A nem várt reakciót Stumpf András, a Válasz Online munkatársa vette észre.

Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár is reagált arra a nyilvános Facebook-bejegyzésre, amelyben Bencsik Gábor újságíró, a Magyar Krónika főmunkatársa úgy fogalmazott, hogy tarthatatlan a magyar közmédia politikai elfogultsága. Orbán Gáspár szívecskével jutalmazta Bencsik bejegyzését, aminek jelentését nem kell magyarázni: egyértelműen azt jelenti, hogy a miniszterelnök fia egyetért Bencsik gondolataival – írja a Blikk.

A szívecskét, a reakciót Stumpf András, a Válasz Online munkatársa vette észre.

Az elkötelezetten fideszes Bencsik Gábor kiírta, hogy a közmédia elfogultsága tarthatatlan. Erre a közmédia kiírta, hogy "a korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozó Bencsik Gábor is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát". Szerző: hirado.hu. Nem lennék most a helyükben mindenesetre. Nézzétek csak, ki lájkolta (mit lájkolta, szivecskézte!) Bencsik Gábor eredeti posztját! Bizony. A koronaherceg maga

- írta a Facebookon Stumpf András, a Válasz Online munkatársa.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Bencsik Gábor hétfőn azt írta a Facebookon, hogy:

Akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan. Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg. Mondom ezt annak ismeretében, hogy 14-én, csütörtökön az M1-en Lánczi Tamás 48 perc című műsorának Márki-Zay Péter lesz a vendége. Az lett volna a helyes, ha a kampányban kap meghívást, hiszen ma már alapvetően tét nélküli a beszélgetés, de ez is valami. A közszolgálati magyar televízió az ország ellenzéki felének is a televíziója, az ő adójukból is működik, ideje elkezdenie aszerint is viselkedni.

A közmédia személyeskedő választ adott Bencsik váratlan kirohanására 

Bencsiket utolérte a baloldali hisztéria

- ezzel a címmel jelent meg egy cikk névtelen szerzővel a hirado.hu-n, amiben többek között leírják, hogy

Bencsik Gábor korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozott és ő is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát.

Bencsik Gábor szóban forgó bejegyzéséhez Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója is hozzászólt, aki nem értett egyet a munkahelyével kapcsolatos kritikákkal.

Cser-Palkovics András is kritizálta az állami médiát

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere óvatos kritikát fogalmazott meg a magyar állami médiaszolgáltató (hivatalos nevén: közmédia) működésével kapcsolatban – erről ITT írtunk bővebben.

Forrás: Blikk

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem bolondult meg egyik sem, csak nagyon kéne már az uniós píííz, ezért muszáj valamit felmutatni. Megprobálnak jogállamot és demokrácia látszatot kelteni. Erre még a Gazsi gyerek is megfelel. Már várom, hogy Récsölke meg Tóthgabi is mondjon valami frappánsat. Most ez van kiadva feladatnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
bencsik bárhol van, bármiről kérdezik, csak süketel...igazából nem derül ki, tudja- e hogy mit is kellene mondania egy lovagrendért..vagy valami egyéb csecse-becséért...
Toller Béla
Kíméletlenül tarkónlövik a renegátokat ! A gazsit talán nem ...
orsos vendel
"Orbán Viktor fia reagált" kit szopott le megint ???
Macskaszem
Nem bolondult meg egyik sem, csak nagyon kéne már az uniós píííz, ezért muszáj valamit felmutatni. Megprobálnak jogállamot és demokrácia látszatot kelteni. Erre még a Gazsi gyerek is megfelel. Már várom, hogy Récsölke meg Tóthgabi is mondjon valami frappánsat. Most ez van kiadva feladatnak.
orsos vendel
orsos, gyere az egesz falu var...hordoba leszel...ne felj...
dr. prédikátor
Na a ki buzigyerek előkerült??? Eddig hol az anyja picsájába kódorgott???
Emmersson71
Na, prüsszelitákok!

Itten aztán akkora a demmokrácijja, mega jogálamisság, hogy Bicskéjig elér! Ha nem elég, meghosszabíjjuk Lovazsberénnyig!
csipetke
Hát Istenem... Lehet hogy a Gazsi gyereknek az idősebb pasik jönnek be, mert esetleg még apakomplexusa is van. Az apját tekintve ez nem is csoda...
Nessy
Nagyon naiv lélek vagyok. Én úgy éreztem, hogy esetleg önálló véleménnyel rendelkezik, és azért írta, amit írt.
Nyírfa
Szerintem szálljatok le Gáspárról, és hagyjátok abba ezt az idétlen buzizást, amivel pont az ellenkezőjét bizonyítjátok annak, amit a baloldali és liberális értékek képviselnek.
Ez a fiú ugyanúgy hangot adhat a véleményének mint bárki más, és ugyanúgy nem közéleti személyiség mint ti vagy én.
Emmersson71
@Pegero: Ezt mondd meg a Dr Mini-sztereknök Úrnak..őt idéztem ;)
Emmersson71
@Nyírfa: Nem ̶a̶z̶ ̶a̶ ̶b̶a̶j̶ baj az, ha valaki meleg. Az a gond, ha tagadja és még homofób törvényhez is adja a nevét! Egyébként magasról teszek rá, ki merre mozdul :)

