Több hamis ígéret is elhangzott a miniszterelnök szájából a Fidesz újabb kétharmadot hozó választási kampányában. Az egyik ilyen vágyvezérelt óhaj volt, hogy az ukrajnai háború költségeit ne az emberek, de legfőképp ne a magyar emberek fizessék meg. De ennek a háborúnak és az arra adott gazdasági szankcióknak az árát igenis az emberek fogják megfizetni. Az ukránok és az oroszok vérrel, a szegény országok éhínséggel fizetnek, a szerencsésebb népek pedig megússzák a drasztikusan megugró élelmiszer és rezsiszámlával, meg a lassuló növekedéssel.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hamis ígéret illetve vágyvezérelt óhaj??? Ezek aztán igen távol vannak az orbáni rögvalóságtól: ócska hazugságok! Azonban ennél is karakteresebb, hogy igazak. Igen Orán ezekkel nyomult és nyert. legalább is a 2/3-ában meghatározó szerepet játszott.
Igen nézzük a hamis ígéreteket, amik elhangzottak a miniszterelnök szájából a Fidesz újabb kétharmadot hozó választási kampányában: " Az egyik ilyen vágyvezérelt óhaj volt, hogy az ukrajnai háború költségeit ne az emberek, de legfőképp ne a magyar emberek fizessék meg. De ennek a háborúnak és az arra adott gazdasági szankcióknak az árát igenis az emberek fogják megfizetni. Az ukránok és az oroszok vérrel, a szegény országok éhínséggel fizetnek, a szerencsésebb népek pedig megússzák a drasztikusan megugró élelmiszer és rezsiszámlával, meg a lassuló növekedéssel."
Érted Wazze? Orbán az ingyen ebédet ígérte meg híveinek, amin persze igyekszik is, hiszen az európai polgárok munkájából származó pénzeket - pontosabban azt a részét, amit nem tett zsebre - elosztogatja az egyházi barétainak és határontúliaknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.