Nagy baj van! A kormány egyik vezető propagandistája szerint Orbán Viktornak túl magas a koleszterinszintje – írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

Kikotyogta Orbán Viktor egészségügyi problémáját az egyik fő propagandistája – állítja Hadházy Ákos, aki jó egészséget kíván a miniszterelnöknek
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az ellenzéki politikus szerint mindezt Deák Dániel politológus kotyogta ki, miután Hadházy arról beszélt, hogy 

az ellenzék előtt egyetlen út áll, meg kell küzdeni a tisztességes választások feltételeiért. Különben a következő választásokat is el fogják csalni és akkor sem tehetünk mást, csak várhatjuk, hogy a koleszterin megoldja a problémát.

Erről a kommentről van szó:

Kikotyogta Orbán Viktor egészségügyi problémáját az egyik fő propagandistája – állítja Hadházy Ákos, aki jó egészséget kíván a miniszterelnöknek

Itt pedig a videórészlet:

Hadházy szerint ő nem említette Orbán Viktor nevét, és ha Deáknak fenti szöveg kapcsán a miniszterelnök jutott róla eszébe, arról ő nem tehet. Majd leszögezi:

Ha Deák esetleg bennfentes információkat kotyogott ki, és tényleg problémák vannak, akkor sem javasolnám az ellenzéki kollégáknak, hogy a következő években ne csináljunk semmit és ne foglalkozzunk a valódi ellenállással, hanem játsszunk parlamentet.

Hadházy Ákos Orbán Viktornak jó egészséget és hosszú életet kíván, mert - mint fogalmaz – nem lenne igazságos, ha nem érné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett.

Forrás: Facebook

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@levarosbukta: Ezekre mind vannak így-úgy működő gyógymódok meg kezelések, de az alapvető problémát, a túlsúlyt és a mozgásszegény életmódot nem tudják kiküszöbölni. Ahhoz 0rbánnak rokkantsegélyből kellene élnie, annyiból táplálkoznia, és közmunkát kellene végeznie. Azt hiszem, ez lenne a megoldás. És a közmunka alatt nem a parlamenti ücsörgést, parlamenten kívül pedig a lopást értem, hanem azt, amit pl egy borsodi faluban végeztetnek a közmunkásokkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ha csupán a koleszterinjével lenne a gond! de szép (ÉS AZ ORSZÁGNAK JÓ) is lenne.
levarosbukta
Nem csak a koleszterin lehet magas, hanem a vérnyomása is. A súlyából és a mozgásszegény életmódjából adódóan, valamint az egészségtelen táplálkozása miatt nincs kizárva a szív koszorúereinek meszesedése sem. Azon kívül még biztosra veszem hogy vannak ízületi problémái is.
RonaGyuri
persze az igencsak jól látható retardációján túl! =))
nemkati
@levarosbukta: Ezekre mind vannak így-úgy működő gyógymódok meg kezelések, de az alapvető problémát, a túlsúlyt és a mozgásszegény életmódot nem tudják kiküszöbölni. Ahhoz 0rbánnak rokkantsegélyből kellene élnie, annyiból táplálkoznia, és közmunkát kellene végeznie. Azt hiszem, ez lenne a megoldás. És a közmunka alatt nem a parlamenti ücsörgést, parlamenten kívül pedig a lopást értem, hanem azt, amit pl egy borsodi faluban végeztetnek a közmunkásokkal.
nemkati
@Pegero: Ott nem túl magassal, köszönhetően többek között a szegregációnak is. De országosan a közmunkások köztt leehet találni diplomásat is. Úgyhogy 0rbán doktorminiszter úr nyugodtan megfoghatja a ganajozó lapátot, úgyis ahhoz van szokva.
nemkati
@Pegero: Itt egy 2011-es önvallomása:
"„Szerencse a szerencsétlenségben - tekintettel arra, hogy megfelelő körülmények között nőhettem fel -, néhány disznóólat már volt módom személyesen is, saját kezemmel kitakarítani"
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 15:19
Mivel te benne lógsz már több éve a viktor,mihályod seggében,akkor te egy lónak a fasza vagy?
Költői kérdés ne válaszolj,ne mentegetőzz,hiszen tudjuk.
colibri
Deákdanira csak rá kell nézni és az látszik rajta, hogy a férfiakat szereti. Lehet, hogy nem mindet, de orbánt feltétel nélkül és ragyogó szemekkel, körme szakadtáig! Irigység nélkül mondom: egészségükre!
Katalina62
Erről Hadházy Ákosnak, most miért kellett hírt generálni?
nemkati
@Pegero: Mivel voltam szíves erre az előzőekben felhívni a figyelmedet, természetesen nem lep meg az, amiről eddig is tudtam. Csak hozzáteszem, inkább az való a kezébe, mint a jogar.

