AZ ILYEN SÜKETELÉSEK SOKAT ELMONDANAK AZ OKOKRÓL! =)) Feldúlt voltam. Ültem a szavazókör közepén, és csak dőlt belőlem a panasz. Gáborról, akitől azt kellett megkérdeznem a falu széli romhalmazban, kezemben a mozgóurnával, tudja-e, mi történik, és hogy melyik országban él egyáltalán. Jeleztem fideszes delegált társamnak, hogy a súlyosan beteg férfi a jelek szerint képtelen felfogni a körülötte lévő világot, így párjának, aki majdnem vak, két szavazata lesz. Nem hagyott nyugodni a hatalmas tévé sem, ami többet ért a háznál. A társam kitessékelt. Lesújtott mindez. Másfél órán belül tizennégy kormánypárti szavazatot gyűjtöttünk be. Nem tudtam eldönteni, hogy a metsző szél vagy a rideg döbbenet hasogat-e jobban. Halottam, hogy a Fidesz választókörönként előírta az aktivistáknak a mozgóurnás kvótát. Csalás ez szerintem, amint az volt a kamujelölt indítása is, aki végül 4,5 százalékot kapott. Szoros eredménynél sorsdöntő. Nem lett rá szükség. De azt mutatta, hogy Orbán Viktor és társai...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Az írás magáért beszél. Ha nem érted, akkor ne gyötörd az agyad. Csinálj valami mást.
Vagy olvasd el ezt, vagy a többi beszámolót. Hátha.
www.magyarhirlap.hu/belfold/20220409-a-magyarok-butasagaval-indokoljak-a-vereseget
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@nemkati: Már mossa kezeit mindenki. A Kúria is úgy döntött, hogy Romániába nincs beleszólásunk a rendőrség dolgába! Csak a belügyeikbe belevau tizenéve!
nemkati
@Nessy: Ja, talán be akarja kebelezni Romániát (vagy csak Erdélyt?). :)))
A szlovákok is rémképeket látnak már, de én már mindent láttam itt a NER alatt és mindennek az ellenkezőjét is, úgyhogy azt, hogy mi van a háttérben, mi van 0rbán fejében, azt vagy utólag, vagy sose tudjuk meg. De az biztos. :)

444.hu/2022/04/11/orban-putyin-segitsegevel-akarja-felparcellazni-szlovakiat-mondta-a-szlovak-parlament-elnoke
nemkati
@Horizont: Nehéz küzdelem ez. :)))
Viszont semmi értelme.
Csizmás Kond
@nemkati: pedig le kell azt aki csak hasára ütve állít olyan dolgokat amit nem látott nem tud bizonyítani semmit.
nemkati
@Horizont: Na, akkor már megérte! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.