LENGYELORSZÁG ARRA KÉSZÜL, HOGY A KÖVETKEZŐ HETEKBEN MINDEN KAPCSOLATOT MEGSZAKÍT A MAGYAR KORMÁNNYAL, KIVÉVE A NEMZETKÖZI TESTÜLETEKEN BELÜLI TALÁLKOZÓKAT – írja Wpolityce lengyel napilap értesüléseire hivatkozva a Portfolio. A lap szerint a döntést Jaroslaw Kacyznski, Lengyelország de facto vezetője adhatta ki a magyar kormány orosz invázióval kapcsolatban tanúsított álláspontja miatt. .. A döntésnek az lehet a mozgatórugója, hogy a lengyelek a csehekkel és a szlovákokkal együtt azt feltételezték, hogy a magyar kormány oroszbarátnak tűnő hozzáállása az április 3-i választási kampány része volt, ezt már a lengyel TVN24-nek mondta a miniszterelnök-helyettes. Mivel azonban az Orbán-kormány a választások után is fenntartotta az oroszpárti retorikát, így ez a V4-ek szemléletének mélyebb felülvizsgálatát kényszerítette ki. ... MAGYARORSZÁG OROSZORSZÁGTÓL VALÓ FÜGGŐSÉGE NAGYOBB LEHET, MINT AMIT A HIVATALOS MAKROGAZDASÁGI ADATOK JELEZNEK

Forrás: olkt.net
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Csak sikerült elővarázsolni a cikket.
Elnézést, hogy beleavatkozom, de, mivel egyébként is a Portfolio jegyzetét vette át az olkt.net, linkelem a magyar forrást:

www.portfolio.hu/global/20220411/feladja-a-lengyel-kormany-a-kapcsolatait-a-magyarral-az-orosz-invazio-miatt-538877

Lévén ez nagyon fontos, kitárgyalásra érdemes hír, nem értem, miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot akár itt , a Propelleren, akár a médiáékban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nyírfa: Az én kommentem nem bizonyíték neked semmire, mert csak halandzsázol államról, meg területekről...!

Akkor, amikor naponta emelkednek az árak a kiprovokált tetves DS háború miatt...
Eladott Ország
A bűnöző román cigány ( többgenerációs migráns) és politikai prostituált bandája az ország tragédiája lett és valamennyien szívunk, a maffiaállam miatt! Vajon meddig?!...
Eladott Ország
Őszintén remélem, hogy mindenki aki a fideszre húzta az x-et az ilyen boldog lesz akkor is amikor jönnek a megszorítások, elszállnak az energia, üzemanyag és élelmiszer árak, az infláció, aztán amikor kirakják a szűrünk az EU-ból, és ne is reméljétek, hogy majd Putyin megment, Putyinnak Magyarország és Orbán addig kell ameddig EU és NATO tagok vagyunk mert így van egy kémközpontja, de ha kirúgnak minket ezekből a szervezetekből, akkor már Putyinnak se fogunk kelleni. Az elmúlt évtized szabadrablása kiürítette az államkasszát, a jogállamiság eltörlése elzárta az EU-s pénzcsapok nagyrészét, a mostani választás eredménye pedig a maradékot. Ezen felül Viktornak nemhogy az EU-ban, de már a V4-ben sincs szövetségese, szóval, összegezve ez a választás az ország összeomlásának első lépése. Boldog államcsődöt mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.