Jön az önálló Budapest-minisztérium és a kiskereskedelmi láncok kiszorítása?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igencsak árulkodó, egészségügy, környezetvédelem másodrangú kérdés, a főváros csesztetése kiemelt! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igencsak árulkodó, egészségügy, környezetvédelem másodrangú kérdés, a főváros csesztetése kiemelt! =))
Pálinkás Pál
no surttó parasztok,orbán gyengeelméjű szavazói...ha ez igaz, remélem éhen döglötök majd a kisboltok árai miatt...kíváncsi leszek a vinnyogásotokra,amikor a horribilis 60 -70 ezer forint nyugdíjatokat majd a CBA-ban kéne beosztani..
kereső
Búcsú az Alditól, a Lidl-től, a Tesco-tól, a Spar-tól, a Rossmann-tól...és mindazon piaci szereplőktől, amelyek működése az állampolgároknak JÓ!!! volt. Majd jön a cba a büdös húsos pultjával, a fonnyadt zöldségeivel- és saját márkás horribilis árú termékeivel. Meg a "magyar brand" coop- a megfizethetetlen áraival.
csipetke
Dömötör pedig vágyvezérelt módon abban reménykedik,hogy nem lesznek megszorítások. De majd találnak neki valami jó kis fantázianevet. A birka arra is tapsikolni fog
Nessy
Édes jó fiam Dömötör! Mit gondolsz, ezt a giga hitel állományt, az elszállt államadósságot ki fogja finanszírozni? A marslakók? Nem kedvesem! Azt sajnos elsősorban a jó nép fizeti! Te a millión felüli jövedelmeddel kevésbé fogod megérezni, mint akinek ennek a töredékéből kell megélni! Úgy, hogy szilencium!
Peller Anikó
Már megszorítás van te hülyefasz Dörmögő dömötör. A 170 forintos tej most 240 forint, vaj tejföl de tulajdonképpen minden az egek felé tart. Az infláció már megszorítás, az egy fajta adó. Miközben a gecik sortolnak. Adósság az égben, a nyuggerek meg haljanak éhen.

Hát mondjuk amelyik a fideszre szavazott az meg is érdemli.
kereső
Kell-e annál nagyobb megszoritás, mint a 10+%-os infláció? Az élelmiszerek 25%-os árnövekedése? A 380Ft/eur árfolyam? Miről vizionálna az ellenzék ennél nagyobb megszoritásokról?Nem probléma, csak legyen rezsicsökkentés továbbra is- megduplázott államadósággal.
Clavigo
Valahogy majd úgy is bemagyarázzák a híveknek,,hogy a gyurcsány ,brüsszel,stb...az okai ,..
leszholnapis
ugyanmár! ök "árkarbantartásnak" hivják...
nezelodo
Csak be kell menni egy élelmiszer üzletbe, és összehasonlítani az élelmiszer árakat a múlt hetivel. Egy példa, a debreceni egységcsomag egy hét alatt 699-ről 799-re emelkedett egyik üzletláncnál. Na persze ez csak kiigazítás a dakota kormánypártnak, nekünk viszont kemény áremelés, és nem csak ennél a terméknél.
Qqberci
Dörmi, lejárt a brossúrád, kérjél másikat!...
namihami
És mert a Fidesz kormány ennyire rendes és nem akar az ellenzéknek csalódást okozni, ezért többsoron és többszörösen be is váltja. Persze, amit ők csinálnak, az ""nem megszorítás""-- ugyebár!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.