Az meg, hogy ő az 5. alkalommal megválasztott miniszterelnök, az ő esetében nem dicsőség, sőt!! Mivel annak köszönhető, hogy 32 éve hazugságokkal, csalásokkal, fenyegetésekkel, korrupcióval és megtévesztéssel szerezte meg ötször a hatalmát.
nemkati
@Pegero: Én mindenhez is értek, kivéve a sz@rt. De ahhoz meg 0rbán ért. És te is?
kormanyos63
Ákos valóban nem említette a csuti pszichopata lótolvaj nevét, de még az ovisok is tudják, hogy öelmebetegségére gondolt, amikor a koleszterint említette, problémamegoldó lehetőségként!
Félő, hogy orbánt max a kisördög fogja elvinni, és nem egy súlyos betegség, legalábbis rövid távon biztosan nem!
Valszeg még 10-15-évig fogja "boldogítani" a magyar népet a karmelíta kolostor lakója, de az is lehet hogy még tovább!
Ez a mostani ellenzék SOSEM fogja leváltani, és elzavarni az orbán rezsimet, ebben mindenki biztos lehet!
Én is hosszú életet, és jó egészséget kivánok ennek a mocskos, hitvány gazembernek, aki a 12-éves ámokfutása alatt teljesen tönkretette, és kifosztotta az országot!
De csak azért, hogy egyszer tényleg börtönbe kerűljön a rengeteg bűneiért, amit a magyar nép ellen elkövetett!
Itt szegeden a hírős Csillag Börtön, és Fegyházban(Mars tér 13) nagy "szeretettel" várjuk, a strómanjával, Mértszaros Lölövel együtt!
kormanyos63
@Pegero: Nem nagy örömmel, de sajnos egyet kell hogy értsek veled!
Ez a z összefogás, MZP-vel az élen kurva gyenge volt, ezekkel esély sem volt leváltani az orbán rezsimet, ezt elismerem, pedig én már nagyon szeretném, ha jönne egy olyan párt (vagy pártok) akik letudnák minden idők legaljasabb, leghitványabb, legkorruptabb kormányát váltani!
De ilyet most nem látok a palettán, úgyhogy a fidesz, és orbán valszeg még sokáig fogja bitorolni a hatalmat!
Macskaszem
Én már régóta a koleszterinben reménykedek, nem kellett ehhez ennek a Nyalogánydaninak semmit kikotyogni. Csak rá kell nézni a zsírháj formájára, meg a zsíros parasztsonkára, amit húsvétkor mutogatott, és felzabált. Ahogy a lopásban sem ismer mértéket, úgy a zabálásban sem, remélem abba dög...izé pusztul bele minél előbb.
kormanyos63
@Macskaszem: Kár abban reménykedned hogy a koleszterin viszi el, mert vannak nagyon jó, és hatásos koleszterin gyógyszerek!
Más halálát meg ne kívánd, mert rád fog visszahullni!
Amúgy azzal egyetértek, hogy a csuti a lopásban nem ismer mértéket!
Málna
Tiszta dedós ez a Hadházy. De legalább értik a hívei.
Nyírfa
" Hadházy Ákos Orbán Viktornak jó egészséget és hosszú életet kíván, mert - mint fogalmaz – nem lenne igazságos, ha nem érné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett. "

