Gy. Németh Erzsébet viszont beül, és ezzel lemond a főpolgármester-helyettesi pozíciójáról. Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter is annak örülne, ha az ellenzéki miniszterelnök-jelölt parlamenti helyét Szél Bernadett kapná, aki szoros versenyben, de alulmaradt Budakeszin Menczer Tamással szemben. „Csakhogy az ellenzéki pártok nem értenek egyet velük. A Párbeszéd szerint, mivel az előválasztás előtt Márki-Zay Péter azt vállalta, hogy az ő frakciójukba ül be, a mandátum nekik jár. A Jobbik és a DK szerint viszont a hat párt abban állapodott meg, hogy ebben az esetben a listán következő jelölté lesz a mandátum. Eszerint a jobbikos Végh Noémi kerülhet be” - hangzott el az RTL Híradóban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szél Bernadett megdolgozott érte, nagyon aktív politikus, megérdemelte volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@volvós: ...és aki a saját nevét, legyen az várhol kisbetűvel írja az még a román szőrös talpnál is alábbvaló...az maga a szar.
kereső
@Béla333: Milyen választók többsége? Hadházy Ákos? Ne már Béla. Volt egy megállapodás a pártok között- a következő a listán.(ez a választási Tv rendelkezés is) Szél Berni ezek szerint sajnos nem volt a listán.Ettől még gyakorolhatnának közösen méltányosságot- kérdés, hogy a jobbik lemond-e az egy mandátumról.Karácsony mandátumával mi lesz? Ki a következő a listás sorban?Vagy, ha nála kivételt tesznek- benne van a pakliban(mszp-pm), akkor az érvelés máris megdőlt. Na, majd megtudjuk.
CsipkeRózsa
Szél Bernadett megdolgozott érte, nagyon aktív politikus, megérdemelte volna.
jesz
...pénz áll a háttérben, nagyon sok pénz...lehet, hogy Széll nem ígért semmit, csak sok vitát, botrányos felszólalást?
jesz
@Németh István: (9.37)...seggfej...sötét vagy, mint vakond nadrágján a belső zseb ásás közben.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Mindenkit a saját pártja oda és abba a sorrendbe írt fel arra a listára amit megérdemelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.