Újból sztrókot kapott a börtönkórházban M. Richárd, akit Dózsa György úti baleset miatt nyáron három és fél évre elítéltek – közölte az RTL.hu.

M. Richárd ismét sztrókot kapott, öntudatlan, gépek tarják életben
Kép: YouTube

A lap szerint a férfi ügyvédje. Mocsai Gergely azt mondta, az esetről pénteken értesítették a berettyóújfalui büntetés-végrehajtási intézet és

M. Richard nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezetve okozott baleset, melyben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. Az ezek után Dózsa György úti gázolóként elhíresült férfit április elején szállították a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az ügyvédje szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között.

M. Richárd tavaly decemberben kapott először sztrókot, a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már ekkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül.

Mocsai Gergely ekkor azt is állította, hogy az elítélt férfi 24 órát feküdt a cellájában ellátás nélkül, miután sztrókot kapott, a férfi élettársa pedig azt mondta, hogy embertelen körülmények között tartják fogva M. Richardot.

Forrás: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Véletlenül nem lehetne egy 15 percet hálózati áramszünet azon a környéken? A hűtők még nem olvadnának le, de...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Horizont: ...ha a hír igaz...ennél a fogvatartottnál semmi sem biztos...
volvós
A sitten addig sz.pott amig sztrokot kapott !!
csipetke
A sors igazságos. Az egyik kezével ad,a másikkal elvesz...
nezelodo
Lehet, hogy valakinek túl kényelmetlen már ez a figura, felrobbantani nem lehet, mert feltűnő, az öngyilkos hajlam is csak a sportautó vezetésekor volt tetten érhető, a kábítószer túladagolás meg rossz fényt vetne az intézményre. Hát agyára ment a kegyvesztettség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.