Márki-Zay Péter a kampányban öt percet kapott a köztévé képernyőjén, most majdnem tízszer annyit beszélgetnek vele.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Emmersson71: Sokan mondták, hogy talán nem pártembert kellene jelölni, hanem valami civilt, akit a Fidesz nem tud kikezdeni. Hát ez se jött be. MZP-t más miatt is kikezdték, lejáratták, de főleg azok miatt, amiket a kampányban szónokolt.

Egyébként meg tökmindegy, az ellenzék kit indít. Amíg ez a választási rendszer van, amíg a média és a pénz 99%-a a Fidesz kezében van, addig nem lehet leváltani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Na..a keresztyén, jobboldali trójai faló eredeti helyére (vissza)kerül!
nemkati
@Kanji: @Emmersson71: Ezt a DK már az elején felismerte, szóltak is, de a többiek belekényszerítették, hogy elfogadja jelöltnek. Muszáj mindig csak utólag okosnak lenni?
Nessy
@Emmersson71: Még a végén kiderül, nem ok nélkül gondoltam első perctől kezdve, hogy a fidesz beleavatkozott a második forduló eredményébe. Beszavazva a leggyengébb láncszemet!
Emmersson71
@nemkati: Már az előválasztásnál nem értettem, hogy került oda MZP párt nélkül. Azt meg végképp nem értettem, hogy a 2. fordulóba miért nem csak 2 jelölt jutott!
Nyilván az összefogásra voksoltam - utoljára szavazva, míg OV él! -, de orr befogva, fintorogva, mert bármi jobb, mint a Fidesz.
nemkati
@Emmersson71: Sokan mondták, hogy talán nem pártembert kellene jelölni, hanem valami civilt, akit a Fidesz nem tud kikezdeni. Hát ez se jött be. MZP-t más miatt is kikezdték, lejáratták, de főleg azok miatt, amiket a kampányban szónokolt.

Egyébként meg tökmindegy, az ellenzék kit indít. Amíg ez a választási rendszer van, amíg a média és a pénz 99%-a a Fidesz kezében van, addig nem lehet leváltani.
Nyírfa
És most, Gergely, van véleményed, vagy tök mindegy, hagyjunk békén, mert úgy véled, nincsen elszámolni valód felénk?
kereső
Most lesz teljesen kinyirva Jakab. Felkészülnek a "baloldali"szavazók a karámba terelésre.
kereső
Bocsássatok meg- de én annak, aki maga vallotta be, hogy még 2014-ben is a fideSS-re szavazott, 2002-ben meg hónapokig talpig kokárdában kampányolt orbán mellett- nem hiszek. Akinek a rendszerváltás utáni kormányok közül a 1998-2002 orbán kormány volt a legjobb kormány- az nem egy jobbközép jobboldalról "ábrándozik", hanem egy fideSS klónról- ugyanazzal a ultraliberális gazdaságpolitikával, ugyanazzal az egyházi támogatással és szerepvállalással a világi életben, és ugyanolyan antiszociális nézetekkel. Minek? Egy ilyen "néppárt"-unk már van. FideSS-nek hivják. Ha a jobbikosoknak van egy csöpp kis sütnivalójuk, akkor nem dőlnek be ennek a vigécnek. Tulajdonképpen neki is csak annyi baja van orbán rendszerével, mint anno orbánnak a kádár-rendszerrel. Nem ő ült a főtitkári székben. Mert MZP ugyanaz a mentalitás- saját véleményéből egy jottányit se.
nemkati
@kereső: Nem ő az egyetlen. Hadházy is a Fideszben kezdte 2006-ban. Őt mégis elfogadjuk, pedig 2006-ban ő is a Fideszt látta a legjobb pártnak.