Ebben a jókívánságban az a lényeg, hogy nem lenne igazságos, ha nem érné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett.
Nessy
A koleszterin szint önmagában nem jelent semmit.Ha jó a HDL szint ( jó koleszterin), semmi gond. Igazán kezelni az LDL ( rössz koleszterin) szintet kell! Úgy mellékesen infarktust alacsony koleszterin mellett is lehet kapni. Itt a rizikó fakto az elhízás, annak is veszélyesebb formája, a "pocak"! Az gyakorol állandó nyomást a szívre, tüdőre, ami pl. a légzés funkciót is rontja. Azért, tetszik tudni, hányszor halljuk, olvassuk , hogy az ellenzéket el kell takarítani,ki kell irtani, elpusztítani.
nezelodo
Van megoldás a találgatások ellen, harminc évvel korábbi fényképeket kell az utcai harcosunkról közzétenni, és máris kilőve a koleszterin.
Németh István
Az a helyzet te barom hadházy, aki egyszerűen II. szarházi (az elsö a mesterházi!) persze van még néhány, de most te gecmarek te vagy terítéken! A magas koleszterin szint, valóban lehet fenemód kellemetlen következményű! De állatkertecske ez a mai korunk egyik nyavalyája és kiválóan lehet védekezni ellene! Azon döbbentem volna meg ha neki, mármint a Viktornak nem lenne ilyen - mikor minden túlsúlyos ember fiának van! Te mocskos geciláda, kiszáradt agyú spermahulladék nem akarnál foglalkozni a lapostevek kereste farkaddal, az lehet kitűnő játékszered ha megtalálod - de foglalkozz azzal az emberrel akinek te nyamvadt pöcs, csak köszönhetsz! téged, te hülye paraszt már régen szögre kellett volna akasztani!
Emmersson71
Ez az állat, mármint a kolostormalac már csak ilyen - zsíros disznó!
jesz
méghogy Orbánnak magas a koleszterin-szintje?...ugyan..Orbán pont úgy aggódik a pocakja miatt, mint mi sokan..Orbánnak jó oka lehet, hogy nem csökken a hasmérete(mint még pár millió férfinak, nőnek)...ráadásul a nemzetközi megjelenések miatt is negyon fontos a jó megjelenés..ezt ő is jól tudja.
kereső
@Nessy: Emlegit itt "zsirháj"-ként, én inkább azt mondanám, hogy "zsirmáj"- ami életveszélyes.Ez évek óta látszik nem csak az alakján, hanem a szemén is. Nuku alkohol, nuku zsiros étel, heti tisztitókúra, és minusz 40 kg. Na, az javitana az egészségi állapotán- fejtől lefelé.
Eladott Ország
A kardiológusok szerint a 103 cm feletti haskörfogat megnöveli a szívroham esélyét. A Jóisten éltesse sokáig Orbán szakácsát! Remélem mielőbb eléri a száz harmincat, és elgurul a büdös pi...ba , a bandájával együtt, de előtte ki kell verni belőle a lopott szajért. Az ország tragédiája lett ez a dagdt rohadék!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/73102784_2472481146169907_3739980048736714752_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AVj_EV5tAAEAX8cGmYt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8p3gKreuZUei2QlmEc0_KNbQs6jumnURdsiHGEhdcl2w&oe=62880ABE
orsos vendel
"Kikotyogta Orbán Viktor egészségügyi problémáját az egyik fő propagandistája" SKIZOFREN !!! De ezt mar tudni lehetett 2010-be !! Mara mar rosszabb lett Hulye is !!!
Nyírfa
A gyógyszerektől ilyen kövér. Bizonyos pszichiátriai készítmények rendelkeznek ilyen mellékhatással. Ezt a többletsúlyt nem lehet leadni, ha nem változtatnak a kezelés módján.
Nessy
@Clavigo: Erre mondta egy kollégám anno: Kis elefántot szül, az ormánya már kint van!
Qqberci
Ahogy elnézem, ez a disznó mindjárt megellik...
justhpeter
Nem véletlenül hívják Hello Röfit kolostormalacnak, elég csak ránézni. Ám ez csak a lényegtelen betegsége, a nagyobb baj az, hogy agyhúgyköve is van. Ami az évekkel csak rosszabb lesz.
Havanagi
Nem kell a diagnózist kikotyogni,csak rá kell nézni,a vak is látja a zsírhast.
Gazella
@Nyírfa: Gyógyszerek mellett a mája is rendesen oda van. Plussz valóban magas koleszterin szint is betesz zsirhájnak.
AMÚGY ELÉG RÁNÉZNI, LERÍ RÓLA HOGY BETEG. Ezt csakis saját magának köszönheti.
Eladott Ország
@sgl: ma, 14:57 ♦ A kör közepén állok, a sámlimról ordibálok! Állva kakálok, székre állva pisálok. Kicsi vagyok székre állok és onnan egy nagyot húgyálok nemzethi’ kis versecske. Már csak a kötél hiányzik!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277747659_1314109629068941_7932351338475012546_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hVY1CpKm7zkAX-FP0Om&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8ANw00_ZgeMQ55La3U7eUWtQ7Sxp0nqHMWLztJbFaC9Q&oe=62668F15
Meghunyászkodva nézük végig , ahogy egy erkölcseit, gátlásait, és lassan emberi vonásait vesztő gazember végleg az orosz érdekszférába taszítja hazánkat. Ha nem állítjuk meg, a következő 30 évre nekünk annyi!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277744478_3411959389090508_8555998494109702640_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=32LKOT4EjIUAX-3Qeon&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8KHWXH4gQx4lLfFYzmih4P2CNfyEk2-QsQeqH3OpICVw&oe=6266B92D
Nyírfa
@Gazella: 19.42

