Mintha a föld nyelte volna el őket: egy hónapja nem tud senki semmit Varga Viktóriáról és kislányáról, Szaffiról. Utoljára március 4-én látták őket. A rendőrség a gyereket körözi. A svéd bíróság azonban az apának ítélte a kizárólagos szülői felügyeletet, Samin pedig Magyarországon pert indított Viktóriával szemben, mondván, jogellenesen hozta ide a kislányukat és tartja itt. Első fokon az anya nyert, másodfokon pedig az apa, végül ez utóbbi ítéletet hagyta jóvá a Kúria azzal, hogy március 15-ig ki kell vinni az apjához Szaffit, vagy március 21-én az anya ügyvédjének az irodájából viheti vissza Svédországba az apa – esetleg annak megbízottja – a kislányt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
csacsi @vacsi: ,hiszen a cigányok is keresztények! :) én inkább a butáktól tartózkodok,mer aki azokkal szóbaáll,az könnyen megjárhatja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@vacsi: neked fingod sincs a kersztény értékekröl ! -olvasgas :
katolikus.hu/lelkiseg/lelkiseg-22
CsipkeRózsa
Nincs olyan, hogy fajgyalázás! Egy arab ember is ember, nem pedig majom.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ebben biztos vagy? shikari esetében sem fordulhatott elö valami ilyesmi? -pedíg nagyon ufo. a gyerek...
vacsi
@csak úgy...: Igen, ez egy tudományos válasz! Jellemző rád - meg a te értékrendedre. Engem nem zavar, ha valaki mohamenedán, hindu, vagy bármi - ha a többiek vallását is tiszteletben tartja. De ezek nem ezt teszik...
csak úgy....
@vacsi: ha kussoltál volna ,okosabbnak tünnél..
vacsi
@csak úgy...: Nem fájdalmas ilyen tahó parasztnak lenni? Csak kérdem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.