Most meg a Fidesz egyik legnagyobb ellensége.
Nyírfa
@kereső: 11.19

Nem tudtam róla. Sem azt, hogy 2014-ben a fideszre szavazott, sem azt, hogy az I. Orbán-kormányt tartotta a rendszerváltás utáni idők legjobbikának. Ezek nélkül az információk nélkül is zsigeri ellenszenvet éreztem iránta. Már csak egy kérdésem van: ezen ismeret birtokában hogyan értékelhette többre Karácsony akár önmagánál, akár Kláránál? Hogy ő nem is akart miniszterelnök lenni, már tudjuk. Hogy Dobrev mindenáron való hátra lökése volt a terv, már tudjuk. Abban reménykedett, hogy a fideszesek vagy a bizonytalanok megszólíthatóak azzal a kampánnyal, hogy Márki a szíve, a politikai felfogása szerint: fideszes?
Hogy én figyelmetlen voltam, ezért most haragszom is magamra, mert mindezek tudatában távol maradtam volna a szavazástól. De Gyurcsány?
Most úgy ítélem meg, hogy a DK-nak, a szociknak , Jakabnak borítania kellett volna, felmutatva, hogy az egyik 19, a másik 1 híján húsz.
Lám, a Momentum már az eszembe sem jut.
Kegyetlenül át lettünk verve. És engedve a vágyainknak, hagytuk is magunkat. Ennél hitelesebb példája nem is lehet annak a Buddha-igazságnak, hogy ne vágyakozz!
Szépen vagyunk, itt állunk Orbánnal a vállunkon, és sehol az ellenzék.
Nem vagyok Gyurcsány.
kereső
@Nyírfa: DE nem tehették!- éppen az előválasztás második fordulójának eredményét látva. Mindannak ellent mondott volna, ami a hatpárti szövetség alapelve volt!
kereső
@nemkati: Hadházy , ha jól rémlik miután otthagyta a fideSS-t lmp-s lett. És gyakorlatilag sohasem viselkedett "pártpolitikusként"- bármit jelentsen is ez. És Ő már bizonyitott- az a hihetetlen szivósság amivel feltárja a maffia lopásait, ügyeit ,az igazolja . És, ha megfigyelted- Ákos nem "politizál. Ő csak feltár, orientál- de az akaratát nem akarja másokra kényszeriteni. Lényeges különbségek vannak a két ember között.
nemkati
@kereső: Persze hogy lényegesen mások. De abban egyeznek, hogy a Fideszben kezdtek.
Peller Anikó
@Nessy: Nessy drága, nem a második forduló eredményébe avatkozott be a fidesz, hanem a második forduló eredményébe is !!

Az első fordulóban kitúrták a Jakabot. Csak nem gondolod, hogy a Jakab féle támadó hadüzenettel szemben a Makizé szeressük egymást és a fideszeseket is meg minden más gazembert is szeressünk habitus ekkora eredményt hozott neki?

Már az első körben is a cél az volt, hogy toljanak le mindenkit, de csak Jakabot sikerült.

A Kalácsonyt kitekézték, ebben nyilván a Makinak nagy szerep jutott, de nem is akart ő nagyon minielnök lenni, neki is az volt a fontos, hogy ne Dobrev legyen, saját bevallása szerint ha hinni lehet a híreknek.

Aztán a második körben meg csak néztek mint a moziban, talán még most sem értik mennyire elcseszték ezt is. Mert nem olvasnak propit.

Bezzeg a Tehén kém szorgalmasan jelent és jókat derül mennyire gyökér ellenzékünk van.
Nyírfa
@kereső: 11.55

Eleve nem lett volna szabad elindítaniuk a 2.fordulót Karácsony visszalépésével Márki javára. A hatpárti szövetség nem építette bele a szerződésbe annak, a szerződő felek általi megszegését, illetve, létrejötte esetén a lehetséges szankciókat vagy az újratervezést.
Ha én többedmagammal elindulok egy úton, de menet közben kiderül, hogy az nem az én utam, mert akikkel együtt haladok, azok mentalitása, célja számomra vállalhatatlan, akkor visszafordulok. Sajnálom, hogy most felültem a vállalhatóság illúziójának, még ha ezt a magunk vélt érdekében a hat pártért is tettem.
kotos
Nincs jobb reklám a Fidesz számára MZP szerepeltetésénél.
Clavigo
Jól végezte a dolgát...Sikeresen tönkrevágott mindent..( karácsonnyal együtt ).. Most jönnek a juti- falatok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.