A parlament alakuló ülését Áder János leköszönő államfő hívja össze, minden bizonnyal május másodikára.

Megvan a dátum! Ekkor választhatják meg Orbán Viktort miniszterelnöknek ötödszörre

Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A Momentum és Hadházy Ákos bojkottra készül, nem teszik le képviselői esküjüket az alakuló ülésen, míg az LMP-s Ungár Péter szerint ez rossz irány és nevetséges.

Mindenesetre azt már lehet tudni, hogy Áder János leköszönő államfő az előzetes konzultációk alapján bizonyosan május 2-ra hívja össze az alakuló ülést – mondta egy kormányközeli forrás az ATV-nek.

Forrás: atv.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
izgulok!-mi van ha nemet mond? :) én az ö helyében nem venném át az elödjétöl ezt a lepukkant országot! -távozz tölem gyurcsány ...,már több mint 12 éve orbán a király,aki még mindíg másokba törölközik...
tudode
Ezek szerint a fideSS alapítók selejtjei már a koreográFIÁRA sem adnak, mint 2018-ban, amikor az un. köztársaság nélküli "köztársasági elnök vihogás közepette cirkuszba illően eljátszották a kötelező protokollt:
.
---- Dr. Áder János kormányalakításra kérte fel Orbán Viktort
www.youtube.com/watch?v=mC5K5PCKNQU
.
„””””Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök május 5-én, a Sándor Palotában. Dr. Áder János kedden, a parlament alakuló ülésén terjeszti be hivatalos formában is javaslatát. Orbán Viktor az államfő kérdésére, vállalja-e a miniszterelnökséggel járó felelősséget, határozott igennel válaszolt, és úgy fogalmazott, kivételes megtiszteltetésnek tartja, hogy harmadik alkalommal is megbízták az ország kormányzásának feladatával. Valamint kijelentette: büszke arra, hogy újabb négy évig szolgálhatja hazáját, és mindent meg fog tenni azért, hogy kivívják a magyaroknak a tiszteletet itthon és a világban.””””

----- Orbán: Három harmadot képviselek 18-05-07
www.youtube.com/watch?v=NkvrH_WcY-M
.
Hivatalosan is kormányalakítási megbízást kapott Orbán Viktor Áder János köztársasági elnöktől. Az államfő a Sándor-palotában fogadta a miniszterelnököt, aki a felkérést elfogadta, és azt mondta: a három harmadot, azaz az ország minden polgárát szolgálni szeretné a Fidesz kétharmados többségével. Orbán Viktor az új kormány legfontosabb feladatának az ország biztonságának és kultúrájának megőrzését nevezte"""
---------------------
.
Reszkess EU folytatja országromboló, és az EU egyik szobájában egy RÉM, aki nem ismer se Istent, se embert ha a lóvéról, és hatalomról van szó (( Lásd Simicskát, Sorost, és a többieket))))
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=184s
--------------
.
---- Orbán Viktor rárontott nemzete felére - Városi Kurír...
orsos vendel
"Ekkor választhatják meg Orbán Viktort miniszterelnöknek ötödszörre" Az AK47-es utan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.