Mint arról mi is beszámoltunk, óriási felháborodást keltett L. Simon László volt fideszes államtitkár Facebook-bejegyzése, amiben leírta, hogy a 72 éves édesanyjához nem jött ki a háziorvos, hogy megvizsgálja.

Eltüntette botrányos Facebook-posztját L. Simon László, de ezzel csak olajat öntött a tűzre
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

L. Simon László jelenleg a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójaként tevékenykedik, és valószínűleg nem számított arra, hogy mekkora vihart kavar bejegyzésével. Gyakorlatilag támogató komment nélkül, döntően dühös hozzászólásokat kapott, és egyre szaporodtak a béka feneke alatt héderező magyar egészségügyi ellátásal kapcsolatos rossz tapasztalatok.

Majd a Facebook-bejegyzés hirtelen megszűnt létezni, mintha az egész csak egy rossz álom lett volna. Persze az internet nem felejt, íme egy képernyőfotó L. Simon botrányos kifakadásáról:

Eltüntette botrányos Facebook-posztját L. Simon László, de ezzel csak olajat öntött a tűzre

No de a kommentelőket sem kell félteni, fenti bejegyzés törlése után megszállták L. Simon László legutóbbi Facebook-posztját, így az egykori fideszes káder most már ott kapja az ívet. Több százan üzentek már neki, hogy szégyellheti magát (több okból is), illetve nem ritkák az ehhez hasonló jókívánságok sem:

Nem loptál elég pénzt, hogy anyádnak saját orvosa legyen? Remélem téged is majd csak telefonon keresztül látnak majd el.

Itt olvasható az újabb kommentcunami:

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igazad van Down- kóros, József Attila?! díjas hülyegyerek. A Kádár rendszerben jobb volt. 30 évvel a rendszerváltás után kaptunk, egy posztkommunista tolvaj csűrhét. Ti már nem trabanttal száguldotok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Németh István: Nem értem, miért ne tudná gyermeki kötelezettségét, hisz már törvény is van rá. Ők hozták...
vacsi
Egyébként, csak megnyugtatásul közlöm: ha a kedves mama így el tudta panaszolni a bánatát, akkor a szívével nincs olyan nagy baj. Viszont lehet covidos akár - ebben az esetben meg ne mászkáljon sehova.
Németh István
Aza helyzet, hogy a gyermeki kötelezettség nem ott kezdődik amikor baj van! Aztán azt a bajt meg lehetett volna előzni, akkor hun is volt a faszkalap! Ja a leszaróba! Ez egy hülye tetű!
nezelodo
@ómió: Szegény büdös szájú körösztyén tesóm! Igen, bűn volt bezárni az OPNI-t, legalább akkor vigyáznának rád közpénzen. Ne rágd magad, a császárvárosban a fidesz zárta be a korházi osztályokat, és a fidesz adta magánkézbe a maradék működtetését. (az istennek sem jöttek ide a fidesz kórházvédő utazó cirkuszosai, hogy megakadályozzák). Aztán amikor kiüresítették, milliárdos zsebpénzzel kistafírozva távozott a fideszes barát, és adta vissza a városnak a Kern dr a bajt. Úgy hogy add ami a lényeged, mocskolódjál tovább, remélem hamar megüt a guta.
ómió
@nezelodo: Na! Már a szájbűzötöket is másra hazudjátok!? Nem elég, ha a tetves bolsiságotoktól kezdve a hazugságaitokon át a kleptomániátokig már mindent megpróbáltok? Vagy, ha harmadikán bukta lett a vége, akkor, eggyel több, majd "bejön"? Akkor, te, mint láthatóan OPNI-szökevény, még mindig azt tolod, hogy a magánosítás előszobáját (vizitdíj) lenépszavaztatók az eü. magánosítói? OPNI ugyan nincs már - Böszme efftársad bezáratta előttetek - de, azért, nézesd már meg magad, nehogy tovább "súlyosbodj", mert, ha ez így megy, a végén még a kutyád fog fütyülni neked!
nezelodo
@ómió: Jó reklámot csinálsz magadnak és megbízódnak. Gyónni mikor mész, mert a tegnapi gyónás már kárba veszett?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.