Bayer Zsolt ismét állást foglalt Facebook oldalán Tordai Bencével szemben. Tordai elmondta, hogy szerinte az EP-választás lehetőséget adhat arra, hogy mindenki külön erősödjön, ez verte ki a biztosítékot többeknél a napokban.

"Csurrantott, kommunista, idióta f*szkalap" – Bayer nekiment Tordai Bencének

Van, ugye, ez a Tordai... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen.

- foglalta össze gondolatait vele kapcsolatban Bayer Zsolt.

Tette mindezt azért mert a publicista szerint róla és neki üzent Ungár Péter.

Ungárék Tordai Bence leendő Párbeszéd társelnök interjújára csak annyit reagáltak:

örülünk, hogy a Párbeszéd a tizedik születésnapján úgy döntött, hogy egyszer elindul önállóan egy választáson, tényleg nagy dolognak tartjuk, de szerintünk ez most kevésbé érdekli és még kevésbé nyugtatja meg a választókat.

Ungár szerint lehet, hogy őket kicsit jobban megviselte a vereség, mint Tordai Bencét, de ők még nem tudnak mosolyogva elindítani egy EP-kampányt, mert szerintük a harci kiáltások helyett érdemes ennél kicsit több időt az önvizsgálatra szánni.

Hanem arról az izgága, nyughatatlan, izgő-mozgó, tekergő, fontoskodó, kommunista f*szkalapról, aki állandóan összetéveszti a saját földszintes, idióta, haszontalan és beteg világlátását a "tömegek akaratával és világnézetével".

- tette hozzá Tordainak címezve Bayer.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
"Van, ugye, ez a Tordai... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen."

Van, ugye, ez a Bayer... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen. - így is jól hangzik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Bayer elvtárs manapság nem adhat mást, csak mi lényege! Egy ordenáré, goromba, lovagkeresztes idióta!
csak úgy....
ez a tetves kommunista, meddíg komunistázhat és gyalázhat még büntetlenül másokat?
Toller Béla
No, speciel a földszintes, bunkó faszkalap prototípusa éppen ez a bayer ! Ezért is nem beszélünk róla, csak többesszámban !
Nyírfa
@csak úgy...: 17.15

A kommunista fogalom nevében visszautasítom, hogy ezt a kényszerzubbony után kiáltó vadembert kommunistának nevezd.
A tetves maradhat.
csak úgy....
@Nyírfa: de hiszen a rendszerváltás elött ez a ló vag is vastagon komcsi volt!
dr. prédikátor
bajer te bűzlő szarkupac!!! mé nem a kurva anyádnak mész neki!!!
Maccska
@dr. prédikátor: mert az anyja nem politikus.
Ez a Bence meg azért kapná a fizetését, hogy valamit csináljon,de nem csinál semmit
Nyírfa
@csak úgy...: Édes kincsem, ha a rendszerváltás előtt csak egy kicsit is többen lettek volna kommunisták, akkor nem lett volna szükség a fordulatra. A vélt váltásra.
Tudod, a bőség kosaráról, a jognak asztaláról, a szellem napvilágáról már énekelt egy költőnk, aki, fogalmam nincs, ma minek nevezné magát , de ilyen gyönyörűen, és ilyen egyszerűen nem írta meg más a kommunista eszme esszenciáját.
És most nem arról van szó, hogy ebből az ember mit képes megvalósítani, hanem arról, hogy mélyen igazságtalan és sértő szitokszóként használni.
Ugyanolyan, mint amikor istent vagy az anyákat vesszük a szánkra.
percsi
"Van, ugye, ez a Tordai... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen."