Máj, vese, belső elválasztású mirigyek, szív: át kellene állítani homeopátiás szerekre vagy más alternatív gyógymódra. A skizót pozitívan befolyásolja az agykontroll is.
Az a baj, hogy az ő gondja a mi gondunk is lett.
Medvepapa
Semmi sem tart öröké. Ö érte is eljön a kaszás. De az oda vezető út lehet szörnyű. vagy egy békés elalvásos a szerettei körűben. El jön még ez a nap is.
Rockxy
legtöbb koleszterin a csirkefarhátban van.
de Magyarország előre megy.
percsi
@kormanyos63: "Ez a mostani ellenzék SOSEM fogja leváltani, és elzavarni az orbán rezsimet, ebben mindenki biztos lehet!"
Ezzel a mostani "néppel" sem! Minden a fid. kezében van, a bíróság-ügyészség-rendőrség stb. A bíróság nem független, az ellenzék nem sokat tehet, bármit beadott kinevették, lesöpörték az asztalról.
A népnek kellene fellépni, nem félni kell, nem közömbösnek kell lenni (tanárok, eü.dolgozók, devizahitelesek mellett nem álltak ki), nem fotelból okoskodni, hanem a jogainkért-országunkét harcolni (itt nem utcai gyújtogatásra gondolok). A "nép" nélkülük senki nem tudja leváltani őket.

Taxisblokád: 1990. október 25. és 28. között taxisblokád bénította meg az ország közlekedését.
Az emberek etették-itatták őket, melléjük álltak, akkor még bátor volt a magyar.

