A Borkai-ügyben váratlanul vádat emelt a Fővárosi Főügyészség, összesen hat ember ellen. A vádak szerint ők voltak azok, akik az egykori polgármesterről és barátairól kompromittáló, szexuális tartalmú felvételeket készítettek egy horvátországi jachtos kiruccanás alkalmával - foglalta össze a Blikk a fejleményeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nem az a botrányos amit Borkai és társai műveltek a hajón, hanem az aki bemutatta hogy így múlat a középső százezer!A bemutatókat csak azért büntetik, hogy mások ne tudják meg,hogy hogyan is múlat egy közép gazdag, régen dzsentrinek mondott, váltók hamisításából élő társadalmi réteg, aki Orbán magyar középosztály képzőjébe jártak!Úgy látszik hogy van még titkolni való ebben az országból.Régen a rosszlányokat, magyarul ,a kurvákat , a csalókat és szélhámosokat a nép megvetette és a piactéren pellengérre állította.Ma pedig a személyiségi jogok mögé bújhatnak el ezek az emberek, akik a helyi közösségeket csak gyengítik, rombolják.Micsoda fejlődésen ment keresztül az emberiség, hát nem csodálatos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.