleseti adót miért fizeti az aki egy békát sem ütött el a járművével soha?) Szóval fiúk elmúlt a választás, abba kellene hagyni a hazudozást, jobb ha szembe nézünk a tényekkel.
Gazella
Nem-e?? Mást mondasz mint amit mutat a kezed, vagy mást mutat a kezed mint amit mondasz.
Eladott Ország
A választás előtti osztogatás jegyében adott pluszokat három hónap alatt szinte teljesen elvitte az infláció.
mfor.hu/cikkek/makro/lassan-elbukjak-a-nyugdijasok-az-orban-kormany-osztogatasat.html?utm_source=newsletter&utm_medium=mfor&utm_campaign=mfor_1922
Kit nézel hülyének fidesz seggnyaló barom! Húzzatok a 3.14csába!
magyar1
Még jó, hogy az inflációra nem jön egyéb megszorítás!
Eladott Ország
"A nemzeti agymosás újabb fejezete!A vélhetően ismét közpénzből finanszírozott agymosás természetesen nem fog tiltott pártfinanszírozásnak minősülni, hiszen mit érdekli az ÁSZ-t, hogy a kormány tájékoztatja az időseket az őket érő nagyszerű hírekről? Maga Orbán Viktor köszönti a nyugdíjasokat az újság első oldalain, ami elég egyértelműen bemutatja, hogy mi is a terv a magazinnal. Ezeket látva nem túl nehéz megérteni azt, hogy miért nem képes egyetlen ellenzéki párt sem felvenni a versenyt a mértéktelen közpénzből finanszírozott Fidesszel szemben. Ismét a mi pénzünkből nézik szüleinket és nagyszüleinket teljesen hülyének. Nagyszerű." És teremészetesen a társadalom többi taglát.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_600,h_400/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/06/Download.jpg
Havanagi
Bármit tesz a kormány az az árakban fog lecsapódni,már megint teljesen hülyének nézi az embereket.Ez kellett,szopjatok!!!
Galway
Szép és okos magyar alattvaló mit sem akar inkább elhinni, mint amivel szűzlánykorában agitálták: "nem fog fájni, nem fog fájni!"
Mert olyan ostoba, hogy elhiszi, a világot ajándékba adják!
Gazella
@Eladott Ország: a saját pénzünkből azaz adóforintjainkból folyik az agymosás és be is érett..
Ugyanis a termékrk ára emelkedett hiàba az árstop.
A fegxverek szállitásában nem a zsírhájé az utolsó szó, hsnem a NATO-é, amit a magyar nép 90%-a nem fog fel agyilag..
Az infláció fent van az egekben...
Az eurót vételekor a gatyájuk is rá megy...stb..
kereső
Mert a hárommillió magyar miniszterelnöke majd megvédi ettől is. ahogyan az egy éve tartó-és folyamatosan felfelé kúszó inflációtól, a forint romlástól- ami szintén több éves orbáni munka eredménye. orbán majd a határon megállitja az olaj árának robbanását, ahogy anno 1972-ben az átkosban is tették.
Katalina62
Hát akkor kiket érint? Minden megszorítás érinti az embereket!
Katalina62
@sgl: bocs de az ellenzék már szólt hogy a választások után jön a feketeleves!, de ezt minden épeszű embernek tudnia kellene, mert logiikus!
Toller Béla
Most, az elején kellene kirúgni ezt a töhötömöt ! MIlyen megszorítás az, amelyik nem érinti a lakosságot ? A végső fogyasztót ? Honnan akar pénzt bevonni ? Mert a Liget meg más borzalmakat ugyan fel nem adja, már csak gonoszságból sem ! Lásd a tökéletlen jellemű baán dumáját ...
csipetke
Ez az ürge vajon mit néz,a cseh2-t? A rendszarváltás óta talán még sose voltunk ekkora sz@rban, mint most. Értem én,hogy háború a szomszédban,meg gazdasági világválság, de annak,ami most jön, a nagyrészét orbánnak köszönhetjük. Ha az unióból nem kapjuk a pénzt,annak kizárólag orbán idióta politikája az oka. Nuku jogállamiság, demokrácia már csak nyomokban, a média bedarálva, a bírói kar megvéve,a korrupció az eget veri, de orbán magyarázza az eu-nak,hogy itt minden oké, és az eu a hülye. Hát,ebből nem lesz lóvé.
csipetke
@Shikari: 06:23 Még várd ki a végét,hogy a gazdád hova fogja emelni az árakat. Gondolod, hogy majd bedobja a közösbe a lenyúlt lóvét, hogy ne legyen áremelés?Lesz az majd akkora,hogy beledöglünk,csak idő kérdése,
nezelodo
Ugyan már, miért hiszi bárki is azt, hogy rászoknak az igazmondásra? Max féligazságot mondanak. Nem tisztem megvédeni pl a Bigét de a büntetése is a a megszorítások körébe tartozik. Megbüntetik, világos, hogy beépíti az áraiba, drágábban megveszi a "családi gazdálkodó" a műtrágyát, (pl a Mészáros Lölö), drágábban termel, mi pedig drágábban kapjuk a lisztet kenyeret, stb. meg az Andika könyvét, már ha van olyan hülye aki pénz ad érte.
Béla333
"Miniszterelnöki megbízott: az embereket érintő megszorítás egészen biztosan nem lesz"

Na már megint kezdik a hazudozást! Hát kit fog sújtani a megszorítás? A mocskos maffiózókat?
Nessy
Drága Nyitrai Zsolt! "Az embereket érintő megszorítás nem lesz" mondja. Az idei költségvetésnek több mint felét elköltötte a kormány az első két hónapban. Államadósság a csillagokban. Növekvő hitel törlesztés. Maga szerint, ha nem az "emberek", ki fogja ezt pótolni? A medvék, a cápák? Esetleg a marslakók?
ómió
Szóval, a "haladó baloldali" népzsebit megint az efftársakra hagyják!? Ezt a "meglepit"!
namihami
Szegény növények és állatok. Már most sajnálom őket. Most majd jönnek rájuk az orbáni ""kiigazítások"".
Mert, ugyebár, ha ""embereket nem érintő"" nem lesz, akkor csak azok maradhatnak.
Nessy
@Shikari: Nem uszítok! Akiknek ez így helyes és jó, én elfogadom, nem tiltakozom ellene. Tudom, hogy minden jogszerű, legfeljebb kissé nem etikus! Miután ezt Orbán mondta egykoron, amikor vitatható törvényt hoztak. Egyetértek vele. Ez csak nem bűn???
Gazella
@magyar1: 07:01 Ne aggódj fog az jönni.
csipetke
@Shikari: 08:43 Nekem nincs gazdám, de egy biztos, ha az ellenzék nyer,nem indult volna el a jogállamisági eljárás, és M.o. megkapná a pénzt. Így viszont orbán miatt visszatartják,és ha ide pénz jön,szigorúan ellenőrizni fogják a költését. Bár az ilyen enyveskezűekkel,mint a fidesz,eddig is így kellett volna.
CsipkeRózsa
Orbán és tsai nem állnak le a lopással, leveszik a meglévőt, a maradék a mínusz, az lesz a mi költség-emelésünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.