Egy nap alatt 2047 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 890 953 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 24 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 46 048 főre emelkedett.

Szépen csendben egyre magasabbak a Covid-számok: több mint 68 ezer aktív fertőzött van épp

Fotó: 123RF.com

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 776 617 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 68 288 főre csökkent. 1449 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 45-en vannak lélegeztetőgépen. A mai napon oltási akciót tartanak a kórházi oltópontokon.

Az oltás továbbra is elérhető a kórházi oltópontokon, a háziorvosoknál és a házi gyermekorvosoknál. A kórházi oltópontokra keddenként és péntekenként lehet menni időpontfoglalással. Péntekenként pedig oltási akciónapot is tartanak, amikor reggel 7 és este 19 óra között akár időpontfoglalás nélkül is lehet menni az oltópontokra. A vírus a beoltatlanokat veszélyezteti a legjobban, ezért őket továbbra is az oltás felvételére kéri a kormány. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Gazella: Nincs influenza, és nem a hideg-meleg miatt jelez be a teszt sem. Ezt az oltás halált meg fejezd már be, mert nagyon unalmas Pali bácsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Gyurka80: Eszed legyen,,hülye ne légy...Csak okosan..!!:):):)
division
@Gazella: Tetvedék? Visszaért a régi "kulturált" valódi éned? Mióta influenza az, ha megfázol attól, hogy reggel hideg van, délután meg meleg? Az omikron végett megszelídült a covid egyelőre, ezért nincs jóformán covid osztály (persze van, csak kevesebb), plusz az átoltottságnak köszönhetően. Szerintem inkább takarítsd a kórházat ahol "dolgozol", ahhoz gondolom értesz. Meghalnak a betegek az oltástól...Az ilyen miért lehet szabadlábon?
division
@Nessy: Keveri a kettőt, annyira sötét. Amúgy én már észrevettem, hogy robotként beszélek, mintha belém ültettek volna valami chipet:-)))
Istenakinincsen
@Gyurka80: De jó hogy te mindenhez(is)értesz!Mesélj még!Iszom szavaid:)
Istenakinincsen
Amúgy szart sem ér az oltás...viszont bombaüzlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.