A békés egyet nem értés politikáját javasolja mindenkinek Orbán Viktor. A saját felelősségét abban látja, hogy tud-e jó példával elöl járni. Csakhogy 12 évnyi, erőből történő politizálás után hihetünk-e neki? Aligha, hiszen korábban ő mondta ki, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Én meg az alábbiakat javaslom különösen az ellenzéki képviselőknek:Gondosan olvassák el és értelmezzék Vörösmarty Mihály Gondolatok a könyvtárban című versét.A verset 1844 év végén írta a költő akkor amikor hasonló volt a helyzet a világban.Ha a tudós belép a könyvtárban az emberiség romjain látja a tanulságokat, hogy míg milliók nyomorra születnek, addig néhány ezernek üdv a földön. a költő csak nyomort, igazságtalanságot ,hazugságot lát a földön. Ezek után felteszi a kérdést, hogy ment-e előbbre a világ a könyvek által, vagy ha ment csak azért, hogy a dicső népek salakja még borzasztóbb legyen? Akkor most döntsük le azt amit az ezredek az ész napvilága mellett felépítettek a bölcsek és a költők, és a jónak és a rossznak egy máglya tűzön kell elhervadniuk?Kérdezi a költő amire maga a költő ad választ , hogy nem , mégis fáradozni kell, s küzdeni erőnk szerint a legnemesbekért, hiszen előttünk egy ország sorsa áll. Azt is leírja a költő hogy össze kell fognunk ,hogy a "pór is mondhassa, hogy nem vagyok magam, Testvéreim vannak, Én védem őket, ők megvédenek engem.Ez az amiért csüggedni nem szabad".
Szerintem minden embernek, de a képviselőknek fel kell tenniük a kérdést,hogy "Mi dolgunk a világon?küzdeni Erőnk szerint a legnemesbekért, előttünk egy nemzet sorsa áll, Ha azt kivíttuk a a mély süppedésből s a szellemharcok tiszta sugaránál Olyan magasra tettük mint lehet Mondhatjuk, térvén őseink porához:Köszönjük élet! áldomásidat,Ez jó mulatság , férfi munka volt.!
Aki nem ezeket a szempontokat tartja képviselőségének alapjának, annak azt ajánlom, hogy adja vissza a mandátumát és messze ívben kerülje el az Országházat.Remélem nem lesznek sokan!
Csizmás Kond
...elképzelem hányat hunyorított amíg ezt elmondta...
Nessy
Nem ártana hazánk nagyjainak nemcsak négyévente protokoll látogatást tenni a nép kiválasztott tagjai között. Talán nem is ártana valóban, testközelből megismerni a való életet!
RonaGyuri
s az sem lenne túl nagy kár, ha te és a hasonló erőszakos megmondók döntenének, hogy:
csináljátok,
vagy befogjátok a pofátokat! =))
Rockxy
még mindig csak pofázás van demokráciáról, jogállamiságról és egyéb nem létező cukiságról, meg pártokról, akik megoldják a helyzetet (nincs ilyen szándékuk).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.