A főpolgármester szerint nem Márki-Zay Péter tehet a választási vereségről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Már ott és akkor el is basztátok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Már ott és akkor el is basztátok.
Pálinkás Pál
te büdös majom, te vagy a vereség egyik oka..
Csizmás Kond
Na most képzeljétek el...még a koalíciónak is büdös volt a déklára...nincs ezen mit magyarázni egyebet.
sgl
Nem Gergő, te egy totálisan alkalmatlan politikus, vezető vagy.
Sok éve látható volt, - amikor mondtam mindenki rámmordult,- csak sokakat átvertél a szemüveged mögé bújva a bájvigyoroddal.
KisTehen
szóval akkor karácsony a fideszspicli

HAHAHAHAHA
Horizont
@Csizmás Kond: orbán belezavarta az átírt választási törvényével az ellenzéki pártokat ilyen helyzetbe. Nálatok a kdnp-vel sose lesz ilyen problémátok, tagok nélküli kicsi pincsi párt, kussolnak mindenben. Az nem zavar mi, hogy örökké beeveznek orbán farvizén???!!!???
Nyírfa
Ezért ne várj köszönetet, Gergely!
Szélnek vagy eresztve, kedvesem, jobban tennéd, ha nemcsak a társelnöki pozíciódról mondanál le. Szeretném Baranyi Krisztinát látni a Városháza élén, úgyhogy ne készülj, '23-ra!
lampa laz
Te tehetsz róla b+ leginkább, ha eszed lenne meg sem szólalnál. Eddig sem voltál sok, innentől kezdve pedig észrevétlenül kevés leszel. Nagy esély van arra is, h orbán ki fog nyírni mint főpolgármester, tudod 2/3-a van akik minden szart megszavaznak.
Csizmás Kond
@Horizont: ...az én pártommal soha az életben nem lesz gond...és nem is fogok érte hülyét csinálni magamból soha sehol...
Horizont
@Csizmás Kond: De igen. Itt minden áldott nap többször is. hahahahaha
kereső
B+ gergely. Nem értelek, ilyen gerinccel miért nem a fideSS-ben politizálsz?Beszartatok a volt szdsz "liberálisaival"/ hogy mi közük a liberalizmushoz ,azon kivül, hogy azt mondják magukról, nem tudom/, annak szürke értelmiségi holdudvarával együtt, hogy bekékült az ország? És DK a vidéket is meghóditotta?,és kiderült, hogy van egy felkészült, rátermett , arra alkalmas jelölt, aki megszorongathatja orbán torkát? Azt, meg ti ugye, a gyurcsány fóbiátokon túl, mégsem akarhattátok.Többet mocskoltátok a kampányban GYF-t, és DK-át, mint orbánt. Reméllem, meglesz a jutalom- mindazoknak, akik ezt az aljas játékot eljátszottátok ellenünk, ellenzéki szavazók ellen. Jól mondtátok, leváltottátok az az ellenzéket. A valódi orbn ellenes ellenzéket, gyózött a meztelen csiga gerinc, az elvtelen orbáni kiszolgálás. Éljen! És a haza fényre derült.
fergeteg
Karácsony ! Te nem,hogy politikusnak nem vagy való, de közéletben sem vagy alkalmas.
fergeteg
Nyírfa : akkor a j...a Baranyaival mi fideszesek 4/5-el nyerünk.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pontosan erre számítottam...:)))...ugye mint tyúkanyó elfelejtetted vagy kiszottyant a kis fejedből hogy nem vagyok egyetlen párt tagja sem...az hogy valakire szavazok, kiállok bizonyos elvei mellett az nem kötelez semmire, sőt ha megtagadom egy félóra múlva mint ahogy a ti bandátok tette az sem szégyen nekem mert nem vagyok senkinek elkötelezettje...bruhahahahaha
Csizmás Kond
@kereső: ...a vak ember mindig azt hiszi el amit neki mondanak...Nem mást kell hibáztatni azért mert a gagyi szervezet csődöt mondott, azt már az elején tudni lehetett, mert egy szar vegyületből még szar sem lesz, hanem mindenki önmagával nézzen szembe, hogy ilyen izére szavazott és ezektől várt valamit...nem ők voltak a gyengék, hanem ti az a kevés akik ilyen sehonnaiakat pártoltatok. Ők indultak, miért ne indultak volna ?...nekik ez pénzt és hatalmat jelentett ...de ti mit reméltetek ettől a lecsótól, az ilyen esőkérő jakabpéterféléktől et-compani ?
Horizont
@Csizmás Kond: na látod én sem vagyok egy pártnak a tagja se ahogy itt még sokan.
" az hogy valakire szavazok, kiállok bizonyos elvei mellett az nem kötelez semmire, sőt ha megtagadom egy félóra múlva mint ahogy a ti bandátok tette az sem szégyen nekem mert nem vagyok senkinek elkötelezettje"
Mi sem baszki pont ugyanez van nálunk is de ezt te a szűk agyaddal nem vagy képes felfogni.
kereső
Én kritizálhatom az ellenzéki pártokat, vezetőiket, párton kivüliként- de ezt egy fideSSes csak akkor teheti meg, ha majd a saját idoljait is meri!!! kritizálni. Addig kuss, és el a kezekkel, szavakkal az ellenzéki pártoktól.
Csizmás Kond
@Horizont: ...lemásoltad a beírásomat...mi lenne egyéb ?...amúgy én még emlékszem a doktori titulusodra...ilyen vagy te..nincs saját éned, folyton más tollával ékeskedsz...
Horizont
@Csizmás Kond: hahahahahah a te tolladdal??? Na ne röhögtess! Igen bemásoltam hogy tudd mekkora baromságot írtál. Bár úgyse érted meg mit is gondoltam. Ne szerencsétlenkedj már, tönkre baszod a saját hétvégédet. Az enyémet nem.
Horizont
@Csizmás Kond: @kereső: -nek tökéletesen igaza van 10:41-kor. Ennyi !!!
KisTehen
már most várom az önkormányzati választásokat :D
Csizmás Kond
@Horizont: ...tisztában vagyok a ti igazságaitokkal...mint Barabás az Istennel...:)
CsipkeRózsa
Kár volt, Dobrev Klárával esélyünk lett volna nyerni, de legalább a 2/3-ot megakadályozni.
KisTehen
@Csizmás Kond: ateista az, aki tesz az istenre, de amikor zuhan a gépe, akkor hozzá fohászkodik
Horizont
@KisTehen: Tényleg??? Hülye -e vagy baromka?
KisTehen
szegény ellenzéket az utóbbi időben folyamatosan elárulják