Van, ugye, ez a Bayer... A "szélesebb a vállnál az arc" prototípusa, ez a csurrantott f*szkalap, akinek sem haszna sem semmi értelme nincsen. - így is jól hangzik!
orsos vendel
"bayer egy csurrantott, kommunista, idióta f*szkalap"
csak úgy....
@Nyírfa: én sajnos csak silány komcsikat ismertem,akik a párt védelme alatt loptak,csaltak,hazudtak ,ugyan úgy mint most! persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem lehetett közöttük becsületes,minden esetre jól elbújt elölem.
Nessy
@Maccska: Lehet, de "mondhatta volna szebben is NER lovag! " Bár, ha valakinek a munkájával, véleményével nem ért egyet kultúrember nem ilyen minősíthetetlen alpári módon mondja el, pláne nem egy magát "publicistának" tartó valaki.
Nyírfa
@csak úgy...: Szokták mondani, hogy mindenki azokat az embereket húzza be magához, akik tanítják valamire. :)
Én onnan tudom, hogy milyen az igazi, mert egészen közelről ismertem. És megtapasztaltam azt is, hogy milyenek a magukat annak hazudók.
Volt egy főnököm, akivel egészen nyílt vitát lehetett folytatni, nem is tartottam attól, hogy emiatt hátrány érhet. Amikor nyugdíjba vonult, már úgy öleltük meg egymást, hogy nemhogy vita, még nézeteltérés sem volt köztünk, és nem azért, mert belépett volna öreg korára a pártba, hanem, mert a gyakorlatban bizonyosodott be, hogy mindkettőnknek ugyanazok az emberi értékek a fontosak - akkor meg mit számítanak az ideológiák, nem? :)
A karrieristáktól viszont tartottam, mert nem lehetett tudni, mikor, kit szúrnak éppen hátba. Némelyikük akkora " kommunista" volt, hogy vigyázzba állt előtte még az ajtófélfa is.
Shikari
Bayer teljesen reálisan látja Tordait!
justhpeter
Sokak szerint Bayer a fideSS-kdnp ökle. Szerintem tévednek. Bayer a fideSS-kdnp ökre. És így is kell kezelni.
csak úgy....
@Shikari: annyira mint te a világot? :) na ne butáskodj tibim..
justhpeter
@csak úgy...: Szeretnélek megnyugtatni, én láttam jó pár tisztességes párttikárt és párttagot az "átkosban" és most is látok sok tisztességes keresztény embert az egyházakban is. Igaz nem a fideSS-kdnp vezetőségében vagy parlamenti állományában.
Katalina62
Hogy ezt az "embert" még senki nem vágta képen?!!!
Emmersson71
Néha valami értelmeset, építőt is írhatna ez a csurgatott faszkalap* Bayer azon túl, hogy ömlik a szar a pofájából!

* Jelentsen ez bármi..mert nem jelent, csak egymás mellé tett szavak bayerzsótány módra.
Logogrif
Kreténke ! HPL azaz hess...lábújhegyen !"..air head.."
Nyírfa
@Katalina62: 19.31

Szerintem, csak késik, de nem múlik.
drrotf
Azt nem tudtam felderíteni, hogy Tordai Bence hogy lehetett csurgatott kommunista f.szkalap,mert ugye Tordai maximum 8 évet élt az átkos rendszerben amikor a kommunisták voltak hatalmon, de Bayer Zsoltról erről az "arany tollú" újságíróról a Városi Kurír 2022 évi április 20.-i írásából rendkívül sok és érdekes dolgot lehetett megtudni. Már középiskolás korában sem volt egy észkombájn, mert a lap szerint Semjén Zsoltival megbuktak a középiskolában.Ezután sikertelenül felvételizett a Színművészeti Főiskolán, majd egy városi kis lapnál helyezkedett el , majd 1993 -ban a lap szerint saját kérésére a Népszabadságnál helyezkedett el, és onnan osztotta az igét, amely akkor egészen másról a szocializmus győzelméről és a rendszer felsőbbrendűségéről tudósított.Mielőtt a Népszabadságnál elhelyezkedett volna kilépett a FIDESZ-ből, mert elfáradt és nem kívánt tovább politizálni. Hogy ezt meg tudta e tartani abban nem nagyon hiszek, mert a Népszabadság ,az akkori MSZMP központi lapja volt és oda politika mentesen nem lehetett elmenni újságírónak.Ezek után azt szó nélkül hagyni, hogy ez a korábban a kommunisták szekerét toló ember egy olyan emberre aki a kommunista rendszerben csak 8 évet élt azt mondja, hogy egy csurgatott kommunista /többit most már nem írom le / az szerintem a szellemi élet legalja, csak a szellemi toprongyok tesznek ilyent.BZS azt gondolja, hogy Neki joga van mindenkit megszólni, mert ő egy feddhetetlen ember és nála van a bölcsek köve ! Szerintem a Városi Kurírnak a cikk címének megadásakor igaza volt ,és én minden cikként ekként olvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.