Többek között erről beszélt Bencsik János a Mandinernek adott interjújában.

„Amíg Gyurcsány van, az ellenzék sosem fog nyerni”Gyurcsány Ferenc/Facebook

Bencsik János egykori Jobbikos politikus most egy új pártot alapított Polgári Válasz néven, ami szintén szóba jött a Mandinernek adott interjújában. Bencsik szerint a Fidesz 3 millió szavazója, illetve a választástól távolmaradók közül sokan nem értenek egyet a mostani politikai berendezkedéssel, viszont „ők egész egyszerűen azt látták, hogy jó lenne váltani, de nincs mire” – szemlézi az interjút a telex.hu.

Gyurcsány Ferenccel és Jakab Péterrel nem lehet kormányt váltani, de a kétharmadban Márki-Zay Péter utolsó hetekben adott nyilatkozatainak is megvolt szerepe

– osztott ki mindenkit a beszélgetésben.

„Önmagában az, hogy Gyurcsány Ferenc része maradhatott az ellenzéki összefogásnak, és nem sikerült őt idejekorán politikai süllyesztőbe lökni, üvegplafont húzott az ellenzék fölé” – ekézte tovább Gyurcsányt. 

Kiemelte: amíg Gyurcsány van, az ellenzék sosem fog választást nyerni.

„A magyar politika dinamikáját 2010 óta Orbán és Gyurcsány kölcsönös gyűlölete határozza meg, és ez is tartja életben őket” – tette hozzá.

Bencsik szerint a Jobbik felelőssége a választási eredményben kimagasló, ugyanis nem tudtak megszólítani olyan jobboldali szavazókat, akiket az összefogásban résztvevő másik öt párt nem tud elérni.

Forrás: telex.hu, mandiner.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nemsemmi2: Hagyd, ez az uj fidesz troll nem ismeri a matekot, ez a budos eletben nem fogta fel, hogy a 2/3 = 66,66 % (tehat NEM 53!), es hogy 53 es 47 kozott csupan 6 % a differencia, viszont a fidesz szavazataiba beleszamoltak a "TOREDEKSZAVAZATOKAT" is. (meg az erdelyi halottak levelszavazoke is) . Ja, igy konnyu!
csak úgy....
@karma1: gyurcsánnyal szemben is ennyire jól müködik a matekod? ;)
nem tudom mióta élsz külföldön ,én itt németországban megtanultam,hogy a választó polgároknak nem imádni vagy ragaszkodni kell a politikusi gárdához,inkább kritikusnak és követelözönek kell lennie,hiszen a mi alkalmazottaink arra a 4 évre!
karma1
@csak úgy...: Holnaputan lesz 22 eve, hogy nem otthon elek, - es koszi, de tisztaban vagyok a politikusok milyensegevel, es hogy mit kell veluk csinalni a valasztasokon.
Gyurcsannyal kapcsolatban mirol kene matekoznom? Hogy 17 %-ra hozott fel egy vadiuj partot, es ezzel a masodik legnepszerubb part Magyarorszagon? Mit kene vele kapcsolatban szamolgatni? 11 eve indult, 0-rol, eloszor 1 %-os partkent, a fidesz allando tamadasanak kiteve.
Hat most aztan marhara nem ertelek, pont Teged
nemsemmi2
@Shikari: Menj a demokratikus oroszországba.
Én jobban szeretném, ha Magyarország inkább hasonlítana a szerinted nem demokratikus (USA, Németország, Franciaország, stb) országokhoz.
percsi
@rokker33: Az öszödi beszéd nem nyilvános alakulóülésen hangzott el, ezeket nem szokták nyilvánosságra hozni. Egy belső áruló (vagy fid. beépített embere) kiszivárogtatta, nem tetszett neki, hogy felhívták a figyelmét arra, jó lenne, ha tisztességesen végezné a munkáját.
A hazugsággyár beindult, a foci kemény magjait balhéra kivezényelték az utcára, minél hihetőbb legyen, és sajnos hittek nekik az emberek.

Vitya rafinált, aki rosszban sántikál az titkosít, szerintem egy ilyen ülésen nincs hangfelvétel, talán még a telefonokat sem vihetik be, ezért nincs kiszivárgás arról, hogyan osztódjon el az ország pénze. Nem szidja le a bandáját, lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak éjjel-nappal. Idővel kitudódik, de sajnos nem ér el mindenhová, és a buta emberek, ahogy írod eltűrik, ha kapnak pár fillért még örülnek is neki. Meg asztán a bíróság sem független!

"És nem igaz hogy vége lenne az ellenzéknek Gyurcsány nélkül sőt,akkor pártolnának vissza, ha elmenne végleg és erre garanciát adna!"
Az előválasztás első fordulója és a szavazás nem ezt mutatta, a DK lett a legerősebb ellenzék, nem kicsit, nagyon!
Majd most fog jönni a feketeleves, amit ráolvastak-hazudtak az ellenzékre, azt mind meg fogják lépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.