Jelenleg a nép behúzza fülét-farkát, csak szájhős, mindig mást hibáztat, nem tesz semmit, nem áll ki a saját jogaiért sem, mindent elvisel.
Az én véleményem, nem az ellenzékben kell keresni a hibát, hanem saját magunkban.
A fid.fanok lefizetett firkászok, nincsenek sokan, épeszű ember nem vállalja.
Ha az elmúlt években egymásért kiálltunk volna, már rég elfelejthetnénk a jelenlegi kormit!
human
@Horizont: Ezt próbálja csak utánad csinálni :)
szép új világ
A beteges hazudozása és cezaromániája a legnagyobb probléma!
ómió
Magas koleszterin? Van arra pirula bőven! Nem úgy, mint az elkúrtuk típusú kleptomániára!
Aki Én
Tüneményes az alsó kép.
Olyanok, mint egy szerelemes pár.
Ez a Deák is tömény undor szegény.
A pocakos vajda meg olyan, mint egy túlsúlyos óvodás.
De ő nem szereti a pocakos tábornokokat :))
szegfue
@Pegero: tegnap 15:51 Ezért kár volt...:( Ez több, mint egy gusztustalan megjegyzés. Tényleg nem értem: miért kell ezt csinálnod?
Yeromos
Még szerence, hogy Bécsben vannak jó klinikák, ahol be tudják állítani a koleszterin szintet.
colibri
@szegfue: 10:29 Nem hiszem, hogy nincs köze Bayer Zsolthoz, annyira egy tőről fakadtak.
Béla333
Mindenkinek jobb lenne, ha a maffia vezért megütné a guta...
Németh István
Csak szarogassatok nyugodtan a saját tányéraitokba!
szegfue
@Pegero: 11:44 Rendre elolvasom a Neked küldött válaszokat + a Tiedet is... abban viszont biztos vagyok, hogy @nemkati: nem irt semmiféle hasonló mocskolódást, annak ellenére, hogy érvek helyet Te kezdted el "...Te mi a szarhoz értesz @nemjózsi:? ..." Egyébként meg pontosan tudom, hogy beszéltek az "elvtársaimmal" oda-vissza, ami még Téged sem hatalmaz fel arra, hogy egy nőnek ilyen megjegyzést tegyél, aki ráadásul személyedben nem sértett meg. Szóval ez csak egy kérés, hogy aki "normálisan" beszél Hozzád, akár az "elvtársam", akár nem, Te is próbálj meg kulturáltan válaszolni... feltételezem képes vagy rá. Kösz.
szegfue
@Pegero: tegnap 16:03 Most megemelem a kalapom!!
Toller Béla
Ha csak ez a baja, nekünk már régen rossz !
division
@Nyírfa: "át kellene állítani homeopátiás szerekre"
Ejnye, nagyon a halálát kívánod:-))
Yoda69
Mint minden harmadik magyarnak. Ez magyar nepbetegseg, ami foleg a magyar etkezesi szokasok miatt alakult ki.
Nyírfa
@division: tegnap, 23.52

Remélem, nem probléma, hogy a saját tapasztalatomnak jobban hiszek.:) Minden embernek megvan a személyes orientációja. Az enyém a természet, a tiéd a konzervatív orvoslás. Hibázni, sarlatánkodni pedig minden irányban lehet. Felteszem, ebben azért egyet fogunk érteni. :)
division
@Nyírfa: Persze, nincs ezzel addig semmi baj, amíg magadon próbálgatod ezeket a szereket, csak akkor van gond, amikor elvetemült szülők nem hajlandóak gyógyszert adni a gyereküknek, mert a homeopátia hívői, amelyek miatt majdnem meghalt az egyik ismerősömnek a gyereke, szerencsére sikerült kimenteni még időben a karmaik közül. A gyógynövények észszerű használatával nincs gond, ahogy bizonyos vitaminok szedésével sem (főleg ha szükséges), de a homeopátia az orvostudomány egyik legnagyobb átverése, erről tanulmányt is tudnék neked küldeni "közeli" forrásból is, persze tudom, úgysem igazán érdekelne. A hit, az agy persze segíthet, főleg kisebb gondok esetén, de amikor egy ember nagyon beteg, rákos, vagy éppen kisgyerek és fuldoklik, netalán cukorbeteg, mentse meg őket a jó Isten ezen szerektől. Nem tagadom, cukorkáknak nem rosszak, kellemesen édes ízük van, csak ahhoz elég drágák:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.