Több civil szervezettel szemben is bírságot szabott ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteken, amiért a civil szervezetek érvénytelen voksolásra buzdítottak a gyermekvédelmi népszavazáson. Az NVB egy fellebbezés elbírálásakor azt is megállapította: jogsértő volt, hogy Márki-Zay Péter a vasárnapi szavazáson a kék szalagot viselte.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes, hogy a pártjelvény nem az! =))
Giovanni Alba
És aki gyerekkel ment el szavazni? Az NVB meglehetősen sajátos logikája szerint ő is megsértette a kampánycsendet, nyiltan propagálta a népszavazást, egyértelműen utalva annak plakátjaira, illetve az elszomorítóan pancser reklámfilmre.
RonaGyuri
érdekes, hogy a pártjelvény nem az! =))
namihami
@Giovanni Alba: 11.08: Akkor én is (feltehetően) vénségemre büntetett előéletűvé válhattam? Horribile dictu, képes voltam az unokámmal menni. Akkor nagyon zárom az ajtót, nehogy rámtörje a TEK és elhurcoljon.
De, ha kell, az életem árán is megpróbálom megakadályozni, hogy az unokámat az oviban átoperálják. Mert a fideszfilm szerint arra készülnek. Vagy ez csak a fideszparasztjainak választás előtti ""nemkampánysértő"" filmecskéje lehetett?
kereső
Ahol én szavaztam, ott a szavazó helység tiz méteres körzetében hirdették a fideSS-es jelöltet a villanypóznára felrakott pkakáton. Ugye, 150 méter az ami nem törvénysértő?
justhpeter
Így járunk akkor, ha csupa féleszűt választunk a bizottságba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.