Bayer Zsolt ismét állást foglalt Facebook oldalán Tordai Bencével szemben. Tordai elmondta, hogy szerinte az EP-választás lehetőséget adhat arra, hogy mindenki külön erősödjön, ez verte ki a biztosítékot többeknél a napokban.

"Csurrantott, kommunista, idióta f*szkalap" – Bayer nekiment Tordai Bencének

Van, ugye, ez a Tordai... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen.

- foglalta össze gondolatait vele kapcsolatban Bayer Zsolt.

Tette mindezt azért mert a publicista szerint róla és neki üzent Ungár Péter.

Ungárék Tordai Bence leendő Párbeszéd társelnök interjújára csak annyit reagáltak:

örülünk, hogy a Párbeszéd a tizedik születésnapján úgy döntött, hogy egyszer elindul önállóan egy választáson, tényleg nagy dolognak tartjuk, de szerintünk ez most kevésbé érdekli és még kevésbé nyugtatja meg a választókat.

Ungár szerint lehet, hogy őket kicsit jobban megviselte a vereség, mint Tordai Bencét, de ők még nem tudnak mosolyogva elindítani egy EP-kampányt, mert szerintük a harci kiáltások helyett érdemes ennél kicsit több időt az önvizsgálatra szánni.

Hanem arról az izgága, nyughatatlan, izgő-mozgó, tekergő, fontoskodó, kommunista f*szkalapról, aki állandóan összetéveszti a saját földszintes, idióta, haszontalan és beteg világlátását a "tömegek akaratával és világnézetével".

- tette hozzá Tordainak címezve Bayer.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
"Van, ugye, ez a Tordai... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen."

Van, ugye, ez a Bayer... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen. - így is jól hangzik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
Hogy ezt az "embert" még senki nem vágta képen?!!!
Emmersson71
Néha valami értelmeset, építőt is írhatna ez a csurgatott faszkalap* Bayer azon túl, hogy ömlik a szar a pofájából!

* Jelentsen ez bármi..mert nem jelent, csak egymás mellé tett szavak bayerzsótány módra.
Logogrif
Kreténke ! HPL azaz hess...lábújhegyen !"..air head.."
Nyírfa
@Katalina62: 19.31

Szerintem, csak késik, de nem múlik.
drrotf
Azt nem tudtam felderíteni, hogy Tordai Bence hogy lehetett csurgatott kommunista f.szkalap,mert ugye Tordai maximum 8 évet élt az átkos rendszerben amikor a kommunisták voltak hatalmon, de Bayer Zsoltról erről az "arany tollú" újságíróról a Városi Kurír 2022 évi április 20.-i írásából rendkívül sok és érdekes dolgot lehetett megtudni. Már középiskolás korában sem volt egy észkombájn, mert a lap szerint Semjén Zsoltival megbuktak a középiskolában.Ezután sikertelenül felvételizett a Színművészeti Főiskolán, majd egy városi kis lapnál helyezkedett el , majd 1993 -ban a lap szerint saját kérésére a Népszabadságnál helyezkedett el, és onnan osztotta az igét, amely akkor egészen másról a szocializmus győzelméről és a rendszer felsőbbrendűségéről tudósított.Mielőtt a Népszabadságnál elhelyezkedett volna kilépett a FIDESZ-ből, mert elfáradt és nem kívánt tovább politizálni. Hogy ezt meg tudta e tartani abban nem nagyon hiszek, mert a Népszabadság ,az akkori MSZMP központi lapja volt és oda politika mentesen nem lehetett elmenni újságírónak.Ezek után azt szó nélkül hagyni, hogy ez a korábban a kommunisták szekerét toló ember egy olyan emberre aki a kommunista rendszerben csak 8 évet élt azt mondja, hogy egy csurgatott kommunista /többit most már nem írom le / az szerintem a szellemi élet legalja, csak a szellemi toprongyok tesznek ilyent.BZS azt gondolja, hogy Neki joga van mindenkit megszólni, mert ő egy feddhetetlen ember és nála van a bölcsek köve ! Szerintem a Városi Kurírnak a cikk címének megadásakor igaza volt ,és én minden cikként ekként olvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.