gyurcsány
karácsony
Csizmás Kond
@KisTehen: Az ateizmus az amikor valaki bár tagadja a teremtés elvét nem tudja megmagyarázni a saját létének eredetét.
KisTehen
@Csizmás Kond: ilyenkor szoktak jönni Darwinnal

de a világit ki teremtette ?
Horizont
@CsipkeRózsa: Most ebben nem tudok igazat adni. Legyünk már realisták. Most Dobrevvel se nyertünk volna és meg lett volna a 2/3. Pedig szerintem is ő lett volna a legalkalmasabb csak nem ebben az országban és nem most. Az elpártoló Jobbikos szavazók (állítólag) soha nem szavaztak volna Dobrevre. Ezt a hazugság cunamit a háborúról meg az elzárt gázról semmivel se lehetett volna überelni. Lelkük rajta azoknak akik beszopták. MZP abban hibás hogy nem jól beszélt a háborúval kapcsolatban, ismerte a fideszt milyen, le is csapták a magas labdát. Ez a hajó már elment. Sajnos. Ha így haladunk meg kell várni míg orbán feldobja a talpát. Ha az 20 év múlva lesz akkor addig.Ha túléljük. (én már nem tudok annyit várni sajnos) .
CsipkeRózsa
@Horizont: Dobrev foglalkozott a vidékiekkel, folyamatosan járta az országot, és jól fogadták őt. A vidéki szavazatok aránya siralmas a mi számunkra.
Csizmás Kond
@KisTehen: Jöhet bárki bármivel ha tudja bizonyítani. Az is igaz hogy a teremtést sem lehet bizonyítani de cáfolni sem amíg bárki a materialista fogalommal próbálkozik.
Horizont
@CsipkeRózsa: Nem Dobrevet hibáztatom ő jól tette a dolgát. Hanem a szavazókat és a kormány propagandáját.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 14.23, @Horizont: 14.51

