A miniszterelnök már szerdán is beszélt az orosz agresszióról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Annyira átlátszó,hogy minden állásfoglalással fáziskésésben van orbán.Nem tudta volna ezt mondani a sajtótájékoztatón?Nem,mert először megkérdezte putyint,hogy mit szól hozzá?Alakoskodjunk tovább volt a válasz,megkapta az engedélyt , ezért a fáziskésés.
relatív
Azért minden állásfoglalás előtt - Európa, NATO - a tények kivizsgálásának meg kellene előzni a döntést. Világszerte - akár média közlések, fake news alapján - téves hiedelmek sora ismeretes, illetve visszája !

A hibás állásfoglalás IS lehet közösség ellenes, mérgező mindenkire !
kereső
Miután nem jött be putyin hazugsága, mert műhold felvételek , és német hirszerzés által lehallgatott orosz katonák általi beszélgetések igazolták , hogy az oroszok ebben is hazudtak- és mert a lengyel PIS elnöke is már szemüveget ajánlott orbánnak, és putyin megengedte, elitélte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.