A főpolgármester szerint nem Márki-Zay Péter tehet a választási vereségről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Horizont: Ha Klàra indul akkor talàn a vàlasztàs előtti időszak, a kampányról szólt volna.
Nem a magyarázkodásról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
@nemkati: Jajjjjjj! Ne a kacsacsőrű emlőst okold azért mert nem oda tojta a tojást!
csipetke
Pedig Dobrevnek sokkal nagyobb esélye lett volna,mint MZP-nek,és ha nem is nyert volna, a puhosnak most nem lenne kétharmada. Ez teljesen biztos. Most meg majd szívunk, mint a torkosborz,mert az eu a maffiának már csak úgy adja a lóvét,hogy ellenőrzik a költést,(már eddig is így kellett volna), de ezek sajnos mindig fognak kiskaput találni a pénzlenyúláshoz. Így hát újabb négy évig maradunk az eu szegényháza,csakúgy,mint mindig orbán alatt
nemkati
@csipetke: Talán Dobrevvel vitázni is leállt volna a diktátor. Ki tudja. Na azt megnéztem volna ahogy felmossa Viktorral a padlót. :))))
kereső
@nemkati: Köszi. Nem mind "gondolat"- a legtöbbje tény.Mert , hha az mszp megmarad a Nyers Rezsőék+Horn Gyula által kijelölt elvek mellett, nincs az a gyurcsány, vagy bárki, aki szét tudta volna verni. Csak hát feladták az elveiket, szó politizálás lett- ami ugye a fideSS privilégiuma, a permanens kampány. 16 éve amortizálják gyurcsányt- fele sem igaz szövegekkel, és volt pártja+a "liberális értelmiség" hathatós közreműködésével. Ő lett a patás, a mumus- akivel riogatni lehet az ellenézki szavazót., ez most gyönyrúen meglátszott a mostani kampányban. Öszöd?? Irtam már máskor, máshol: Ki, és mikor fogja szuámonkérni orbánon a nyilvánosságot a parlamenti pártja előtt elmondott beszédéért, amely csak rá és a fideSS frakció tagjaira tartozik. Ja, ezt soha ,senki- erre csak gyurcsányt kellett volna kötelezni, és mert nem tette, ezért aztán bűnhődnie kell- mondja az ellenzéki szimpatizáns . Az nem jut el az agyáig, hogy ezt is a fideSS kezdte el harsogni, nyilvánosságot követelve. Na ennyit erről- ez ma már történelem.
csipetke
@nemkati: 09:22 Vele főleg nem állt volna le vitázni a puhos,mert azért azt tudjuk,hogy Dobrev egy rendkívül okos nő,jó kommunikációs készséggel. Neki nem kell megírt papír,hogy még a "Jó reggelt!-et is onnan olvassa fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.