Elképzelem, milyen mozgósítást rendelt volna el Orbán, az utcákon grasszált volna a készenléti rendőrség, és a gyűlöletcunami fizikai atrocitásokba, pogromokba torkollt volna: így is kaptunk belőle.
De: egyrészt látta volna a világ, hogy Orbán akár a polgárháborúig képes fokozni a társadalmi megosztottságot, másrészt, Klára állta volna a sarat, és most méltósággal vonulhatna be a Parlamentbe, egészen biztosan megakadályozva a kétharmadot.

Nem ez volt megírva. Amíg a vacsik, magyar1-ek, sikarik képezik Orbán szavazóbázisát, és biztosítják számára a hatalmat - a túlhatalmat is -, addig nincs esélyünk a győzelemre, mert ők vannak többen. Igaz, hogy le fogunk rohadni velük, miattuk, általuk, de, legalább mi elmehetünk, itt hagyva nekik a romokat, boldoguljanak rajta. Tudom, sovány vigasz a kivándorlással fantáziálni, és, ha igazán akarjuk, előbb-utóbb adódnak más lehetőségek is.
Láttátok a magyar1 által felpakolt hír kommenttartalmát? Már nem is bánom, hogy felvetettem a szavazati jog intelligenciszinthez kötését. Elrettentésül kitenném egy kirakatba: íme, az elkötelezett fidesz-szavazó.

propeller.hu/itthon/3794814-elete-legrosszabb-donteset-hozta-szaffi-edesanyja-vagy-menekul#v3331239
Horizont
@Nyírfa: Ja olvasgattam, hányinger kerülgetett és óriási önuralommal megálltam, hogy ne írjak semmit. Nagyon büszke voltam magamra, pedig olyat tudtam volna írni. Csak semmi értelme.
Clavigo
Mindjárt szétvág az ideg.!!! Karácsony,,,a [email protected]ádat,,hogy fulladnál meg te köcsög..!! Remélem nem felejtik ezt el neked B- pesten... Fordulj fel...
Nyírfa
@Clavigo: 18.34

Azért ne fulladjon meg, fejlődni csak az tud, aki életben marad.
De nem felejtünk.
emerencia
@Horizont: ma 13:43 Én pedig inkább agnosztikus vagyok ami nálam majdnem ugyanaz mint az ateista. Jobb, ha tudomásul vesszük, hogy nem fognak bennünket soha megérteni.
emerencia
@KisTehen: ma 14:45 Darwin agnosztikus volt. Google a jóbarátod.
nemkati
Azért lépett vissza az előválasztásban, hogy ne Dobrev nyerjen. Na ott kezdődött a bukás. A két esélytelen, alkalmatlan kiütötte a legesélyesebb, legalkalmasabbat.
Dobrev is mondhatott volna olyat, amit a Fidesz kiforgat, de olyat nem, amire a Fidesz egy egész kampányt tudott volna építeni. És ha az ellenzék megnyerte volna a választást, Dobrev sokkal jobb miniszterelnök lett volna, mint MZP. De MZP már nem fog többet labdába rugni, örüljön, ha Vásárhelyen nyeregben marad. 4 év múlva meg vezesse az ellenzéket Dobrev Klára. Vagy a DK-t. Vagy tudomisén.
koszpeko
@Horizont: Ha Klàra indul akkor talàn a vàlasztàs előtti időszak, a kampányról szólt volna.
Nem a magyarázkodásról.
emerencia
@Clavigo: ma 18:34 Valami hasonló jutott nekem is első haragombän eszembe mikor megtudtam, hogy KG ezzel hencegett. Ha akkor nem rejti véka alá, hogy emiatt lép vissza legalább nem tartanám most sunyi embernek. Egy igazi demokrata szabadon elmondja, hogy mi gondol. D. Klára is őszintén megmondta MZP-nek a nyilvános vitában, hogy nem tartja alkalmasnak a miniszterelnökségre. Nem véletlen, hogy KG most jött elő ezzel. A fidesz győzött Karácsony pedig így dörgölőzik hozzájuk. Ettől kezdve ugyanolyan szavahihetetlen mint Orbán. Szegény Budapestiek, Karácsony megválasztásával Tarlós után cseberből vederbe jutottak. )-:
Nyírfa
@nemkati: 19.23

