A volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint mindez ezután is így marad.

Márki-Zay keményen nekiment Orbánnak: "A kommunikáció terén a hitleri mintát követi”

Mára a politika nevű társasjáték mögül eltűnt a becsületes demokrácia, eltűnt a tiszta választás, de bíztam benne, hogy még ilyen feltételek között is legyőzhető a Fidesz, csak annyi kell, hogy összefogjunk, az erőforrásbéli hátrányainkat munkával pótoljuk, mutassuk magunkat az internetes felületeken, és legyünk jelen április 3-án a szavazókörökben, így gátolva meg a csalásokat 

– jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester a Facebookon.

Hozzátette:

A munkát elvégeztük, mégis látványos kudarc a vége. Elvéreztünk a brutális propagandával szemben, képtelenek voltunk hatástalanítani a Fidesz olyan aljas hazugságait, mint hogy magyar katonákat küldenénk meghalni Ukrajnába, és hogy elzárnánk a gázcsapokat.

Megdöbbentő, hogy a leuralt nyilvánosságban mennyire működik az agymosás. Orbán a kommunikáció terén a hitleri mintát követi, csak míg ott a zsidók voltak a hibásak mindenért, itt az ellenzék. Szólok előre, hogy eztán is így lesz!

Forrás: atv.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Nem hazudik, csak te ezt sem érted ott az elfekvőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
Abszolut.7 évvel ezelött putin elvtars kezdte el a göbbelsi rhetorikat és azt teljesen átvette putintol orbán. Na végül is egy a celjuk.
Németh István
Kifejezetten tudományos alapon közlöm, hogy a maki-zay az őrült-zsenik és a hazaáruló nemzetbiztonságot veszélyeztetők miniszterelnöke (gyurcsány-dobrev tanítvány, nem hiába!); a 47-es út két partján fekvő HÓD és MEZŐVÁSÁRHELY egyesítésével létrehozott országos székhelyen dolgoztatja a városka közszolgálatos személyzetét! Kifejezetten eredményes munkát végez, mert nem csinál, tesz semmit; DE a polgármesteri- miniszterelnöki díjat felveszi, költségeit elszámoltatja!! (A NAV dícséretessen csak és kizárólag magas szinten elismerni tudja a pénzkezelési művészetét!) A nemzetközi diplomáciai munkáját a szomszédos ukrajnára is kiterjesztette ezzel elismerést szerezve az országa polgárainak! A polgárok hálából fejenként évi 100 ezer forintos biztonsági segélyt adnak az ukránok > oroszokat és ukrán állampolgárokat ritkító tevékenységhez amelyet a túlnépesedés égisze, azaz megakadályozása okán. Aztán HÓDMEZŐVÁSÁRHELY minta szerű város, okos és művelt polgárai felnőttek a kereszt-rejtvények megfejtési szintjére, nem buták igen is tudatosan az autóikat nem használják villamossal járnak akár Szeged országába dolgozni vendég munkásként, de nem isznak vizet sem >> mert a bortúltermelés okán inkább feláldozzák magukat és az Algyő-i gázcsapot is elzárva inkább gyertyalánggal fűtenek - a német mintára! Nem esznek, így nem terhelik a Földet a túlsúlyaikkal - csuda egy értékes ország, a miniszterelnöke megérdemli a gulági nagydíjat, de a bitófa emlékérmet is! Üdvözlettel én a tudományos kutató!
kereső
MZP!! Orbán nem csak a kommunikáció terén követi a hitleri mintát- már az egyszemélyi hatalom megszerzése is kinosan hasonlitott a hitlerire, és azóta is több intézkedése - a családpoltitkában tett- a hitleri rendelkezések másolata. És nem "kommunikáció", hanem propaganda. Olyan echte goebbelsi- az aktuális ellenség kijelölésétől kezdve minden. Gyurcsány volt a "próbababa", és működik- még nálad is. Te, nem vagy "ellenség", csak eljátszod.
kereső
@Macskaszem: Már dolgozik a sajátján-"Én orbán viktor"- alcim Hazugságaim 12 kötetben fog megjelenni.
kereső
Egyébként meg az a következő feladatod, hogy a jobbik táborát visszatereld a fideSS szárnyai alá.
ómió
@Aki Én: Te ott az elmeosztályon mindenkit "elfekvősnek" látsz!? Még mindig nincs számodra terápia?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.