A XVIII. kerületben igyekezett egy igazoltatást valótlan adatokkal megúszni egy nő, de pechjére a rendőrök hazakísérték, ahol már előkerültek a személyes okmányai.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint április 8-án kaptak bejelentést arról, hogy egy férfi a XVIII. kerületben feltartóztatott egy nőt, aki korábban 200 ezer forintot lopott el tőle a lakásában. A helyszínre kiérkező járőrök igazoltatták a nőt, aki viszont személyes okmánnyal nem rendlekzett, és több alkalommal is valótlan adatokat diktált be a rendőröknek.

Nem akarta elárulni a nő, hogy kicsoda – kiderült, hatszorosan körözték

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A járőrök elkísérték hazáig a nőt, ott megtalálták a nevére kiállított iratokat, amik alapján kiderült, hogy az 55 éves V. R. Elvirával szemben hat körözés van érvényben.

Az elsőt a Fővárosi Törvényszék adta ki 2021 márciusában, mert a nő nem kezdte meg a hároméves fegyházbüntetését. A következő kettőt a BRFK adta ki a tartózkodási helyének megállapítása miatt, a Hatvani Rendőrkapitányság le nem töltött elzárás büntetései miatt köröztette a nőt, a Budai Központi Kerületi Bíróság pedig mindezek miatt kérte a nő elfogását és előállítását.

A nőt a rendőrök a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd el is vitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"a nő nem kezdte meg a hároméves fegyházbüntetését."
Mi az, hogy nem kezdte meg?! Az ítélethírdetésről nem azonnal a fegyházba viszik?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.