Ma vehették át megbízóleveleiket az április 3-i választáson országos listáról mandátumot szerzett képviselők Téglási Andrástól, a Nemzeti Választási Bizottság elnökétől. Elsőként a Fidesz-KDNP közös listáját vezető Orbán Viktor vette át a dokumentumot.

Gyurcsány Ferenc nem vette át a parlamenti mandátumát

Fotó: Facebook

Sajnos azonban hiányosak voltak a padsorok, a kormánypártok oldaláról Gál Kinga, Halász János és Nacsa Lőrinc is később veszik át megbízólevelüket – írja a 444.hu.

Az ellenzéki összefogás listájáról nem vette fel szerdán mandátumát Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely és Dobrev Klára (ők nem is fogják), továbbá Jakab Péter, Gyurcsány Ferenc, valamint a Jobbik további nyolc politikusa: Z. Kárpát Dániel, Brenner Koloman, Lukács László György, Sas Zoltán, Varga Ferenc, Bencze János, Balassa Péter, Szabó Hajnalka.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 444.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@nemsemmi2: Nálunk úgy írják intelligens!
ómió
@Yoda69: A nácikkal együtt, mintha nektek lenne 1/3-otok! Emlékszel: Maki efftársad - ő mondta(!) - a nácikat is képviseli! Netán már ezt is a Fideszre kell hazudnotok? Amúgy meg a bolSSi politika utcára-vitele ennyit "eredményezett"! Az Orbánfóbia, mint "haladó efftárSSi program", kevésnek bizonyult! Még a bolSSi népzsebi ígéretével együtt is!
vacsi
@nemsemmi2: Viszont akkor még rend volt! És én a szép gyerekkoromra, a boldog fiatal éveimre emlékszem, amikor mindenkinek volt munkája, a fizetéséből meg tudott élni, volt lakása, amit tudott fizetni - szóval, nem volt az a kor olyan rossz. Még akkor sem, ha csak 3 évente mehettünk Nyugatra.
Németh István
Sem ő sem a pereputtya nem való a közéletbe! Szar trógerek mindannyian!
Németh István
@fideszes gyökér: a MAGYAR ha cigány, akkor te nem tudom, hogy mi vagy? Lehetsz zsidó, de te biztos cigány-zsidó vagy >> paraszt nem lehetsz mert azok dolgos és munkás népség az egy elit réteg!! Tehát nagyon valószínű, hogy te a legrosszabb faj éllovasa vagy aki, lop, csal, hazudik, buziskodik, kábítószerezik, és futtatja a kurvákat! Ez kiváló jellemnövelő tényező rátok! te melyikbe tartozol?
Németh István
@durbincs: @fideszes gyökér: ti nagyon össze-stimoltok! tesók vagytok, az egyikőtök hülyeségeket ír, a másikótok maga se tudja mit! Állati fejlődőképességen mentek keresztül, lassan csak brekegni fogtok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.