MZP felajánlotta a szolgálatát Orbánnak, mert a jó "ellenzéki" ahol tud, segít.

nyugatifeny.hu/2022/04/08/megdobbento-interjut-adott-marki-zay-peter-felajanlotta-segitseget-orbannak
KisTehen
@Nyírfa: majd holnap megmagyarázza, légy picit türelmes
nemkati
@Nyírfa: Elképesztő! Már korábban azt is mondta, hogy ugyanazt csinálná miniszterelnökként, amit 0rbán. Már akkor azonnal le kellett volna váltani. Akkor is ha mi szavaztuk meg (én nem).

Nem ez az ember fogja leváltani 0rbánt és beülni a székébe.
Nyírfa
@nemkati: Gyanítom, hogy a fideszesek szavazták meg, de erre egyelőre nincsenek dokumentálható bizonyítékaink.
Nagyon törekszik a kormányba, ha az ellenzékkel nem sikerült, reméli, talán Orbán mellett beletanulhat.
És ez az ember lett volna a miniszterelnök. Gyakorlatilag hálásak lehetünk Gergelynek ezért a buktáért, mert így napnál világosabb, milyen alakok férkőztek be a sorainkba.
Legyen tanulópénz mindannyiunk számára!
nemkati
Valószínűleg igazad van. Nekem MZP utoljára akkor volt szimpatikus, amikor megnyerte Hódmezővásárhelyet. Azóta csak süllyedt.
Nyírfa
@nemkati: 20.06