Gazsi gyerek azért erőst haszonélvezője a NER-nek, még ha annyira nem is, mint nővérkéje.
Nyírfa
@Emmersson71: Szerintem én nem a meleg képviselőkről írtam, és még csak nem is arról, hogy ez a fiú mennyire tehénkedik a lábunkra.
Egyébiránt örvendek, hogy a homoszexualitást te sem tartod "bajnak". Üdv. a klubban.
Emmersson71
@Nyírfa: Sose nem tartottam annak, de azért Szájert simán lebuzizom, de csak azért, mert hazudott róla és másokra sem volt ez ügyben tekintettel ;)
Németh István
Így igaz mi is nagyon sokan, mi több országosan egyetértünk azzal, hogy a közmédia csapnivaló!
A kormánynak ezzel sok, mi több azonnali tennivalója van! Ki kell pucolnia a rendszeres balliberális nyilatkozatokat kicsikaró, azt közzé tevő média katonákat! Undorító, hogy nap mint nap mennyi és milyen aljas megnyilvánulásokat közölnek le mi több és azt is hogyan! A kormány túlzottan lojális, és megtűrő nagyon is demokratikus álláspontján váltóztatni kell és a balliberális de alapvetően a jó ízlés ellen megnyilvánulókat el kell tiltani a tevékenységeiktől!
Nagy igazságod van @Nyírfa: Úr! csak nyilván valami tévedés becsúszott >> nincsenek baloldali és liberális értékek, hanem csak és kifejezetten aljas szemetek és szemétségek! Mi több nemzetellenes megnyilvánulások vannak amonnan a balliberális tetves oldalról!! A többi rendben van!
Nyírfa
@Németh István: Nyírfa nem úr, hanem hölgy, liberális, az egyetemes jogok elkötelezett híve, a szabadság hírnöke , természetimádó és legfőbb értéknek a barátságot tartja.
Most, hogy újra bemutattam magam, rá is térhetünk arra, hogy bevetted-e a gyógyszereidet, pisi, kaki, rendben volt-e, megmostad-e a fogad, és húztál-e zoknit, mielőtt felvetted a cipődet. Apropó: a cipőfűződet kivettem, egyrészt, hogy ne legyen kedved csavarogni, másrészt, hogy fel ne akaszd magad az ajtókilincsre. Pusz', kicsim, majd jövök. Ui.: a gázgyújtót és a gyufát magamhoz vettem, délben majd becsönget a szomszéd, tudod, az a jól megtermett Karcsi az első emeletről, ő megmelegíti az ebédet. Légy jó, ne törd össze a berendezést, és ne ordíts, mert a rendőrök már lassan velünk fizettetik meg, hogy annyiszor kell kivonulniuk hozzánk.
Nyírfa
@Katalina62: 18.55

Köszönöm mindenki nevében, aki hasonlóan gondolja és/vagy érintett.
lampa laz
@Nyírfa: (18:58) Ettől cukibban nem küldhetted volna el a francba.
Nyírfa
@lampa laz: 19.27

Nem tagadom, élveztem! :))
szegfue
@Nyírfa: tegnap 18:58 Ez óóóóriási!!!
csak úgy....
gondolom viktor alaposan kivalagászta gazsit..
Nyírfa
@szegfue: 12.36

:))) Köszi!
Istvánunk egyelőre nem adta jelét a tetszésnyilvánításnak, gondolom, hogy a maga módján majd kitör belőle a jobboldali kultúrfölény. :)
Nyírfa
@csak úgy...: 12.39

Szörnyű apa lehet. Valahol sajnálom is ezt a fiút, bár, nyilván nem a sajnálatunkra van rászorulva.
szegfue
@Nyírfa: Sajnálom, hogy ilyen "türelmetlen" vagy Istvánunk válaszáig... de biztos, hogy megéri!:)))
szegfue
@Nyírfa: Pisti ül a füben, ülve szundikálva...Pisti talán beteg vagy, hogy már nem is ugorhatsz? Párszor még elénekeljük neki és hipp-hopp, máris itt lesz.:)
Nyírfa
@szegfue: Egy másik cikk alatt már ontja a némethpistiséget, nemsokára ideér a kisvasút. Áh, jól hallom, fütyül is a kanyarban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.