Nehéz erről indulat nélkül beszélni, aljas, tróger, gyáva dolog, ami történt mondta Vona Gábor arról, hogy Karácsony Gergelyen és Donáth Annán kívül egyetlen ellenzéki vezető sem volt ott Márki-Zay Péter mellett, amikor elismerte a vereséget vasárnap este.

Aljas, tróger, sarló-parizer koalíció – Vona Gábor kiosztotta Jakab Pétert

Megemelem a kalapom Karácsony Gergely és Donáth Anna előtt

– tette hozzá a Jobbik egykori miniszterelnök-jelöltje, aki szerint megható beszédet mondott MZP, de nem kellett volna a gyerekeit felengedni a színpadra.

Az viszont, hogy a többi ellenzéki pártvezető nem volt ott a vereség beismerésénél, Vona szerint

aljas, tróger, gyáva dolog volt.

Amikor Jakab Péter MZP-t teszi felelőssé a vereségért és gyávasággal vádolja a négy évvel ezelőtt a Jobbik éléről távozó Vona Gábort, azt a Jobbik volt elnöke projekciónak tartja, hiszen szerinte Jakab a saját hibáit vetíti ki másba.

Jakab Péternek Vona szerint annyira nem volt bátorsága, hogy a májusi Jobbik-tisztújítás előtt bizalmi szavazást kérjen maga ellen. A baloldal hozta a szavazóit, ám a Jobbik elvesztette 2018-as táborát

– mondta a Jobbik volt elnöke.

Vona szerint a hatpárti összefogásnak vége, az ellenzéki blokk két táborra szakadt, az egyik oldalon a Párbeszéddel, a Momentummal, a másik oldalon a Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között létrejött sarló-parizer koalícióval.

Most az lett a Jobbik mondandója, hogy „szeretem a parizert és Ferit”. Szerinte nincs igaza Jakab Péternek, hogy aki a 2018-as Jobbikot visszasírók a fasisztákat sírják vissza, egyszerűen a 2018-as Jobbik-tábor nem a DK előzenekarára vett jegyet.​

Forrás: atv.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Vonának nem lenne szabad nyilvánosságot adni...pont úgy mint horngábornak, vagy fodorgábornak..ezeknek a politika szemétdombján kellene kapirgálni..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Vona egyszer már bukott politikussá vált.
Alkalmasint a koalició másik fele is szerintem orrbefogva szavazott a Jobbik és a Momentum miatt.
terlasz
Vona sértve érzi magát Jakab beszólása miatt.
NKF
Jakabka egy süket f@sz. Nem értem .hogy a fenébe lett ez segg pártelnök?
kereső
@NKF: Talán mert voltak a Jobbikban( a tagságban) olyanok is, akik nem akarták véglegesen magukra rántani a "náci" jelzőt.
bence
Vona ?! Ugyan már ! Vona jobb ha hallgat ! Ő az egyedüli aki megtudta volna semmisíteni orbánt ! Ehelyett mit csinált ? Összefogott vele !
vitriol
vona 4 évvel ezelőtt már csúfosan leszerepelt, azóta játssza a megmondó embert, de nem áll jól neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.