Nekem meg először és utoljára 2018-ban egy tüntetésen, amelyre meghívták.
Hamar kiderült, hogy nem az én emberem.
bence
Szemét dolog volt tőled Gergő !
grincss
@Nyírfa: ... és egyre több itt az agyatlan barom troll!
Horizont
@nemkati: 19:23
Abban azért tévedsz, hogy a fidesz nem tudta volna az egész kampányát mire építeni.
Dehogynem Gyurcsányra! És sok értő fülre talált volna hidd el. Sajnos.
Én Dobrevre szavaztam mind a kétszer.A legalkalmasabb lett volna szakmailag és emberileg is arról nem beszélve, hogy végre gy nő.Amikor MZP nyert -mivel ez volt a megállapodás- beálltam mögé. Ez a kampány túlzottan a ME-re volt kihegyezve és elvesztek a többiek. És sajnos a baloldaliság is. És igen az első nagy hiba Karácsony kihátrálása volt, el se kellett volna indulnia.
Még előbb volt egy nagy hiba a pártonkívüli MZP-t (akit tiszteltem azért amit a városába elért) nem kellett volna beengedni. Szóval hiba hiba hátán.
Ha a MZP nem mondja ki a mondatát a háborúval kapcsolatban amit a fidesz kiforgatott, lehet nem is jött volna ez a békét hozok baromságuk. Persze minden csak "ha"... már soha nem tudjuk mi lett volna másképp. 2,8 millió ember beszopta a fidesz hazugságait, lassan majd felébred jó nagy része. Későn.
C_3PO
@Horizont: Ne feledd, ők (teljes ellenzék) sem akarják, hogy az asszony az urát talicskán tolja be a hatalomba, avagy utánfutón húzza be!
Ezért nem (csak) Gergelyt kell okolni!
Horizont
@emerencia: 19:16
Őszintén bevallom hogy meg kellett néznem a jelentését, mert bár hallottam a szóról de nem tudtam róla semmit.
Horizont
@C_3PO: Nem értelek már bocs. Gyurcsány ott van és ott is marad. A legnagyobb ellenzéki párt elnöke. Megkerülhetetlen. Nem kell ide se talicska se utánfutó.
C_3PO
@Horizont: Kérdezd meg akkor a hat pártot! Én kommunikálok sokakkal! Nekik mi a véleményük erről!!! MSZP sokat tudna ...
Horizont
@C_3PO: Na az MSZP örüljön hogy bekerült ha nincs összefogás ki is esnek.
C_3PO
@Horizont: Ki verte szét az MSZP-t??? Ki áldozta be???
nemkati
@C_3PO: Melyik párt áldozta be Gyurcsányt?
emerencia
@Horizont: Rengeteg ága boga van az de én egyszerű lélek vagyok. Megkereszteltek az evangélikusok de nem neveltek vallásosan, így felnőtt fejjel átgondoltam ezt a dolgot és rájöttem, hogy nekem nem passzol a vallásosság de az ateizmus sem teljes mértékben. Túl sok a még ismeretlen tényező, biztosra egyikre sem tudok határozottan igent mondani. Az agnoszticizmus szabadságot ad nekem, hogy nyitott lehessek minden világnézetre jellemző ismeretre.
nemkati
@C_3PO: Az MSZP. Mikor beolvasott nekik, kiszivárogtatták a beszédét, amit zárt körben mondott arról, hogy kormányoztak 2 éven át. Pedig abban a kormányzásban nem csak ő vett részt, az egész MSZP ludas volt.
Horizont
@C_3PO: Önmagukat. És ahogy @nemkati: is írta én is ezt gondolom.
C_3PO
@Horizont: Hááááááát, ha így van, megérdemli! Miután megpuccsolta MEGYÓT!
"Azt kapod, ami vagy!"
Bár inkább azt gondolom, hogy Feri cigányul viselkedik 2011-óta! Úgy van saját baromfiudvara, hogy a szomszédoktól ellopkodja a tyúkokat! Derogál a meló neki! Tyúkot ültetni, aki tojást költ, majd azokat felnevelni, s mikorra lesz a kiscsibéből tyúk, kakas???
fergeteg
Ő is csatlakozik MZP -hez. Konstruktív-kommunikatív ellenzéki stílust vesznek fel az ország
hasznára. Hódmezővásárhely továbbra is jelentős tényező marad.
Horizont
@C_3PO: Sokan nem ezt gondoljuk Gyurcsányról.
Nem vagyok DK-s se gyurcsányista.
Van hibája neki bőven de elismerem abban amiben jó.
fergeteg
Pesten Karácsony Gergely nagyot fordít a kormányrúdon. Nem gátolja,segíti a kormány munkáját.
Horizont
@C_3PO: Köszöntünk, van köztünk egy MSZP-is :DDDDD
Vagy csak Gyurcsány utáló? :DDD
nemkati
@C_3PO: Medgyessynél azért jobb volt. Jól tette. És nem megpuccsolta, az MSZP váltotta le Medgyessyt Gyurcsányra. Ők is rájöttek, hogy rosszul választottak. Nyertek is Gyurcsánnyal 2006-ban.
C_3PO
@Horizont: Nem vagyok párttag sehol! Feri lejárt lemez! A saját csapdájába esett bele! Miniszterként jól kezdte, s ha kivár 2006-ig, hagyja MEGYÓT végig vinni a mandátumát, akkor az övéi előtt is hiteles marad!
