A DK elnöke szerint nincs ok arra, hogy együttműködjenek Orbán kormányával. A napokban Márki-Zay Péter azt nyilatkozta, hogy szeretne Orbánnal beszélni, hogy hathasson rá.

Gyurcsány szerint törvénytelen az Orbán-kormány, nekiment Márki-Zaynak is

Fotó: Facebook

Magyarországnak törvénytelen kormánya van, lesz. Ha a politikai rendszer lényege a hatalmon lévők csalása, márpedig ez a helyzet, akkor a kormány törvénytelen

- írta a Facebookon hétfő délelőtt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök.

A DK elnöke szerint a választáson a csalás nem a választás napján történik, hanem amíg eljutunk oda. Egyoldalú választási törvénnyel, megtorló államhatalommal, szélsőségesen aránytalan nyilvánossággal, pénzügyi háttérrel.

"Nincs ok tiszteletre, együttműködésre, elfogadásra. Ok csak az elutasításra és a küzdelemre van. A fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell"

 - írta Gyurcsány, aki utóbbi kijelentésével áttételesen Márki-Zay Péter volt ellenzéki miniszterelnök-jelöltet is bírálta, aki a napokban azt nyilatkozta, hogy szeretne hatni Orbán Viktor, ezért fel akarta venni vele a kapcsolatot.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Nem kell sok idő ahhoz , hogy rájöjjenek a szavazói mekkora hibát követtek el, amikor orbánra szavaztak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Lehet, hogy a szentfazék befelé fordul, orbán nem foig - ez tutti ! Gyurcsány meg nagyon jól tudja, hogy minden le van papírozva, ez a kormány a jog szerint ott ülhet, ahol. Más kérdés, hogy alákellene már gyújtani ! Na, de kivel, kikkel ? Itt már semmi sem nyilvánvaló !
Gauntlet
És ez tizenkét éve megy Feri! Most jöttetek rá?!?!?! Mi lesz még itt?!
kormanyos63
@bence: Nem értek veled egyet, mert szerintem még kurva sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a fideszre, és orbánra szavazók rájöjjenek, hogy mekkora hibát követtek el!
Németh István
Nekiment az Orbán Úr a maki majomnak?! hát mán mit csinált volna? A nagy senkit, felkérte volna a gyurcsányhoz hasonló, de még azt az elvetemült szintet meg sem közelítő, annál aljasabb és hülyébb, hazaáruló kormányzásra??? mondván neki >> te sült ökör alias nyikhaj; átadom az ország miniszterelnökségét, hogy irtsd ki a MAGYAROK NÉPÉT, pusztítsd az országot ott ahol látod-éred, így érdem szerint nyalhatod az Eu.-soros segget!!
ómió
Na, majd Böszme efftárs meghazudja nekünk (vajon reggel, éjjel vagy este?), hogy mi is az a "törvényes"!
Lepényleső
...2012 - es "választási törvényre" hivatkozva 2014-től dokumentáltan,- ha jól számoltam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.