Volt egy törés nála... Nem csak 2006 szeptember-októbere! Már előbb!!! Aztán jött a többi! Ma reggel néztem a TV-ben: hadonászik, hadovál, kapkod... Ez nem vezet jóra! DK hamarosan véget ér... Miatta!
C_3PO
@nemkati: Erős hátszéllel leváltatta MEGYÓT! Baj!!
kereső
@C_3PO: Tényleg? Mit tett az mszp, az szdsz, hogy ma nem gyurcsány legyen a legnagyobb ellenzéki párt elnöke? Miért nem tudták megtartani a tagjaikat, a szimpatizánsaikat? A vásár mindig kettőn áll.
Ami meg "Megyó" megpuccsolását illeti- ez a fideSS narrativája, amit sikeresen beépitett az ellenzéki agyakba. Az igazság odaát van. Az szdsz a D209-es "botrány után bizalmi szavazást kezdeményezett a miniszterelnök ellen. Ami kedvezett az mszp választmányának, elnökségének (GYF egyikben sincs!), mert nem akarták, hogy rájuk égjen az ügynökvád. Bár MP elmondta, hogy Ő a pénzügyminisztériumban tul.képpen kémelháritási feladatot kapott- az oroszok ellen.Hogy az oroszok ne tudják meg idő nap előtt Magyarország csatlakozását az IMF-hez. Medgyesi a bizalmi szavazás előtt lemondott. Az mszp vezetése Kiss Pétert akarta miniszterelnöknek. A párton belül nagy hatalmat képviselő megyei elnökök meg nem. Itt jött képbe GYF. Az mszp megyei elnökei emmelték trónra, és ők voltak azok is ,akik letaszitották onnan. Na, de ez már egy másik történet- ami úgy kezdődött, hogy GYF nyomására a parlamenti többség megszavazta az összeférhetetlenségi törvényt, és az ország első korrupcióellenes törvényét.
nemkati
@C_3PO: Ahogy minden ellenzékit, a Fidesz Medgyessyt is lerántotta a sárba a D209-cel, már ezért sem maradhatott. Mint ahogy senki, aki nem a Fidesz nótáját fújja. Az mind mocsok a szemükben, elvetemült hazaáruló, stb. Lényeg, hogy nem bírálni, hanem gyűlölni, és eltaposni kell. Ezt a gyűlöletet sikeresen beleverték a nép fejébe.
nemkati
@kereső: *****
Most olvastam csak el amit írtál, és látom hogy van amit én is így gondolok. Azaz, mindent.
C_3PO
@nemkati: Jajjjjjj! Ne a kacsacsőrű emlőst okold azért mert nem oda tojta a tojást!
csipetke
Pedig Dobrevnek sokkal nagyobb esélye lett volna,mint MZP-nek,és ha nem is nyert volna, a puhosnak most nem lenne kétharmada. Ez teljesen biztos. Most meg majd szívunk, mint a torkosborz,mert az eu a maffiának már csak úgy adja a lóvét,hogy ellenőrzik a költést,(már eddig is így kellett volna), de ezek sajnos mindig fognak kiskaput találni a pénzlenyúláshoz. Így hát újabb négy évig maradunk az eu szegényháza,csakúgy,mint mindig orbán alatt
nemkati
@csipetke: Talán Dobrevvel vitázni is leállt volna a diktátor. Ki tudja. Na azt megnéztem volna ahogy felmossa Viktorral a padlót. :))))
kereső
@nemkati: Köszi. Nem mind "gondolat"- a legtöbbje tény.Mert , hha az mszp megmarad a Nyers Rezsőék+Horn Gyula által kijelölt elvek mellett, nincs az a gyurcsány, vagy bárki, aki szét tudta volna verni. Csak hát feladták az elveiket, szó politizálás lett- ami ugye a fideSS privilégiuma, a permanens kampány. 16 éve amortizálják gyurcsányt- fele sem igaz szövegekkel, és volt pártja+a "liberális értelmiség" hathatós közreműködésével. Ő lett a patás, a mumus- akivel riogatni lehet az ellenézki szavazót., ez most gyönyrúen meglátszott a mostani kampányban. Öszöd?? Irtam már máskor, máshol: Ki, és mikor fogja szuámonkérni orbánon a nyilvánosságot a parlamenti pártja előtt elmondott beszédéért, amely csak rá és a fideSS frakció tagjaira tartozik. Ja, ezt soha ,senki- erre csak gyurcsányt kellett volna kötelezni, és mert nem tette, ezért aztán bűnhődnie kell- mondja az ellenzéki szimpatizáns . Az nem jut el az agyáig, hogy ezt is a fideSS kezdte el harsogni, nyilvánosságot követelve. Na ennyit erről- ez ma már történelem.
csipetke
@nemkati: 09:22 Vele főleg nem állt volna le vitázni a puhos,mert azért azt tudjuk,hogy Dobrev egy rendkívül okos nő,jó kommunikációs készséggel. Neki nem kell megírt papír,hogy még a "Jó reggelt!-et is onnan olvassa fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.